- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.861
Bana 12 den önce zaten 12 se bıraktıracağını o hafta vucudun yeterli progesteron salgıladığını ha olurda yeterli değil kanama falan yaparsa başka yoldan vereceğini söylemişti.hatta ben 16 da bağımsız bi kanama geçirdim ondada hemen vermedi progesteron eksikliğini kanıtlamadıkça gerek yok ezbere işe dedi.tabi her yiğidin yoğurt yiğişi farklı benim dr m in inancı bilgisi bu yönde bende ona güveniyorum.bundan ilave zaten o enfeksiyonu iltihabı görür görmez direk kesiyoruz dedi hatta 12de olmasam hapa geçecekti bu vajinaya ilaç kullanılmaz devamlı yoksa temizlenmez dedi mantar için 10 günlük fitil verdi.fitilin bir tanesinin içerisinde östrojen vardı hatta vajina dokusunu yenilesin diye ben erkek bebeklere zarar verir diye çok korka korka kullandım.
Meşgul falan etmiosun ayrıca sen istediğini sor bizde elinizden geldiince yoksa sen ve doktorun zaten en doğrusunu yaparsınız
Cok tesekkur ederim canim sagol :) ya ben biraz da her tedavide oldugu gibi yapilan tedaviye hastanin inanip inanmasiyla da alakali oldugunu düşünüyorum tedavi basarisinin.. ben de guveniyorum doktoruma ancak bu ilacin bana verdiği zararlari da gorebiliyorum..bakalim yarin artilarini eksilerini konusayim acik acik da bi sonuca varalim.. cok tesekkur ederim, buraya iyiki katilmisim yoksa ben kendi kendimi yer bitirirdim sanirim :) Valla ayni sehirde olsak bir de senin doktoruna gideyim derdim 😜