- 10 Haziran 2012
- 860
- 560
- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.641
Ben 20+4 oldum hala devam ediyorum kullanmaya cunku ara ara kanamalarim oluyor nedensiz ki bugun yine oldu yine belli bir nedeni yok her sey normal rahim ağzım yeteri kadar uzun ve kapalı ama kan geldi ( tabi ben de moraller yine taban yapti güçsüz bi insan oldugumu dusunuuorum artik... neyse progestani sorus amacim bende tekrarlayan mantar var surekli acaba nedeni progestani vajinal koymam mi diyecektim de yani sonucta vajina disardan daha cok mudaheleye maruz kaliyor gibi duz mantik yuruttum ??
Yok canım uzun süreli vajinal progestan kullanımı mantar yapıyo o yüzden hap formuna geçiyo doktorlar genelde hemen.ama hapın yan etkisi fazla görülüyor diye vajinal tercih ediyorlar.bende mantar oldum hemde çok fena 10 gün fitil kullandım biri d diğeri c kategorisi hemde daha önce farkedilmedide içeri jel kaplı olduğu için kaşıntım galan olsa bırakır ya iğneye ya hapa geçerirdi doktorum o yüzden etraflıca bi konuş istersen.hiç canını sıkma bizimde hamilelik böyle ilerleyecek işte plesantada ayrılma yok rahşm ağzın kapalı bunlara bin şükür bence geçmiş olsun çok
Geçmiş olsun Canim bende ctesi geceden beri hastanedeyim, 2 saatte 10'a yakin kasilmam olunca gece gittim. Tedbiren yatirmak istedi doktorum. Nstde kasilmalarim vardi baya ama düzenli olmadigi sürece çok anlamli değil dediler. Bende korkuyorum Rabbim yardimcimiz olsun. Senin kasılman ne kadar oldu? Karnin toplanip sertleşiyor değil mi? Ne dediler peki Canim? Nstye bağladilar mi?
13. Haftaya kadar kullandim Canim. Ondan sonrada haftada 1 pruloton depota başladim ama gordugum kadariyla arkadaşlar genelde daha geç başlamışlar.
Ahhhhh kuzummmmmmm çok geçmiş olsun böylelikle gelmiş geçmiş olsun inşşşşşşşşşş
Son düzenleyen: Moderatör: