Canım mantarın için bi ilaç falan kullandın mi? Kaşıntı yok demişin genelde rahatsiz vermiyorsa mantarin bebek için zarari yok, benim bi ara vajinal kültürde çıkmıştı ama hiç şikayetim yoktu baya araştirmiştim anneyi rahatsiz etmiyorsa ilaca gerek yok deniliyor, ben bir seferlik krem kullandim doktor sonra kullanmana gerek yok dedi. Vajinal muayene etti akintinda çok yok dedi. Gorumcem ise 2. aydan itibaren kaşınti ve mantardan çok çekti geçmiyordu da gayet saglikli devam etti gebeliği... Sirkeli su iyi deniliyor doktoruna sor istersen..
Evet canım kullandım ne zaman vajinal muayene etseler ooo çok akıntın var diyip fitil veriyorlar halbuki ben de bi şikayete yol açmıyor. şimdi ise diyorum acaba akıntı dedikleri içerde kalan ve biriken progestan kalıntıları mı ki :44: bana da doktorum karbonatlı su önermişti yapıyorum ara ara benim gebelikte böyle geçicek sanırım Allah daha başka dert tasa vermesin de
Canim hastanede yanimda yatan arkadasin 6. Haftadan beri ara ara baya kanamasi olmuş. Şimdi 34. Haftasinda maşallah. İlk donem plesenta aşagidaymiş sonra çikmiş ama kanamalar devam etmiş. Yalniz şunu soyleyim sürekli yattim diyor yatmazsa oluyormuş. Sende yat sürekli Canim inşallah sorun olmaz
hmm anladım canım desene tek değilmişim bu konuda da.. ben de evdeyim rapor aldım bakalım biraz istirahat edeyim sonra bakıcaz artık duruma göre de canım sen neden hastanedesin hayırdır??? geçmiş olsun... her şey yolundadır umarım :)