- 27 Mayıs 2013
- 601
- 22
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #10.981
Kizlar merhaba bugun saglik ocagindaki testlerimi almaya gittim.kansizlik varmis.bide lokosit varmis.saglik ocagindaki doktor kendi doktoruna goster o ilac yazsin dedi.enfeksiyon veya usutmussun alttan dedi..neyapacagim simdi ilac vs kullanabilirmiyim.onerisi olan varmi??? Persembe izin alabildim kendi doktruma gitmek icin
kızlar yetişemedim yazdıklarınıza hepsini okuyamadım ikiz hamişlerimiz ne güzel çoğalmış sedef melis medac özendim size inşallah biz de o günleri görürüz benim de perşembe şekere bakılacak bu arada 1 hafta içinde 1 kilo daha almışım 24 haftalığız ve ben 9 kilo aldımm nolack benim bu halim bilmiyorum
Kizlar merhaba bugun saglik ocagindaki testlerimi almaya gittim.kansizlik varmis.bide lokosit varmis.saglik ocagindaki doktor kendi doktoruna goster o ilac yazsin dedi.enfeksiyon veya usutmussun alttan dedi..neyapacagim simdi ilac vs kullanabilirmiyim.onerisi olan varmi??? Persembe izin alabildim kendi doktruma gitmek icin
Aminnnnnnnn.... su tüketimin çok fazla zaten 2 lt yi geçiyor.
süreç çok zor birana önce bitse de oğluşlarım gelse diye bekliyorum. sizin de hayırlı olsun.
sağlıkla sıhatle kucağımıza almamızı nasip etsin Yüce Allah!ım.
bir de ben çok kilo alıyorum. anlayamadım. normal yediğim halde 19. haftadayım 10 kiloyu buldu
Bana şekerli suyu hazırlayan Hemsire limon da getirmişti sagolsun ama yine de berbat bisi
Amandaaa..ay yüzlü tabi annesi ne tatlidir simdi o :)
Canım bende yok ama ayakta kalmaktan ve tuzdan oldugunu duymuştum..
Evet canım mazim oldugu için 100luk yapılıyo direk.. Hayırlısı artık..
tek yumurta ikizlerinde çoook nadir bir kız bir erkek görülüyormuş, ama bu istenen bir durum değilmiş.şükür birini buldum tek yumurta :) benımkıler asılama ıle oldu :) henuz cınsıyetler bellı degıl kısmetse bu ay sonu ogrenecegım.. kız erkek olma durumu var mı acaba? benım daha 10. hafta ama yorulmalarım ufaktan basladı desemmasa bası calısıyorum bende ara ara kalkıp yuruyusle yapıyorum.. kac kılo aldın :26::26: şimdilik bu kadar
Hemde nasil canım bütün korkularım gitti gorunceBana şekerli suyu hazırlayan Hemsire limon da getirmişti sagolsun ama yine de berbat bisi
Amandaaa..ay yüzlü tabi annesi ne tatlidir simdi o :)
Canım bende yok ama ayakta kalmaktan ve tuzdan oldugunu duymuştum..
Evet canım mazim oldugu için 100luk yapılıyo direk.. Hayırlısı artık..
Canimmmm sağolasın dua edin bize hastanedeyizayyy canım maşaallah
Hemen bakıyorum canimmmmay maşallah kızına:) canım sana özel msj attım gördün mü???
rica ederim canım,sezaryende oksitosin salgılanması daha geç oluyor galiba,bu yüzden süt de gecikiyor haliyle,ama sen maşallah vazgeçmeden sağmaya devam edersen vücut bu işte bir iş var,sürekli çekiyorlar o zaman üretip göndermem lazım diyecek ve bol sütün olacak inşaallah..bi de küvözdeler ya,göremediğinden de sıkıntısını yaşıyor olabilirsin,yine 2013 anneleri kucağa alıp memeden emzirmenin de sütü daha çabuk getireceğini yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam,o temas anne için sütün gelmesi adına önemliymiş.az daha sabret canım,birkaç güne kucağına geldiklerinde sütün dolar taşar inşaallah.
merhaba geçmiş olsun,kadın doğumcun sana ilaç yazmadan sakın kendin herhangi birşeye başlama bol bol su iç şimdilik,temizliğine de dikkat et,geçer inşaallah.
Ay sorma bugün bana ziyaretçiler tatlı getirdi iyi mi diyet yaptığımı bile bileOfffffff deme
O şahane pastaları bile yiyemiom ben tatlıdan çok hoşlaşmam zaten öle çok tatlı bi bidon su içilir mi böööööööö
İnş senin sonuç ii çıkar canım yaaa haber et yarınnnnn
Sağol canım benim hemde nasıl artık doğduğunda ki şeklini almis maasallahhhhhtek yumurta ikizlerinde çoook nadir bir kız bir erkek görülüyormuş, ama bu istenen bir durum değilmiş.
farklı cinsiyette olduklarında kız olan bebeğin üreme organlarında sorun oluyormuş, yani anne olması imkansız gibi bir şeymiş..
abselove, maşallah kızınaaartık yüz hatları epey ayırediliyo dimmi, ne güzel yaa
Uzun zaman oldu takip edemedim,dogum yapanlara ve bebeklerine rabbim sifa versin ins biran once anne kucagini doldursunlar.bnde bu haftaya kadar 5 kilo aldim. kuyruk sokumu kemigimde agri var ve kilodan oldugunu dusunuyorum bu derdi ceken oldumu?
20+2 yim 13 kg aldım normalinden fazla hiçbirşey yemiyorum ..pilav,makarna,pasta,börek vs gibi bilumum şeyleri ağzıma sürmüyorum..doktorum ödemdir çoğu dedi zaten dahada kıssam yediklerimi resmen aç kalırım..beni görüp dertlenme diye yazdım hepsini muhtemelen ben senin haftanda uçmuş bi kiloda olcam
Bana bakıosunuz ve bütün kilo sıkıntılarınızı unutuosunuzzzz
Sedef evde canım cok sükür..ne guzel haberlerle geldin pazartesi benim de seker yüklemem var bende merak ediyorum benim hamilelik oncesi açlık sekerim yüksekti ins bi sıkıntı olmaz..direk 100 lük yükleme yapılacak şimdiden düşünüyorum o şekerli suyu nası içicem diye..:)
aman canım 5 kilonun lafı mı olur bebekler sağolsun o ağrının kiloyla ilgili olduğunu sanmıyorum
benekcimm benim de belki ödemdir çünkü eskisinden daha az yiyorum bir de ben son haftalarda hep hareketsizim evde yatıyorum o yüzden kilo aldım sanki olsun napalım biz de tombiş hamiş olalım
Kızlar bizim dogumumuzun ne zaman olacağı belli değil ya bu çay yapıcı caylardan içmeye başlasam mi ne dersiniz? Eşim soktu aklıma gitti:)
canım biraz araştır istersen,süt bezlerini uyarıp erken doğuma yol açmasınlar sonra..bildiğimden değil,kendimce mantık kullanarak salladım tamamen ne olur ne olmaz diye,araştır istersen,benim bi bilgim yok..
ben çıktım iyi geceler! belim çok ağrıyor ya.......
şükür birini buldum tek yumurta :) benımkıler asılama ıle oldu :) henuz cınsıyetler bellı degıl kısmetse bu ay sonu ogrenecegım.. kız erkek olma durumu var mı acaba? benım daha 10. hafta ama yorulmalarım ufaktan basladı desemmasa bası calısıyorum bende ara ara kalkıp yuruyusle yapıyorum.. kac kılo aldın :26::26: şimdilik bu kadar
canım benimde tek yumurta kızlarım olacak 32. haftamdayım sormak istedigin varsa konusalım.tek yumurta ikizleri özellikle tek pelesanta olanlar daha riskli doktorunu takiplerini ihmal etme iyi bir yerde yaptır.
Canım doktor 24. Hafta dedi..pazartesi gidicem ben 24 bittiği gun..Beyazzcim insallahh seker sonucunda normal seviyede cikar.24.haftadami gidiyosun yani seker yuklemesine...
Doktorum 28.haftaya kadar gel dedi ..bende 27 xde gideyim diyodum erkenmi gidilmeli
Yazını yeni gördüm, senin durumun benimkinden de farklı tek kese tek kordon oluyo.Yani monokoryonik-monoamniyotik.ben daha acemıyım , doktor tek kesede 2 bebek gordu sanırım bahsettıgın bu :) ne gıbı rıskler var ?aylık kontrole gectık artık ay sonu gorecegım ınsallah
Canım gözün aydın, hoşgeldin aramıza. Hemen burayı ziyaret etarkadaşlar merhaba 6 yıl bekledikten sonra, şükürler olsun Rabbim ikiz nasip etti. hamileliğin 18. haftasındayım. Allahım herkesin hamileliğini hayırla tamamına erdirsin inşallah. Ben el ve ayak şişkinliğinden muzdaribim içinizde aynı sıkıntı içinde olan varmı. Ne gibi önlemler alınabilir..
Evet canım ikiz olma ihtimali var.İkisi de tek kesede olabilir. Rabbim gönlüne göre versin inşaallah.mrb ikiz annişleri 5+3 günlüğünlüğün bhcg 15000 çıktı bende ikiz annesi olabilirmiyimtek kese gözüktü kalp atışlrını duyamadık .ikizlerde tek kesedede olabir mi:)
Kız çok değil be üzülme ben 26. haftada 14 kilo almıştım.kızlar yetişemedim yazdıklarınıza hepsini okuyamadım ikiz hamişlerimiz ne güzel çoğalmış sedef melis medac özendim size inşallah biz de o günleri görürüz benim de perşembe şekere bakılacak bu arada 1 hafta içinde 1 kilo daha almışım 24 haftalığız ve ben 9 kilo aldımm nolack benim bu halim bilmiyorum
Canım kilodan olsa bile 5 kilodan almaz sanırım. Ama benim de uzun süredir çok şiddetli ağrım var. Elinden geldiği kadar ayakta öne doğru eğilme çok farkediyo. Mesela mutfakta tezgahta iş yapmak benim için işkence çok erken haftalardan beri.Bu arada ismini yazdır listeye canım. Ben de ikiz hamile avına çıktım resmen yaa, geleni bu listeye yönlendiriyorum.Uzun zaman oldu takip edemedim,dogum yapanlara ve bebeklerine rabbim sifa versin ins biran once anne kucagini doldursunlar.bnde bu haftaya kadar 5 kilo aldim. kuyruk sokumu kemigimde agri var ve kilodan oldugunu dusunuyorum bu derdi ceken oldumu?
Amiiiin...ben söylemistim :)) ve gecen yine gittim cok guzel elbiseler aldım kuzularıma bide taytli bi takım daha:) bide birer tulum:) hem ucuz hem guzel dimi..Yaa kızlar bu Kipa daki bebek kıyafetlerini kimler önermişti hatırlamıyorum ama Allah bin kere razı olsun. Bugün gittik ve ilk alışverişimizdi neredeyse herşeyimizi tamamladık.Çook tatlı şeyler vardı yaa.Süper ikiz annelerine teşekkürler tekrardan
Valla sagol kuzum ya iyi oluyo boyle haber vermen ben ara ara yazıyorum ama hala cok görmeyen var..listemiz buyuyo sayende:)http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-...353-2014-ikiz-anneleri-paylasim-alani-11.html
Canım buraya bilgilerini ver sen de, dikkatimi çekti adın yok listede.Olmaz ama di mi? Küser senin bebişler