Hayırlı uğurlu olsunnnnnn allah sağlıkla tamamına erdirsinnnnn
Ben çok uzun süre çok kasık ağrısı yaşadım hatta bazen gerçekten çekilmeyecek boyutlarda bi tencere yemek yapsam yada iki eğilip kalksam hiç duramıyordum ağrıdan ama kanama idrarda yanma kaşıntın kötü kokulu akıntın yoksa korkulacak bir durum değil sen yşnde doktoruna mutlaka söyle ama canını sıkma sakın çoğumuz yaşadıkkkk
Hayırlı uğurlu olsunnnnnnnn hoşgeldin duble oğlanlar klubuneeeee
Benimde bir tanesinin kolu kısa ikisinşnde boyu kısa ama ben artık sıkıntı yapmıyorummm allah sığındım..doktorada sıkı sıkı sordum tek başına gösterge değildir dedi ense kalınlığı burun kökü kısalığı vs bikaç belirteç lazım dedi
Ben kapsül kullanmadım krem olandan kullandım yaptıktan sonra 10dk yürürdüm ben genelde hiç geri gelmezdi ama kapsül bilmom valla istersen bi dene zararı olmaz
her doktorun kendi inandıkları farklı benim doktorumda kanamam geldiğinde proluton depot yaptırmadı 12.haftadan sonra kanıtlanmış faydası yok dedi ama burdaki arkadaşlar kullanıyor aynı şekşlde vajinal progesteronunda 12. Haftadan sonra gereksiz dedi birine güvenicen içinden gelene ondan başka kimseyi duymican bence yoksa bi ipte iki cambaz oyanmıo hakkaten
Canım hiç sıkıntı yaoma kengo nun bebikleri senin kadardı bak evde mutlu mesutlar şimdi haftanda iyi allaha şükürrr 36 da yada 2 kg doğdu diye küvöze girmşcek diye bişiy yokkki tamamen doğum anıyla yada bilemediğimiz gelişimleriyle iilgili en hayırlısı neyse öyle olsun inş senşn ve bebiklerin için dualarımız seninleeeeeee