2014 ikiz anneleri


nektarcım canım ıcını ferah tutu RABBIM INŞALLAH EVLATLARINI SANA SAĞLICAKLA BAĞIŞLAR.. recep has gıt ınternetten araştırdım ıyı bır doktor olduğunu soyluyorlar..inşallah once Allahın ıznıyle sana güzel haberler verir.Rabbım yardımcı olsun stres yapıp bebeklerını uzme olur mu hepımız bırer sınavdayız.RAbbım sonunda ınşallah bebeklerımız sağlıcakla bıze bağışlar..
 

Canım öncelikle hayırlı olsun, hoşgeldin aramıza. Kilo için nacizane tavsiyem bol et, günde iki yumurta ve tabii ki süt. Bebeklerin kiloları için Protein çok onemliymis.
Birdileksin e katılıyorum..bol protein al canım..yogurt ve mercimek-kuru baklagiller de bu grupta..ins bebegin kardeşine yetişir telaş etme..
 
Sağlık ocağından aradılar tetenoz aşısı için doktoruma sordum son 10 yıl ıcınde ası yaptırmadıysan yaptır. Dedi tup bbekle hamıle kaldım bebeklerıme bı zararı olur mu sızler yaptırdınız mı.. Ayrıca vajınamda sureklı bır batma hıssı var.. Yardımlarınız beklıorum..teşekkürler..
 

Yaptirmadim iki doktorda gerek yok dedi.batmayi bilemiycem yaa
 
Anlıyorum canim benim, ben ikizleri olan birisiyle tanismistim gecenlerde onun da 1-2 hafta farkla gitmis hep bebekleri ama sag salimler cok sukur 2 yaslari bitmis simdi...insallah senin bebeklerinde sag salim kavusur sana ve hepimizinkiler de...
İnsallahhhh glgnn insallahh rabbim o gunleri gosterir bizleredeee...
 
Yaptirmadim iki doktorda gerek yok dedi.batmayi bilemiycem yaa

ya bende kararsızım ateş yapıyomuş ağrı falan... ağrı umrunda değil de ateş olayı benı tedırgın edıyo hamılelerın ateşını yukselmemesı gerekiyor diye bılıyorum bebbeğim gelişimi için..
 

ben son 4 senede 5 kere yaptırdım canım.İlk hamileligimde 4 doz bunlarda 1 doz vuruldum.hiç bi zararı yok neden korkuyorsunki dogum sırasında olan aksilik(enfeksiyon)gibi şeyler için vuruluyor.
 

Ben yaptirdim canim hatta ikinci tekrar dozunu da oldum bir sıkıntı yasamadim kolum bile agrimadi :)
vajinandaki surekli batma hissi dbelki rahmin genislemesinden kaynaklidir belki de vajina da doguma hazirlik yapiyor diye okumuştum bi yerde...
 
Tetenoz asisi herhangi ameliyatta geluscek kuflu veya donanmsix yerler icin bi onlem amaci var yoksa tetenozluk bi isimiz yok yani.o yuzden bende o ates ve agri cekmek istemwdim doktorlarda gerek yok zaten dedi ..ates onemli tabiki gebelerde yaptiranlarda var topiktee
 

Telden yazdimdan cumleler dusuk :-( kusura bakma ..hastanen donanimli ise gerekk yokk
 
ben son 4 senede 5 kere yaptırdım canım.İlk hamileligimde 4 doz bunlarda 1 doz vuruldum.hiç bi zararı yok neden korkuyorsunki dogum sırasında olan aksilik(enfeksiyon)gibi şeyler için vuruluyor.

ağrıdan korkmuyorum ateş yapar dıye korkuyorum sadece..


çok teşekkürler... ıkız gebelik olunca bıraz daha ınsan pınpırıklı oluyor..


evet cok kararsızım yaa (
 
Canım ben yaptırdım.. doktorum yaptir bi sakıncası yok dedi..biraz kolun agriyabilir sadece..ateş falan olmadı bende biraz halsizlik oldu..bu ası sadece bizim için degil bebekler için de onemli yenidogan tetenozu olma riskini önlemek amacıyla..
 
Kızlar biz doktor teyzemizden geldik.Maşallah haberler güzel.2250gr-2150 gr diger bebekte boylarıda 47 cm ntsye baglandım sancı filan cıkmadı 3 hafta sonraya verdi randevuyu acil bişey olmazsa tabş :)

Kaçıncı haftadasın tatlım seninle aynıydı haftalarımız dimi bu arada benimde Cumartesi kontrol var 33 oluyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…