- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- Konu Sahibi durudenizderya
- #13.101
Canim yaniyor... bebeklerimi kaybettim.gectigimiz cuma cinsiyetlerini ogrenmeye gittik esimle. Birden icime bi sikinti dustu. Hayirolsun dedim. Doktorun yanina giderken cok heyecanli ve mutluyduk. Yattim ultrasona bakildi... biri oturuyordu digeri yatiyordu. Masallah dedik. Ama hic hareket yoktu. O kadar cikolata ve su ictim sirf hareket etsinler diye.. bosunaydi... kalp atislari duyulmadi.. bismillah dedi tekrar bakti tekrar
.... salladi karnimi bi daha bakti.
Yoktu iste ikisindede ses yoktu. Genele baktilar. Gelisim geriligi ve kafa tasinda su toplamasi vardi bebeklerimin. Radyolijiye indik iki doktor daha gordu yoktu... gunlerce karnimda iki olu bebekle yasamisim.. gunlerce hareket etmesini bekleyerek. Gunluk doldurarak..
Ertesi gun yatisim yapildi. Sancilar verildi vajinal muanelr yapildi bagirta bagirta.. kabus gibi normal dogum yaptim. 17 haftalikti ama kabus gibiydi... oluyorum sandimm . Kac kez nobet gecirdim... ellerim kitlendi acamadilar. Karbondioksit verdiler. Kapatip burnumu. Ya aksami lohusa odasina ciktim.. bos besik hosgeldin bebegim yazilari heryerde.. sirf bayan hemsirelee var diye.. rahat edeyim diye. Ya pskilojim ..
Hala agliyorum hickiriklara boguluyorum. Tek duam ben sonlandirmadim. Ben karar vermedim . Allah verdi allah aldi. Suan evdeyim.
1 hafta raporluyum.
Lohusa gibi kanamalarim var
Paket paket ilaclarim
Ama bebeklerim yok artik karnimda.
Pataloji sonuclarini bekliyorum
3 ay sonra genetik test yaptircaz.
Bir sene icinde tekrar dusunuyoruz
Ama ya aynilarini tekrar yasarsam
Allah dusmanimin basina vermesin
Ben artik aranizda yokum canlarim
Belki bi mucize olurda ikizim olursa seve seve donecegim araniza ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
.... salladi karnimi bi daha bakti.
Yoktu iste ikisindede ses yoktu. Genele baktilar. Gelisim geriligi ve kafa tasinda su toplamasi vardi bebeklerimin. Radyolijiye indik iki doktor daha gordu yoktu... gunlerce karnimda iki olu bebekle yasamisim.. gunlerce hareket etmesini bekleyerek. Gunluk doldurarak..
Ertesi gun yatisim yapildi. Sancilar verildi vajinal muanelr yapildi bagirta bagirta.. kabus gibi normal dogum yaptim. 17 haftalikti ama kabus gibiydi... oluyorum sandimm . Kac kez nobet gecirdim... ellerim kitlendi acamadilar. Karbondioksit verdiler. Kapatip burnumu. Ya aksami lohusa odasina ciktim.. bos besik hosgeldin bebegim yazilari heryerde.. sirf bayan hemsirelee var diye.. rahat edeyim diye. Ya pskilojim ..
Hala agliyorum hickiriklara boguluyorum. Tek duam ben sonlandirmadim. Ben karar vermedim . Allah verdi allah aldi. Suan evdeyim.
1 hafta raporluyum.
Lohusa gibi kanamalarim var
Paket paket ilaclarim
Ama bebeklerim yok artik karnimda.
Pataloji sonuclarini bekliyorum
3 ay sonra genetik test yaptircaz.
Bir sene icinde tekrar dusunuyoruz
Ama ya aynilarini tekrar yasarsam
Allah dusmanimin basina vermesin
Ben artik aranizda yokum canlarim
Belki bi mucize olurda ikizim olursa seve seve donecegim araniza ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.