2014 ikiz anneleri


Masallahh...rabbim bir avazda kurtarsin inşallah. .. =))) hayirlisiyla bizede sira gelir inşallah. ..
 
hamılelık sürecınde augmentın1000 mg içen varmı ?diş agrısı ve apsesı için ayrıca anestezi alıp diş cektıren ?
anestezi derken diş cekerken uyusturucu ıgne yapıyolar ya o kızlar tecrubelerınızı beklıyorummm :26::26:
 

daha sabah sura sende dedim bu nehız:))))allah kurtarsın arkadaşım haberdar et
 
Evet canım sıra bize geliyo:) sorma ya her hafta farkediyo artık bazı gun yerimden kalkamazken bazı gun enerji patlamaları yaşıyorum..saka gibi sıra bize geliyo:)
Minolto canım allah kolaylık versin ins bana da dua eder misin normal dogumu cok istiyorum ins darısı bana ve isteyen herkese olur..bizi haberdar etmeyi unutma emi..allah bir avazda kurtarsın ins..
 
Son düzenleme:

Canim allah bir avazda kurtarsin.Bizler için de dua et vakitli dogumlarimiz olsun 37 haftalara Allahin izniyle gelelim.Haberlerinizi bekliyoruz.
 

Canim allah bir avazda kurtarsin.Bizler için de dua et vakitli dogumlarimiz olsun 37 haftalara Allahin izniyle gelelim.Haberlerinizi bekliyoruz.
 
su gibi bir doğum olur inşallah... dualarımdasın canım..


çok kötü oldum :s
kızlar size sabır diliyorum, Allah kimseye yaşatmasın ((((
 


canım benım 18. hafta bıtıyor , dr danıstım dolgu yaptırıcaktım sorun yok dedı :) haftaya gıdıcem ınsallah
 

canım Allah sabır versin ne desek boş ikiyıl önce bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim.Zaman her şeyin ilacı Rabbim tekrar anne olmayı nasip eder inş.Dua et bolca sabır iste Bizim şer gördüğümüz şeylerin ardında bir hayır vardır.
 

Hadi bakalım Allahım sağlıkla miniklerini kucağına almayı nasip etsin.Doğumda bizlerede dua et neolur.
 

Normal dogum istiyordun zaten di mi? Allah gonlune gore veriyor... insallah Canım bir avazda sag salim alirsin yavrularini kucagina... Guzel haberlerini bekliyoruz
 

Sen neden kaybettin tatlim. Genetik test yaptirdin mi sonuc ne cikti. Patalojiye gonderdinmi. Ben gonderdim sonucu bekliyorum. Doktor uc ay sonra gel genetik test yaptiralim dedi. Gidip onu yaptircam.sabirli olmaya calisiylrum. Dua esiyorum bol bol. Zaman gecsin saglikli bi bebisimizz olsun istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
su gibi bir doğum olur inşallah... dualarımdasın canım..




çok kötü oldum :s
kızlar size sabır diliyorum, Allah kimseye yaşatmasın ((((
Amin canım. Ne guzel doğum haberleri alıyorum. Akkah hepinizin bebeklerini sizlere bağışlasın. Sağlıklı shatli kucağıniza almayi nasip etsin.
Görmediğim kokusunu almadığım Ogluslarimi çok özlüyorum.
Bu acıyı Allahim kimseye yasatmasin..
 

canım 2 yıl önce yine tüp bebek yöntemi ile hamile kalmıştım ikiz gebelikti 8 haftalıkken birnin kalp atışı durdu sonrada sürekli kanama derken bu şekilde 20.haftaya ulaşmıştık bu seferde erken suyun boşalması ile sunni sancıyla doğum yaptırdılar.Çok zor günlerdi.Genetik tahlilleri yaptırdık bende kanda pıhtılaşma sıkıntısı varmış tüp bebek dr ne yazıkki bu testi yapmamıştı.Bebekte her hangi bir genetik sorun yoktu.Şimdiki hamileliğimde günl
k kan sıvılaştırıcı iğne yapıyorum.Şimdiye kadar şükür ciddi bi sıkıntım olmadı.Sana tavsiyem bütün tahlillerini yaptır.Eşin ve senin genetik kromozom tahlillerini yaptırın önce bu kaybının sebebini öğreninki aynı sıkıntıyı bi daha yaşamayın.Toparlandıktan sonra yeniden denersiniz inş.Ben 2 yıl sonra yine tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ikizlerime.Rabbim sana daha yakın bi zamanda daha sağlıklı hamilelikler nasip eder inş.
 
kayısıyı agacıyla yıyecem banamısın demedı yaa offf.... gebelıkten once yoktu boyle bısey.. dr duphaloc iç dedı ama ılac kullanmak ıstemıyorummm.. sagol canımmm..

Canım bende transferde aldığım antibiyotik beni inanılmaz kabız yapıyordu ve dupalac içtim çok faydasını gördüm dr.um tamamen bitkisel olduğunu ve hamilelikte çok rahat kullanıbilir demişti çok şükür ikizlerime hamileyim :)
 
Merhaba arkadaşlar. Çok şükür sağlıcakla doğum yaptım. Bugün evimize geldik ama kuzularımızın kan şekeri düşük olduğu için bakım ünitesinde bırakmak zorunda kaldık. Küvözde değiller sadece beslenmeleri kontrol altında ve serumla glukoz desteği veriliyor. Rabbim bu günlerimizden alkoymasın. Tek tek isimlerinizi anamasam da çok dua ettim herkes için. Rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasib etsin. Bebeklerim ve doğumum hakkında detaylı bilgi için bakınız aşağıdaki linke
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=669353
 
canım tebrik ederim. inşaallah sağlıkla kucagına da alacaksın yavrularını
 
kızlar dpgum yaptım biri normal biri sezeryan oldu son anda pozisyon degiştirdi ve acil seEryana alındım kiloları normal dogan 2650 digeri 2830 dogmuş agrılarım başladı
 
kızlar dpgum yaptım biri normal biri sezeryan oldu son anda pozisyon degiştirdi ve acil seEryana alındım kiloları normal dogan 2650 digeri 2830 dogmuş agrılarım başladı
Canım benim çok geçmiş olsun. Sağ salim kurtuldunuz ya çok şükür. Canım benim de ağrılarım çoktu yavaş yavaş azalıyor Elhamdülillah.Onca ağrıya rağmen yurumen çok önemli. Biraz sabır, Allah'ın izniyle geçecek. Bu arada inşaallah kuzularin yanındadır. Rabbim sağlıklı bol sutler nasib etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…