2014 ikiz anneleri


Ben dr ye kusarım imkanı yok ddm de limon getir yanında dedi iyi fikir bence
 

canım bana sormadın ama tecrübeli olarak yanıtlamak istedim,
şu an hangi marka olursa olsun sütün az gelir zaten.daha 4 gün olmuş dogum yapalı,öyle dolu dolu gelmez ki.zamanla artacak.
sedefin de tahminimce sütü şu an azdır.ben 3 saatte bir hiç emzirmeden sagıyordum,en fazla 60 cc çıkıyordu.zaten 50. günden sonra süt veremedim.
ve medela da çok iyi bir makinedir.kullanan ve memnun kalan arkadaşlarım var.eski dedigin kaç senelik?
canım bebeklerinin kilosu iyiydi küvezdeler mi?
 
Büyüdü bile teyzesiii bugün kızımın yüzünü gördüm aynı adı gibi ayyuzlu olcak kızım benimmm
Tek sorunumuz uyku olsun insallahh kuzummmm
Taş gibi kesiliyor benimde karnım bugün ama olunca açılıyor demek ki kasılma degil
 
arkadaşlar merhaba 6 yıl bekledikten sonra, şükürler olsun Rabbim ikiz nasip etti. hamileliğin 18. haftasındayım. Allahım herkesin hamileliğini hayırla tamamına erdirsin inşallah. Ben el ve ayak şişkinliğinden muzdaribim içinizde aynı sıkıntı içinde olan varmı. Ne gibi önlemler alınabilir..
 

Sağol canım teşekkür ederim cevabın için. Bugün sutum geleli ikinci gün Üç saatte bir 40 cc çıkıyor en fazla. Makina yedi yıllık canım o zamandan beri ilk ben kullanıyorum. Kiloları iyi ama kuvezdeler doktorum beni dinleyip ciğer geliştirici iğne yapsaydi şimdi yanımda olacaklardı ama çok şükür yine de iyi kuzularim.
 
deli misin cevabın beni çok rahatlattı. Zaten dün 20cc sutum varken bugün 40 cc oldu çok şükür. Çok teşekkür ederim yardimci olduğun için.
 

Çok şükür canım, geçmişe bakarım dedim ama gelen giden oldu bakamamıştım...
Sıkıntı olmaz canım ya, olumlu düşün olumlu olsun Benim 50 lik yükleme yazmış, bugün kontrole gidince, lab da var rda sordum aç karnına gel kanını alacağız sonra 1 bardak şekeri su içip 1 saat bekliyeceksin, bir daha alacağız kanını ded. Senin açlık şekerin yüksekti diye mi 100lük yapılacak acaba? O daha farklı olabilir...:26: Ama nelere katlandık canım, şekerli suyu mu içemiycez???
 

Kiloları nasıl oldu cnm?? Sen iyi misinnnnn ???
 
Kizlar merhaba bugun saglik ocagindaki testlerimi almaya gittim.kansizlik varmis.bide lokosit varmis.saglik ocagindaki doktor kendi doktoruna goster o ilac yazsin dedi.enfeksiyon veya usutmussun alttan dedi..neyapacagim simdi ilac vs kullanabilirmiyim.onerisi olan varmi??? Persembe izin alabildim kendi doktruma gitmek icin
 

Ay sorma bende aynı sorunlardan muzdaribim

Ayak şişkinliği çok var. daha 18+5 teyim. ayrıca bel ağrısı ve ayak tabanlarımının ağrısı da var. Ne yapsam bilemedim.
Doktorum normal diyor ama çok zor oluyor. bir de çalışıyorum. şirkette baya zorluyor beni
 

oooowww bide çalışıyormuşsunuz Allahım yardımcın(m)ız olsun. bel ağrısı da cabası zaten. bol su içmek ve proteinden zengin beslenmek gerekiyormuş. hayırlısıyla tamamına erdirir Rab inşallah..
 

Aminnnnnnnn.... su tüketimin çok fazla zaten 2 lt yi geçiyor.
süreç çok zor birana önce bitse de oğluşlarım gelse diye bekliyorum. sizin de hayırlı olsun.
sağlıkla sıhatle kucağımıza almamızı nasip etsin Yüce Allah!ım.

bir de ben çok kilo alıyorum. anlayamadım. normal yediğim halde 19. haftadayım 10 kiloyu buldu
 

cnm bende aynı şeyi merak ediyorum ben 3 saatte bir sağıyorum en fazla 30-40 ml çıkıyor senin ki ne kadar ben lansinoh aldım bunun da sessizz olduğu söylenemez...günde 2 defa niye gönderiyorsun ben buzdolabında biriktirip bir defa gönderiyorum....senin bebişlerin ne kadarlık doğdular
 
Ben dr ye kusarım imkanı yok ddm de limon getir yanında dedi iyi fikir bence
Bana şekerli suyu hazırlayan Hemsire limon da getirmişti sagolsun ama yine de berbat bisi
Amandaaa..ay yüzlü tabi annesi ne tatlidir simdi o :)
Canım bende yok ama ayakta kalmaktan ve tuzdan oldugunu duymuştum..
Evet canım mazim oldugu için 100luk yapılıyo direk.. Hayırlısı artık..
 
ayyy canım maşaallah
 
melis benim de 30-40 arası çıkıyor ml ve cc aynı şey demek ki pompadan değil, benim günde iki defa göndermemin sebebi stoğum yoktu 4.gün geldi sütüm ve dördüncü gün anne sütüne geçtiler haliyle yetişmedi bundan sonra ben de günde bir defa göndereceğim. benim bebişler 35+6 da doğdular...
 
muhtemelen bol bol su iç der doktorun 12.haftadan önce kolay kolay ilaç vermezler enfeksiyon için .kansızlığında ilacı 12 de başlıyor kırmızı et kuru meyve tüketerek kansızlığı gider o arada ama enfeksiyona dikkat et
 


ay maşallah kızına:) canım sana özel msj attım gördün mü???

deli misin cevabın beni çok rahatlattı. Zaten dün 20cc sutum varken bugün 40 cc oldu çok şükür. Çok teşekkür ederim yardimci olduğun için.

rica ederim canım,sezaryende oksitosin salgılanması daha geç oluyor galiba,bu yüzden süt de gecikiyor haliyle,ama sen maşallah vazgeçmeden sağmaya devam edersen vücut bu işte bir iş var,sürekli çekiyorlar o zaman üretip göndermem lazım diyecek ve bol sütün olacak inşaallah..bi de küvözdeler ya,göremediğinden de sıkıntısını yaşıyor olabilirsin,yine 2013 anneleri kucağa alıp memeden emzirmenin de sütü daha çabuk getireceğini yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam,o temas anne için sütün gelmesi adına önemliymiş.az daha sabret canım,birkaç güne kucağına geldiklerinde sütün dolar taşar inşaallah.



merhaba geçmiş olsun,kadın doğumcun sana ilaç yazmadan sakın kendin herhangi birşeye başlama bol bol su iç şimdilik,temizliğine de dikkat et,geçer inşaallah.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…