2014 ikiz anneleri

22+3 üm cnm tam bugun..bana ikili testte yapmadı sadece o haftada detaylı usg yapıp ense kalınlığı ölçtü.20'de detaylı usg de bişiy demedi.seninkilerin boyu nasılll???? Boyunun kısa olması bi sorun değil bildiğim kadarıyla ama sna başka bişiy dedi mi doktorunn???

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?? Artik ikiz annesi degilim ama sizin tecrubrleriniz ve sicajliginizdan birakamadim burayi..suan kalan bebegimin gelisimi icin dua ediyrum ve moralimi yuksek tutmaya calisiyrum.rabbim ona saglik sihht versin.bugun gripoldum burnum akiyor heryerim usuyor .resmen kemuklmmiklerim sizliyor..ilacta kullanamadim onerebileciginiz biseyler varmidir??
Asbelove rabbim yavrularina saglik sihht versin saglikla evinize donersiniz insallah.

Bol kivi bol porokal ve gunde iki fincani gecmitcek derecede ihlamur icine bol limon sik ve icc canimm cokk gecmisler olsunn bende gecirmistim bole atlattim bol iatiharat bol su idrar ile mikrobu atman icin doktorum bunlari demistii.kalan bebisinle cok mutlu olursun insallahh Allah ona omur versin
 
Karakedicimm ooooo pasaalaerr geliyiooo masallahhhhhhhh diyelimmmmm canimmmmmm cojkk sewindimmmmm yuppppiiiii...

Canimm bende idare ederimm erkek bebegimiz cok nazli buyuyooo en son ayrintilida bacak ve kol kemik kisaligi nerdeyse uc haftayi bulmus arasindaki fark.tabi tek arterven yani beslenmeyi saglayan kordonundaku damar tek oldugu icin dgerine gore daha az beslenmeside gelisim geriligi yapabilirmis yada bu ALLAH KORUSUN dawn sendromu belirtiside olabilirmis.amniyosentez icin zaten gec haftalardaydim erken haftalsrdada prof. bebek kucuk daha sorun dgl hafta hafta buyur demisti.kii zaten amniyosentez yaptirmazdimmm.bol bol dua ediyorum insallahhh saglikla dogurum ikisinidee benim durum bu canimm

çok sağol canım Allah razı olsun..sende sakın canını sıkma inşallah hiçbirsıkıntı olmadan meleklerini kucağına alıcaksın cnm benim..

Canim hayırlı olsun cok sevindim iki pasa geliyo demek..allah kucağına kavuştursun..

Cansu bende seni merak ettim gecen gun pek yazmıyorsun artık..ne gibi bi sorununuz oldu ins sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın iki kuzunu da..üzülup stres yapma bize ve kuzulara enkotu gelen şey stres..

Canım benim korkma ins durur bebeklerin daha..kiloları iyi masallah kuvozde kalma sebebi tek kilo degil ki canım hic belli olmaz belki de azıcık kalıp çıkabilirler..ama sen simdilik bunları dusunme..iyi duşun iyi olur ins..bol bol dua edelim canım..

sağol canım Allah razı olsun..

Hayırlı uğurlu olsunnnnnn allah sağlıkla tamamına erdirsinnnnn:KK16:
Ben çok uzun süre çok kasık ağrısı yaşadım hatta bazen gerçekten çekilmeyecek boyutlarda bi tencere yemek yapsam yada iki eğilip kalksam hiç duramıyordum ağrıdan ama kanama idrarda yanma kaşıntın kötü kokulu akıntın yoksa korkulacak bir durum değil sen yşnde doktoruna mutlaka söyle ama canını sıkma sakın çoğumuz yaşadıkkkk:KK34:



Hayırlı uğurlu olsunnnnnnnn hoşgeldin duble oğlanlar klubuneeeee:KK34:



Benimde bir tanesinin kolu kısa ikisinşnde boyu kısa ama ben artık sıkıntı yapmıyorummm allah sığındım..doktorada sıkı sıkı sordum tek başına gösterge değildir dedi ense kalınlığı burun kökü kısalığı vs bikaç belirteç lazım dedi



Ben kapsül kullanmadım krem olandan kullandım yaptıktan sonra 10dk yürürdüm ben genelde hiç geri gelmezdi ama kapsül bilmom valla istersen bi dene zararı olmaz:KK34:her doktorun kendi inandıkları farklı benim doktorumda kanamam geldiğinde proluton depot yaptırmadı 12.haftadan sonra kanıtlanmış faydası yok dedi ama burdaki arkadaşlar kullanıyor aynı şekşlde vajinal progesteronunda 12. Haftadan sonra gereksiz dedi birine güvenicen içinden gelene ondan başka kimseyi duymican bence yoksa bi ipte iki cambaz oyanmıo hakkaten :KK37:



Canım hiç sıkıntı yaoma kengo nun bebikleri senin kadardı bak evde mutlu mesutlar şimdi haftanda iyi allaha şükürrr 36 da yada 2 kg doğdu diye küvöze girmşcek diye bişiy yokkki tamamen doğum anıyla yada bilemediğimiz gelişimleriyle iilgili en hayırlısı neyse öyle olsun inş senşn ve bebiklerin için dualarımız seninleeeeeee:KK16:

sağol canımAllah razı olsun hoşbulduk diyeyim o zaman..:))

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasılsın? Çıktın mı hastaneden?

Hayırlısı olsun canım :) Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...

amin canım benim Allah razı olsun..rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına almasını nasip etsin inşallah...
 
Ay kızlar uzun zaman sonra dışarıya cıktık arkadaşlarla gezdik dolaştık cok iyi geldi ama şuan ölüorum kasık agrılarından artık gercekten dogum yaklaşmış :) oturdugum yerden kalkamıorum :)
 
bana cevap verecek kimse yok mu

Canım bende 31deim.gündüzleri hareketleri hissetmiorum ben cok hareketliyim genelde hep ayaktayım.ama oturunca hareket ediorlar.akşam saatlerinde anca hareketsiz oluorum ozamanda gayet ii oynuyolar sende cok hareketliysen ondandır telaş etme.doktorum günde 10 kere oynasın yeter demişti.
 
çok sağol canım Allah razı olsun..sende sakın canını sıkma inşallah hiçbirsıkıntı olmadan meleklerini kucağına alıcaksın cnm benim..



sağol canım Allah razı olsun..



sağol canımAllah razı olsun hoşbulduk diyeyim o zaman..:))



amin canım benim Allah razı olsun..rabbim sağlıcakla hepimizin kucağına almasını nasip etsin inşallah...

kızlar rahimağzı ölçünüz kaç

Esales hic fikrim yok drum cok iyi diyo sormuyorum bendee
 
Rahat ol canım o zaman, bişey olsa kültürde çıkardı zaten..


Doldurmuş mu oluyorum canım şimdi biraz kafam karışıyor bu hafta hesabında :KK1: 27 olduk işte bugün tam olarak... Seninle 1 hafta var aramızda di mi? Kızımız 1055, oğlumuz 1075 gr. olmuş canım çok şükür :nazar::nazar: birkaç gün önde gidiyorlar yine... Bu haftalarda çok çabuk büyüyorlar. Seninkiler kaç gr. oldu?



Çok teşekkür ederim canım, eşim de şimdi onu diyordu: yağlı bir iğne heralde diye. Bütün gün oturamadım zaten ama masaj da yapamadım çok acıyodu diye :KK43: Şimdi yapıyorum işte, yarına geçer heralde... Kuzular için herşeye değer ne yapalım :emir_bebek:
Sen nasılsın canım? Herşey yolundadır umarım :KK16:
Masallah kuzularına:) ..benim iki hafta once ölçüldu kiloları canım 550-570 di..ins pazartesi tekrar gidicem..sen benden 2 haftaya yakın büyüksün canım ben 26 ya yeni girdim sen yarın 28 e gireceksin..bu ara vok karnım büyüdü zaten baya bi hızlı :)
Ewet kaderiyecim erkek bebegimiz kiza gore kisaymis uc hafta var aralarinda , bide tek arterven damari varmis gobek kordonunda normalde iki giris bi cikis olurmus bizde bi giris bi cikis varmis yani daha az besleniyo dgerine gore insallahj fark daha fazla acilmazz durum bu canimm
Canım hic kafanı yorma Allah'ın vardır bi bildigi..ins sağlıkla sıhhatle büyüyecek onlar..napalım canım bizim degil ki kuzular bize emanet..cok dua edelim gerisi Rabb'ime kalmis..
 
Kasılması olan, hastane de yatan arkadaslara cok gecmis olsun. Hayirlisiyla atlatirsiniz insallah.
Arkadaslar, benim evde seker ölçümü yapan arkadaslara sorum olacaktı. Evde şekerinizi yemekten kac saat sonra ölcuyorsunuz. Yardımcı olursaniz cok sevinirim. Hepimize Allah yardım etsin.

cnm yemeye başladıgın saatten itibaren 1 saat sonra
 
merhaba kızlar nasılsınız çok giremiyorum topiğe.bende dün ksılmalsarım arttı .soluğu doktorda aldık.çok şükür bişey çıkmadı.ama korkuyorum.daha çok küçüğüz

İnşallah bi sorun cıkmaz canım bol bol dinlen...

Geçmiş olsun Canim bende ctesi geceden beri hastanedeyim, 2 saatte 10'a yakin kasilmam olunca gece gittim. Tedbiren yatirmak istedi doktorum. Nstde kasilmalarim vardi baya ama düzenli olmadigi sürece çok anlamli değil dediler. Bende korkuyorum Rabbim yardimcimiz olsun. Senin kasılman ne kadar oldu? Karnin toplanip sertleşiyor değil mi? Ne dediler peki Canim? Nstye bağladilar mi?



13. Haftaya kadar kullandim Canim. Ondan sonrada haftada 1 pruloton depota başladim ama gordugum kadariyla arkadaşlar genelde daha geç başlamışlar.

Aksu nasılsın şimdi umarım herşey yolundadır böyle gelsin geçsin inşallah bir daha yasamassın...

Selam arkadaslar .. ben yemek yedikten sonra cok rahatsiz oluyorum karnim cok sisiyo .. midem bulaniyor.. bende bastirmak icin soda iciyorum acaba bi zarari varmidir:26::26:

günde bir tane sade maden suyunun yararı var canım.

merhaba herkese, :KK3: 8 haftalıkken bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim,hamileliğimin başlarında hep adet ağrısı gibi ağrım vardı şimdi 14+6 dayım ağrılarım daha fazla hiç geçmiyor hep kasık ağrım var, halsizliğim biraz geçti ama hiç iş yapamıyorum biraz yapsam belim ç.ok ağrıyor ben mi mızmızlanıyorum güçlü olmak istiyorum bazen çok sıkılıyorum rabbim yardım etsin hepimize...birde daha şimdiden ben hissetmiyorum ama doktor ultrasonda görüyor rahimde kasılmalar var sizde oluyormu daha çok erken sanki magnezyum verdi onun içinde...:KK37:

çok erken değilmi kasılmalar için kasık ağrılarım benim bile ara ara oluyor.İlk zamanlarda cok olmuştu ama sen kontrolleri ihma etme canım

kızlar herkese selamlar dün bebişlerimin cinsiyetini öğrendik iki erkek geliyor kızlar :)))çok tarifsiz bir duygu oldu içimde..rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma da almayı nasip eder inşallah..

kızlar eylülün son durumu hakkında bilgisi olan var mı en son annesi yanında kalıcak demiştiniz..

aksucum cok cok geçmiş olsun istiraat et bol bol fazla gezme cnm her an nolucagı hiç belli olmuyor gerçekten cok dikkat etmemiz lazım herseye..

cansu canım sen nasılsın..nasıl geçiyor hamilelik..hersey yolundadır inşallah..

Maşallah sağlıkla gelsinler bebeişler annesi...

Kızlar cuma gecesi kasık ağrısı nedeniyle acile geldik.. Rahim 20 mm kadar düşmüş 2 cm de açılma olduğu için hemen yatırdı
Bebeklerden biri 1600 gr ama diğeri 1350 gr civarı... Nidilat vs kullanıyorum ama kasılmalar devam ediyor doğum olursa die çok korkuyorum.. Tekrar ciğer geliştirici iğneler vurulduk, sizce doğum olursa küvezde çok kalırlar mı?

İnşallah olmaz o erken doğum 36 yı kadar dayanırsın Allah yardımcın olsun

Slm arkadaşlar bende 30.haftadayımm ama full yatış dedi dr.nidilata devam çocuklar aşağıya edinmişler bakalım ne olacak 31.haftada doğum yapan var mı acaba...

Çok geçmiş olsun hayırlısıyla bi sorun olmaz inşallah..

Ewet kaderiyecim erkek bebegimiz kiza gore kisaymis uc hafta var aralarinda , bide tek arterven damari varmis gobek kordonunda normalde iki giris bi cikis olurmus bizde bi giris bi cikis varmis yani daha az besleniyo dgerine gore insallahj fark daha fazla acilmazz durum bu canimm

Dualarım seninle canım sorun olmaz Allahın izniyle inşallah...

kızlar rahimağzı ölçünüz kaç

3.72 dedi bana geçen hafta

Bu arada herkese günaydın beyaz ben yanlış okumadım dimi asbelove doğummu yaptı ?
 
Selam kızlar herkese gunaydin:KK66:) hepimiz icin guzel bir gun olmasi dilegiyle... Sizlere bir sorum olacak hemoroid sorunu yasayaniniz var mi? Ya da bu soruna bir cozum bileniniz? Oturamiyorum artik :KK43:((
 
Bende iyiyim canım cok sukur idare ediyorum iste.. asbelove dogum yaptı iki gun once:KK43: kuzuları kuvozde su an dua edelim hepimiz..
inş sağlıklı bir şekilde bir an önce evlerine dönerler..

tüm sıkıntı yaşayan, rahatsız olan kızlara da geçmiş olsun, Allah zamanında doğum yapmayı nasip etsin inşallah..

Günaydın :KK3:
 
ASBELOVE...

Allahım sana ve bebeklerine sağlık sıhat versin, sımsıkı hayata tutunur bebeklerin inşallah... Amin...
 
günaydın kızlar... dörtlü test yapıldımı size? doktorum 16.haftada dörtlü test yapalım dedi ben ikizlerde yapılmıyo biliyorum şaşırdım:KK19:
 
İnşallah bi sorun cıkmaz canım bol bol dinlen...



Aksu nasılsın şimdi umarım herşey yolundadır böyle gelsin geçsin inşallah bir daha yasamassın...



günde bir tane sade maden suyunun yararı var canım.



çok erken değilmi kasılmalar için kasık ağrılarım benim bile ara ara oluyor.İlk zamanlarda cok olmuştu ama sen kontrolleri ihma etme canım



Maşallah sağlıkla gelsinler bebeişler annesi...



İnşallah olmaz o erken doğum 36 yı kadar dayanırsın Allah yardımcın olsun



Çok geçmiş olsun hayırlısıyla bi sorun olmaz inşallah..



Dualarım seninle canım sorun olmaz Allahın izniyle inşallah...



3.72 dedi bana geçen hafta

Bu arada herkese günaydın beyaz ben yanlış okumadım dimi asbelove doğummu yaptı ?

amin cnm benim hepimizin inşallah...

kızlar bu gece cok kötü bir rüya gördüm sıçradım yataktan Rabbim hayra yorsun inşallah..bebeklerimi doğurmuşum ama kuveze koymuşlar küvezden cıkıcaklar gelin alın diye arıyorlar almaya gittiğimde bebeklerimden birinin doğum sırasında yanlış alındığı ve bu nedenle bazı kemiklerinde kırıklar oluştuğu ve bu kırıklarında kalıcı hasarlara neden olduğunu bundan sonra bebeğime böyle bakmak zorunda olduğumu söylüyorlar..ben ağlamaya başlıyorum bebeğiminin bana öyle bir bakışı var ki anlatamam size sonra sıçradım yataktan..rabim hepimizin meleklerini korusun kızlar...
 
amin cnm benim hepimizin inşallah...

kızlar bu gece cok kötü bir rüya gördüm sıçradım yataktan Rabbim hayra yorsun inşallah..bebeklerimi doğurmuşum ama kuveze koymuşlar küvezden cıkıcaklar gelin alın diye arıyorlar almaya gittiğimde bebeklerimden birinin doğum sırasında yanlış alındığı ve bu nedenle bazı kemiklerinde kırıklar oluştuğu ve bu kırıklarında kalıcı hasarlara neden olduğunu bundan sonra bebeğime böyle bakmak zorunda olduğumu söylüyorlar..ben ağlamaya başlıyorum bebeğiminin bana öyle bir bakışı var ki anlatamam size sonra sıçradım yataktan..rabim hepimizin meleklerini korusun kızlar...


aminnn...hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim bende çok karışık rüyalar görüyorum hep hayır olsun...:emir_bebek::emir_bebek:
 
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler..
doktorum 5 günün sonunda hastaneden çıkardı ama mutlak yatak istirahati verdi.
bu arada bebek hareketlerini takip et dedi, soldaki kuzum çok hareketli maaşallah ama sağdaki kuzumdan çok hareket yok.. Çok tedirginim, şu bebek kalp atışlarıını dinleten cihazlardan alsam mı acaba, ne dersiniz?
 
X