2014 Kasım-Aralık'da ikizlerini dünyaya getirecek anneler...!


Ben daha kullanmaya başlamadım hiçbir şey. Mustela belki ama lierac çok pahalı ya ona para yetiştiremem gibi geliyor. Bi arkadaşım aktarda bi yağ karışımı görmüş onu kullanıyormuş çok da memnunmuş ben onu denemeyi düşünüyorum bir de kakao yağı tavsiye ediyorlar. Ama ne kullanırsak kullanalım çatlayacaksak çatır çatır çatlıcaz malesef Hatta doktorum içimi o kadar rahatlattı ki iki katı çatlayacaksın ikiz olduğu için dedi Nasip kısmet artık napalım.


Kızlar bir şey sorucam. Benim doktorum beni bulantılar konusunda çok korkuttu yanına mutlaka biri lazım çok bulantın olacak vs dedi. Hatta bulantın olursa sevin bebelerin kalp atışı olduğuna işarettir dedi. Evet benim midem bulanıyor ama bazen. Yani onun abarttığı kadar değil. Yemek yiyememe durumum yok iştahım gayet açık. Bulantısız geçiren var mı ikiz gebeliğini. Bu kadar şanslı olabilir miyiz gerçekten
 

Canım neden olmayasın??? Ne mutlu sana işte istediğin gibi ye iç. Ben çok kötüyüm sürekli bulantı halindeyim. 8.haftada bi başladı hala devam. Sen kaç haftalıksın? Artık geçmesi için dua ediyorum çok berbat bişe. Gecsede bi hamileliğimin keyfini çıkarsam


🌸🌸🌸
 

neden olmasın canım dr abartmış bence...benm ilk ikiz gebeliğimde hiç bulantım olmadı ve iştahlıydım..ama bu sefer hem bulantım var hemde iştahım çok açık değil.
ben cinsiyetlere bağlıyorum bu durumu ne kadar doğru bilemem ama
 

Ben çok sevinmeyeyim o zaman canım çünkü daha 6+2 yiz. Zaten istediğim gibi yeyip içiyorum malesef.Çok kilo alıcam gibi geliyor. Zaten düşündüğümden kilolu hamile kaldım bir de sağolsun çok güzel bi göbeğim var. Ama inatla yiyorum. E senin o zaman 4-5 haftadır sürüyor. Üzüldüm valla inşallah biran önce geçer.
 

Gözümü nasıl korkuttu var ya. O öyle deyince bazen de ister istemez acaba yolunda gitmeyen şeyler mi var diye düşünüyorum ama her gebelik farklı demek ki. İçim rahatladı.
 
Gözümü nasıl korkuttu var ya. O öyle deyince bazen de ister istemez acaba yolunda gitmeyen şeyler mi var diye düşünüyorum ama her gebelik farklı demek ki. İçim rahatladı.

korkma canım..rabbime emanetiz hiç bişi olmaz inşaallah..
 
Merhaba ikiz annecikleriii benm normalde dogum 3 ocak gozukuor ama ikiz oldugu icin biliorsnz 40 hafta dolmuyor genelde bende araniza gelebiler miyimmmmm :):):):)
 
Ben tv de bir programda catlak kremlerinin kanitlanmis bir etkisi yok die duydum. Dr alternatif olarak badem yagi ve kakao yagi tavsiye etti. Ben lierac aldim ama bir daha ki sefere kakao yagi alacagm.

Agda yaptiriom ben. Cok dusundum bi sonuc bulamadim. Jiletle ilerleyen aylarda yapamam die dusundm.
 

canım benimde 8. haftada başladı.13+3 olduk 3 günde sadece bi kere kustum o da bu sabah.Çoğu şeyi yemeye başladım.Galiba geciyor artık inşaallah :) Seninde az kaldı geçicek bugünlerde..
 
canım benimde 8. haftada başladı.13+3 olduk 3 günde sadece bi kere kustum o da bu sabah.Çoğu şeyi yemeye başladım.Galiba geciyor artık inşaallah :) Seninde az kaldı geçicek bugünlerde..

Canım inşallah yaaa bıktım walla. Yemek yapmak yemek yemek istiyorum ben artık


🌸🌸🌸
 

Aman söyleme. Ben de öyle diyodum ben çok yiyorum bulantım yok çok kilo alcam vs. Sonra başlıyor be genelde 16. haftaya kadar sürüyormuş gün sayıyorum ama yiyemediğim halde kilo alıyorum göbeğim büyüyo anlamıyorum


🌸🌸🌸
 

Benim ilk hamileliğimde 5 haftalıkken bir başladı dört aylık olana kadar çıkardım.10 kiloya yakın kilo verdim.Bu ikinci ve ikiz gebeliğimde kötü geçiyor ama 8 haftalıkken başladı 13 haftalığız baya hafifledi.Bu kez 5 kilo verdim.8 haftaya kadar bulantı olmayınca şaşırdım bu nasıl hamilelik böyle diye Ama sonra gördüm günümü
 

Ben yanlış anlamadıysam bu senin 2. ikiz gebeliğin mi??? Maşallah :) doğal mı tüp mü??


🌸🌸🌸
 

Karnında bi rahatsızlık var mı?? Benim sürekli rahatsız halde


🌸🌸🌸
 
Canım bizlerin ikizleri tüp bebek :) yani aramızda bi iki kişi doğal.. Genlerinizde yoksa yapacak bişe yok. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar varsin..


🌸🌸🌸

Âmin canım hayırlısı bakalım.Pek bi ümitliydim sizlerden.Çok şanslısınız ne güzel.Rabbim iki kuzucuğunuzu da sağlık sıhhat ve hayırlarla kucağınıza almayı nasip etsin.Hepsi hayırlı evlat olsunlar inşallah.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
slm canım bizimde ailelerde ikiz yok doktor kadın kaynaklı olur ikiz gebelik dedi bize bide genetik değilmiş zaten
inşallah rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder sizede

Ayyyy çok sevindiiiimmm bu bana bi umut ışığı oldu valla.Sağlık ve huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi.Şimdiden tebrik ederim.Rabbim bana da eeen hayırlısını nasip etsin.Kızlar sizin dualarınız kabul olur şimdi.Ne olur bana da aratmadan hayırlı sağlıklı uzun ömürlü ikizler dileyiiiin


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…