2014 Kadınlar Kulübü Yılbaşı Çekilişi

SEVGİ--------------------> BOYLESİNE
SEVGİ-------------------->
HÜLYA-------------------> umran_63
Fulya1234------------------->
BOYLESİNE -------------------> ECLİPSE
SEY_REN ------------------- >ECM
BEREN ------------------->
ASMEN3535 -------------------> SEVGİ
EVHAMLİ -------------------> CYLNTSDMR
GERANIO -------------------> HÜLYA
HAYALOT -------------------> SULTANE
SUDE_CİSEM ------------------->
LADYSUBARU ------------------->
SULTANE -------------------> rosaleda
HAKNUR -------------------> sevgi
AMAYA -------------------> ecomlek
GİZEM7 ------------------->fulya1234
SSS_1 -------------------> hayalot
İKRAMAYA ------------------->
ALANGU-------------------> LADYSUBARY
CYLNTSDMR ------------------->
HANA95 -------------------> İKRAMAYA
ROSALEDA -------------------> BEREN
ECM -------------------> EVHAMLİ
SOLİTARYWOMAN-------------------> asmen3535
MELİNDA -------------------> haknur
ECLİPSE -------------------> _MELİNDA_
ECOMELEK -------------------> gizem7
ALTINKAYA35 -------------------> toredo
SEVİNCİREM -------------------> sss_1
CİTOL ------------------>
UMRAN_63 -------------------> amayaa
TOREDO
------------------->geranio

Son düzenleme:

5 seansta hallettim ben. Ama bi kere daha gidilse o bir iki tane de kalmazdı sanırım Kesinlikle büyük rahatlık valla oooooh mis gibi

5 seansta hallettim ben. Ama bi kere daha gidilse o bir iki tane de kalmazdı sanırım Kesinlikle büyük rahatlık valla oooooh mis gibi

bence dee
düzenli gitmeden süper sonuç aldım düzenli gitseydim kalmamıştı sanırımm
şu son 5 ayı adamakıllı gideyimde bitsin barii
saolsun lazercim ben uzak şehre gelin gitcem ya kalırsa dediğimde sen her buraya geldiğinde uğra atış yaparım dedii

Sen hangi şehirdeydin canım?

Bi de ilk 3 seanstan sonra sık gidilmiyoki. 3-4 hatta 5 ayda bir falan gidiliyo Öyle olunca da pek düzen kalmamış oluyo açıkçası Valla herkes gitmeli, ne gerek var uğraşmaya

Sen hangi şehirdeydin canım?

Bi de ilk 3 seanstan sonra sık gidilmiyoki. 3-4 hatta 5 ayda bir falan gidiliyo Öyle olunca da pek düzen kalmamış oluyo açıkçası Valla herkes gitmeli, ne gerek var uğraşmaya

adanadayımm benn
ben ilk 3-4 seanstan sonra 2 ay bi gitmedim 2 seans gittim 1 ay gitmedim 1 seans gittim 3 ay gitmedimm epey düzensz benimkii
bu hafta sonu zahmet olacak ama gideyim barii

bu gün hediyelerim geldi .. Katilim CYLNTSDMR , çok teşekkür ederim canım çok beğendim hepsini, kullanmayacağım hiç bir şey almamışsın..
her birini beğenerek kullanacağım ve bi an önce iyileşip giyinip çıkmak istiyorum :) çok mutlu oldum canım düzeldiğimde mutlaka görüşmeliyiz :)

Kızlaaaaaaarrrrrr, kızım geliyo benim, kızıııııııııııııımmmmmm

hayatımmm çok sevindim gözünn aydın senin gibi güpgüzel ve zepzeki bi kızın olur inşallahhh ben 6 ocağı beklicem cinsiyet için kuzucum bana da dua et şu kpss den iyi bi puan alayımm olur mu

canım benim de prolaktinim yüksekti tedaviyle oldu bebeğim iki ayrı ilaç kullandım yine de düşmedi ama en son bitkisel bir hap verdi dr hiç yan etkisi yok tamamen bitkisel onu 3 ay kullandım .tıpkı senin gibi benim de ara kanamam oluyordu ayrıca adet düzensizliğim vardı.
eğer istersen adını veririm ilacın sen de doktoruna sorarsın olur mu ama sıkıntı yapma düşecek eninde sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…