Merhaba önceleri bizde eşimle spora gidiyorduk fakat oğlumuz sebebiyle bırakmak zorunda kaldık. Bizde uzun süre nette baktık. Ben karar vermekte çok zorlandım fakat eşim hemen baktı ve budur dedi sipariş verdik hemen geldi kendi kurdu 2 gündür kullanyrz. Servis pazartesi gelecek. yinede herhangi bi eksiği varmı diye baksın istiyoruz. Gelelim cihaza biz dinamik miami c aldık. fiyatına göre gayet heybetli bi görünümü var. yani beklediğimizden çok iyi çıktı. Ses elbette oluyor fakat düşündüğümüz gibi değil bulaşık makinasından biraz daha sesli. Biz altına voitin minderini aldık. Şiddetle tavsiye ediyorum sesi çok iyi absorbe ediyor. Minderi kesinlike alın. Biz alt kattaki komşuya giderek sesi teydettik. Mindersiz aşağıya ses gidiyor. Komşuyu aradım ses geliyormu diye yukarda halaymı çekiyorsunuz dediler
kendim indim ve dinledim evet ses gidiyor sonra minderi koyup denedik tamamen kesti sesi. Cihazı minderi ve silikon spreyi ile beraber 878 tl ye aldık. Tavsiye ederim. Merak ettiğiniz başka bi konu varsa çekinmeden sorabilirsiniz çünkü aynı şeyleri 3 gün öncesine kadar bende yaşıyordum...Haa unutmadan yanında bisiklet hediye eden ürünleri tavsiye etmem. O tür ürünler çok tercih edilmediğinden hediyeyle falan satma polistikası. Biz masajlı hediyeli bütün ürünlerden kaçtık. Ayrıca çok önce manyetik bisiklet almıştım basenlerim için. Hepten büyüttü bisiklet tavsiye etmem şayet basen sorununuz varsa...