Kızlar hastaneden geldik,moralim çok bozuk,çok kötü durumdayım
Bugün benim isteğimle nst.ye gönderdi dr,sancım çıktı,çok telaşlandı,hemen bir nidilat verdi dil altından,biraz bekle tekrar nst.ye gir dedi,girdim,bu kez daha yüksek sancı çıktı,bana açıklama yapmadı ama ben kağıdı biraz incelediğimde sancının bazen en tepeye vurduğunu bile gördüm..ultrasonda rahim ağzına bakmıştı ama sonuçları görünce dr da şaşırdı,alttan muyaneyeye gönderdi beni,o da ayrı bir travma zaten..doğum riskim var kızlar,çok korkuyorum bebeklerimin henüz ciğer gelişimi tamamlanmadı,birşey olacak diye korkuyorum,çok muhtacız dualara,ne olur şu mübarek günde kuzularımı da unutmayın.
akşam bi daha çağırdı,bi daha nst.ye giricem,sancılar durmazsa hastaneye yatıcam,rahim ağzında açıklık oluşursa da telaffuz etmek istemiyorum ama malum son olabilir Allah korusun
Çok kötüyüm,ne olur dua edin,sancıları hissedemediğim için iyiye mi kötüye mi gidiyorum onu bile kestiremiyorum
Hepiniz Allah'a emanet olun..[/QcumUOTE]
Eylullcummmmmm cnmmm dualarimizzz seninleeeee ...strese girmemen gerekliii ayetel kursi okuu sakin olamiyosun ama sakin.olamasanda bu sefer hersey daha kotu olucakk haberdarr ettt insallahhh hastaneye yatmadan hersey yolunaa giretrr