Geçmiş olsun canım dualarımız seninle inş hemencecik geçer
Yok canım ya yorgunluktan değil tamamen bence hani yorgunlukta artıo tabi o ayrı ama mesela benim olayımda yatmak eğer sağa yada sola yatarsam bıçaklar saplanıo diye uyanıyorum napcaz bende bilmiyorum
Sen niye ayakta kalıonnnnnnn
nidilatın bitmedi daha demi üstelik dikkat et canım kendine boşver herşeyiiiiiiii..iisin demi kasılmaların nasılllll
Benimkilerin arasındada baya var ama dr normal sıkıntı yok dedi inş hepimiz için öledir ..cahillik mutluluktur derlerya bi yerde doğru benşmkinşn kolu kısa çıktı diye okumadığım yayın kalmamıştı sonra bıraktım yeter ne olacaksa olacak elimden gelen birşey yok nasılsa diye artık okumuyorumda bişiler hayırlısı hepşmşz için
Yok kuzum al alabiliosan herşeyini maddiyatın yettiğince sonra hiç alınmıo ben iki adım attım geçen mağazada oturcak sandalye istedim şimdi diyorum keşke daha erken alsaymışım herşeyi hoş allaha şükğr kabası bitti çok az kaldı
Ay sorma yaaaa insan uyumaktan korkar mı btünü gece sola yatmıştım dün şimdi sağ karnım o kdr acıyoki anlatamam benim bebeklerin kafaşarı sağ tarafta ya tamamen her halde ondan oldu ama ben nereye yatacağımı şaşırdım düz hiç olmuo sağ sol kaburgalarım ağrıo şu işi çözen bizede sölesin :18:
11 de canım benimki ama 16 da kesin dedi herkesi değişio bebiklerin pozisyonlarına göre..
Kuzum onu içesiye activia yoğurt ye hemen hemen aynı şey probiyotik olsun maksat boşuna ilaç içmemeiş olursun