- 9 Ekim 2010
- 1.259
- 18
- Konu Sahibi durudenizderya
- #12.481
Nstde yasadin ve sanci gorunmediyse rahat ol Canim... Valla ptesi doktorun dediği gibi mesaj çektim ama halaaa cevap gelmedi, her zaman yazar cevap ya karar veremedi bilmiyom artik bende vardir bir hayır deyip çok ustelemeyim dedim Ama cuma kontrolum o zamana kadar cevap gelmezse söylerim inşallah, o hafta kesin vuralim der gibi geliyor... Derse vurucam ben Allah korusun erken doğum olur ve vurmamiş olursam daha pişman olurum. Karar vermek çok zor Canim yaaa haber gelirse yazarim...Sen mi ben mi yok yok konusundaaaa
Ben sırt üstü geçen usg de bayılıodum dünyam karardııııı
Bugun gittim dr ye yok kasılma değil dedi gene benim karnımın ağzı burnu kayıo diorummmm serviks kısalmamış kasılma olsa kısalır dio nst de az biraz bişiler çıktı ama onada harekettir dedi hoş bu sefer allahtan nst de oldu bir iki defa bu arada 28 de ciğer geliştirici yapalım dedi çok erken değil mi yaaa ben istemiorum bi risk yoksa :18:
Sana ne dedi doktorunn konuşabildin mi???
Rapor alcan cnm 30 dan önce dr lerdeöle ayrıo yada haftasını ileri gösteriolarki bu illegal bişiy daha önce gebelikle ilgili haftanın yazdığı bi rapor aldıysan olmaz
Sen nerelerdesin arkadaş iice koptun forumdan
Organik boyayla boyat bence bişiycik olmassssss
Kızlar gece yan yatınca memelerim sıkışıo herhalde yapışkan su akıo benden sizede oluo mu??
minolta cnm nasılsın dr gün verdi mi yaklaşıyor senin de maşalllah kaç kilo aldın bebeklerin kilosu nasıl
aksu cnm ben bayadır yoktum geçmiş olsun şimdi nasılsın
seybil maşalllah bebeişlerin kilosuna nazar değmesin kritik haftaları atlatmaya az kaldı inşallah 12 kilo senin haftanda çok muymuş ben 11 kilo aldım dr normal dedi hoş benim dr a herşey normal:))))
benekli cnm seni biraz depresif gördüm çok okuyamadım yazdıklarını ama önemli bişey yoktur inşallah kısaca yazsana
haxu cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin baya zor bi gebelik yaşadın allahım kucağına alınca hepsini unutcan
Çok sağol Canim endişeli günler geciriyoruz ama buna da şükür daha kötüye gitmedi simdilik... İnşallah vakitli gelir kuzularim.... Hepimizin... Sen nasilsin canim? Ne kadar sıklikta gidiyorsun doktora kilolari falan nasil minnoşların? Sana doktor hiç ciğer geliştiriciden bahsetti mi?