- 21 Haziran 2011
- 2.929
- 85
- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.701
22+3 üm cnm tam bugun..bana ikili testte yapmadı sadece o haftada detaylı usg yapıp ense kalınlığı ölçtü.20'de detaylı usg de bişiy demedi.seninkilerin boyu nasılll???? Boyunun kısa olması bi sorun değil bildiğim kadarıyla ama sna başka bişiy dedi mi doktorunn???
Merhaba arkadaslar nasilsiniz?? Artik ikiz annesi degilim ama sizin tecrubrleriniz ve sicajliginizdan birakamadim burayi..suan kalan bebegimin gelisimi icin dua ediyrum ve moralimi yuksek tutmaya calisiyrum.rabbim ona saglik sihht versin.bugun gripoldum burnum akiyor heryerim usuyor .resmen kemuklmmiklerim sizliyor..ilacta kullanamadim onerebileciginiz biseyler varmidir??
Asbelove rabbim yavrularina saglik sihht versin saglikla evinize donersiniz insallah.
Bol kivi bol porokal ve gunde iki fincani gecmitcek derecede ihlamur icine bol limon sik ve icc canimm cokk gecmisler olsunn bende gecirmistim bole atlattim bol iatiharat bol su idrar ile mikrobu atman icin doktorum bunlari demistii.kalan bebisinle cok mutlu olursun insallahh Allah ona omur versin