- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.073
inş içlerinden biri çıkar
benim tahmin ettiğim kişide çıkmassa sanıyorum benim katilimi sevgi atlamış
İçlerinden biri çıkmazsa daha da davosa gelmem canım ya uğraştım o kadar
Bence bizim katillerimiz bizi unuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş içlerinden biri çıkar
benim tahmin ettiğim kişide çıkmassa sanıyorum benim katilimi sevgi atlamış
İçlerinden biri çıkmazsa daha da davosa gelmem canım ya uğraştım o kadar
Bence bizim katillerimiz bizi unuttu
turunculu olan beren tanımadınmı
gel kuzum beraber izleyelim yakınsın zaten atla gell ama doğurma heee
Kurbanımı tanımaz mıyım. Ama hiç bi şey anlamadık yani, minicik bi yerde yüzlerin kapalı olduğu bir portre fotoğraf
Bereeeen beni faceden ekle bakiiim. Kapamışsın arkadaş ekleme şeysini
vaybe tuttu demekki oysaki içime doğanı söylemiştimmm ben
turunculu olan beren tanımadınmı
Kurbanımı tanımaz mıyım. Ama hiç bi şey anlamadık yani, minicik bi yerde yüzlerin kapalı olduğu bir portre fotoğraf
Bereeeen beni faceden ekle bakiiim. Kapamışsın arkadaş ekleme şeysini
rosa vallah süper hediyeler kesene bereket Beren de güle oynaya kullansın.....Kıyamam yaa, güle güle kullan canımcım. Sınav dönemi olduğu için istediğim vakti ayıramadım. Zaten böyle şeyler hep sınav zamanıma denk gelir. Katıldığım yarışma da öyle olmuştu Çikolatalarını yememezlik yapma bak, bayatlarlar yoksa. O minik kutudaki fıstıklı şekerlemeler 2. kez alındı. Çünkü ilk aldığımı ben yedim Benden sana hatıra olsun hepsi, iyi günlerde kullan
Bende istanbuldan yolladım canım bursaya gitti önce sonra bulunduğu şehir merkezine bu sabah ilçeye ama başka bi ilçeye orda kaldı. Yarın ulaşır umarım ya
rosa vallah süper hediyeler kesene bereket Beren de güle oynaya kullansın.....
Beren'e sadece bi tavsiyede bulunmak istiyorum, ben de sana katılıyorum çünkü rosacım, Beren bazen bazı kelimeleri yanlış seçiyor. buna azıcık dikkat etmeli, kendi çıtır gençliğimi gördüm ben beren de. o yüzden söylüyorum berencim sakın beni yanlış anlama. insanlar sana cevap verme gereği duyuyo, bu üstüne alındığından değil sözlerinin kırıcı olduğundan. art niyet yok, inan seni belki de en iyi ben anlarım bu konuda berencim. azcık daha dikkat etmen gerekiyor BENCE.
ve alangucummm geçmişi okumaya bi yandan hediyelere bakmaya daldım ve çıkamadım. çok çok çok hoş hediyeler. hayalotun da kesesine bereket, sultane de güle oynaya kullansınnnn
veeee iyi geceler diyip kaçıyorum. kocam pc yi kıskanmaya başlamışşşş
evet canım yaa hülyanın yazdıkları benim de çok hoşuma gidiyoAaa benim neşe kaynağım gelmişşşşşş
evet canım yaa hülyanın yazdıkları benim de çok hoşuma gidiyo
Seni yerim sosis..Acıktım iyi mi?Aaa benim neşe kaynağım gelmişşşşşş
evet canım yaa hülyanın yazdıkları benim de çok hoşuma gidiyo
Seni yerim sosis..Acıktım iyi mi?
Teşekkür ederim kuzuummm İster inanın ister inanmayın 15 dakika falan önce banyodan pembe havlu bornozla çıktım azıcık kuruyum bahanesiyle hemen buraya daldım çıkamadımEşim kızıyor üşüyeceksin diye 15-20 dakika beklerseniz giyinip geliyorum..Uçtummmmmm
Hımm iyi ki iyileşmiş o bebekGel ben sana hazırlayayım ablacım aşkolsun yeme de beni
Sen bana seneler önce hastanede yatarken yanımda yatan bebişin annesini hatırlatıyosun. Ben 5. sınıfa gidiyodum o zamanlar bebişin annesi de senin gibi konuşuyodu az gülmezdim ona çok severdim onu. Neyseki bebiş sağsalim iyileşti de gittiler. Gittiği için pek bi üzülmüştüm ama:26:
Kuzucuklaaaar benim uykum geldi, Hülyacığımı bekleyemicem Hadi öptüm hepiniziii, iyi geceleeer