- 8 Aralık 2013
- 78
- 1
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #11.621
Monokoryonik diamniyotiklerde de görülebiliyormus bu sendrom da insallah yasamayiz... Yani o zaman sadece kilo farki bu sendromun varligi anlamina gelmiyor yani degil mi? Benimkilerin arasinda 60-70 gr fark var bu haftada... biri digerinden 1 hafta daha kucuk çıkıyor ama onun disinda herseyleri normal cok sukur.. valla senin yazdiklarini okuyunca icim biraz rahatladi canim ya yani kilo farkini normal kabul etmem gerekli di mi :))) ben ilk gebelik ve ustune ikiz cikinca neye ugradigimi sasirdim desem yeridir :) gebeligi planliyorduk gerci de bonusu da cabasi oldu :))) bir de bana doktorlar hep risklerini biliyorsun degil mi diye soze baslayinca iyice demoralize olmuştum :/ ama neyseki ayni durumda olanlarin iyi oldugunu duyunca icim rahatliyor :))
canım kafana takma benimde monokoryonik diamniyotik ikiz kızlarım var ilk baslarda doktorlar riskli filan diye agzını yüzünü burusturarak konusuyolardı bende cok üzülüyordum şükür bu haftaları gördük rabbime sıgın hersey ondan verende o yasatanda o hiç korkma...