Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrr..... hediyelerimi resimledim ve koydum siteye :)))))
hediyelerini beğenmene çok sevindik kızımla iy i günlerde kullan canım öpmez miyim canım
ayyy iyice karışmış herşey :) beni nasıl görmediniz ayy çok şey yaptım şimdi :)
Canım çok güzeller güle güle kullan :)
çok çok çok beğendim tatlımmm... hepsi birbirinden güzel, paketler ayrı güzeldi.... bi süre bekliyim eşimle açarız dedim ama dayanamadım, daha 1 saat vardı işten gelmesine.... life, patiklere, şala, çikolatalara, hepsine hepsine hepsine ayrı ayrı bayıldımmmm... kızımda pek seksi, sevimli :) tam benlik, arkasındaki kalp de süpermiş..... kesene bereket, Rabbim benim için eksilttiğini katlayarak versin inşallah, evinizin bereketi artsın bebeeeemmmmm
ayrıca sesinin sıcaklığı da taaaa buralardan hissedildi şekerim, beni geçtin azcık utandım, benim aramam gerekirdi....
Bugün çok sessiz burası kızlar hadi bakalım canlanın azıcık
Nasılsın canım :) Gelirler yavaş yavaş herkes farklı saatte müsait oluyor bi türlü toplanılamıyor:/
iyi sayılırım grip oldum bir türlü atamadım üstümden bende akşamlar fazla giremiyorum işden gelince yemek yap ev topla kocamla ilgileneyim derken buraya fırsat kalmıyor
günaydın kızlaar gerçi öğle oldu artık ama ben ancak gelebildim aslında pek takılamayacağım artık çünkü ders çalışmaya başladım malum kpss ye anca yetiştiririm konuları bi de evde çalışınca gevşek oluyo insan zaten ders çalışma konusunda.katilim hediyelerimi daha kargoya vermediii :26: bekliyoruz bakalım doğum günüme yetişecek mi