2014 ikiz anneleri

kızlar bir de bişey soracağım ne zaman belli oluyor gebeliğin çoğul olduğu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu mesela
 

benimde göğsümün altı ara ara ağrıyor sanki böle sıkan bi sütyen varda kurtulmak istiyor gibi sanırum o günlerde bebekler buyuyo hatta aksam 2 kez yokladım acaba sütyeni mi çıkarmayı unuttum die:)
 
Yoldayız canım 1 de randevumuz:)
Ikiz anneleri slmmmm... feci sekilde sifayi kaptim oksuruk hapsirik tum vucudim agrio doktpr mimoset ve enfexia fiye bi antibiyotik verfi.. bebrklerim etkilenir diye cok korkuyorum.. bu tarz grip olanlar nasil atlattiniz. Iki gecedir uyku yok bana ((

Geçmiş olsun canım gebelikte zor oluyo ya grip..ben ballı limonlu sıcak suyla atlatmıştım
 
merhaba kızlar,
doktor kontrolünden geliyorum,moralim bozuk biraz
Bebeklerim 2 haftada pek kilo almamış gibi,zaten hissetmiştim Aslında biri almış da öbürü 70 gr filan almış 2 haftadadr önemli olan haftasıyla uyumu dedi,kilo önemli değil dedi ama ben çıktığımdan beri şunu düşünüyorum,acaba zayıf olana giden damarlarda veya başka birşeyinde mi sorun oldu da oğlum kilo alamadı,normalde de diğerinden biraz geride olurdu ama 20-30-40 gr gibi farklar olurdu yani bu hafta beslenmeme eskisi kadar dikkat edemedim,kendime de kızıyorum aslında.

Bir de kasılmaları söyledim,rahim ağzımda öncekine göre 1 cm incelme saptadı,evet sancı çekmişsin dedi,yorulduğum gün oldu dedim işi bırak artık dedi.5 dk ayakta kalınca kasılma oluyor dedim net bir cevap vermedi olabilir tarzı konuştu.Doğsalar da sorun etme biraz küvözde kalırlar dedi,Allah göstermesin hiçbirimize öyle birşey,erken doğmalarından çok korkuyorum çünkü kilosu ilerde olan oğlum doğum kanalına bayağı yaklaşmış,hareketlerini zaten birkaç gündür çok aşağıda hissediyordum,hatta dün eşime de dedim çok çok aşağıdalar diye.biraz daha ilerlese Allah korusun belki kanala yerleşecek..geçen gün bir ark. yazmıştı oğlunun kanala yerleştiğini,dün de doğum haberi gelen yine oydu sanırım,emin değilim özür dilerim nicki hatırlayamadım çünkü.öyle birşey olacak diye çok korkuyorum..ve bana 2 hafta önce 2 kiloyu görürüz demişti ama hayır 2 kilo filan değiller,biri zaten olduğu yerde saymış sanki..Çok canım sıkıldı kızlar,ne olur dua edin bize..nidilat için de tatlı sert kızdı bana,neden hala çekiniyor içmiyorsun diye,o zaman prospektüsünü doğru düzgün yazsınlar,şunlar şunlar yazıyor dedim,ona bakma o her ilaçta vardır dedi..düşük tansiyonlular içmesin diyor mesela prospektüste,daha da düşürür diye,kalbim filan durur diye korkuyorum açıkçası çünkü bizim ailede kronik tansiyon düşüklüğü var,bazen ölçemeyiz bile o derece düştüğü oluyor

moralim bozuldu,Allah'a emanet kuzularım,artık inşaallah daha çok dikkat etmeye gayret edeceğim ama bazen bazı şeyler elimizde olmuyor,öyle birşey olmasından korkuyorum,hepinizin dualarını bekliyorum.

Menac,doğum yapmışsın,Allah kuzularınızı size bağışlasın,hayırlı güzel bir ömürleri olsun inşaallah.Bir an önce küvözden çıkıp evinize dönersiniz inşaallah,sen de bize dua et olur mu..
aksu'cum bu hafta okuyamadım ben,sadece Ya mübdi Ya Şafi bayağı okudum 200 olmuştur rahat,diğerlerinden sayarak okuyamadım
başka arkadaşlara da yazacaktım ama kafam karışık hatırlayamadım kusura bakmayın,Allah hepimizin kuzularını korusun inşaallah..
 
canım nerden aldın çamaşırları bende alayım yavaştan bir de eylül biz doğum iznine 30.haftada çıkabiliyoruz değil mi
 
Benim 6. Haftada belli oldu tatlım.allah gönlüne göre versin inşallah

Süper erkenden belli oluyor yaniiii :) Hiç aklımda yoktu böyle bişey doktor içime kurt düşürdü ikiz olma ihtimali var diye hep isterdim ikizim olsun ama tabi zorluğunu falan bilmezdim :)

Amin hayırlısı olsun, bir nefeste kucağına almak nasip olur inşallah.

peki 5 haftalarda falan mide bulantıların var mıydı? benim 3 gündür iştahım normalde kapalı ve midem bulanıyor sık sık tansiyonum düşüyor başım dönüyor

5de keese görmeye gittik ikiz dememişti 8de kalp atışı için gittik öğrendim

:) hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına ikisini de

çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim.Bu ayın sonunda da kalp atışları duyulur sanırım.çok tedirginim düşüğün üzerine regl olmadan hamile kaldım bir öncekinden çok etkilendim o yüzden inanılmaz stres var herşey yolunda gidecek mi diye
 
Canım benim doktorda kilo önemli değil hafta önemli demişti.kilolarına hiç takılma.rahim ağzındaki incelme bu haftalarda normaldşr belki,benim doktor bişi demedi ama?nidilatı kullanmıyomusun senkullansan kasılmaların olmazdı belki tatlım.kullanmaya başka doktoru dinle.hepimiz allaha emanetiz canım.
 
Benim hiç bi zaman mide bulantım olmadı canım:)şanslı gruptanım:)
 
maşallahhhh maşallahhh tü tü:)
 
Slm canlar,
Bu sabah göğüsün pembe halka kısmının hafif renk değişmesine ( koyulaşma var ) ve pul pul soyulmasına şahit oldum. Yaşayanınız var mı? Neden oldu ve ne yapmam gerekir?
 
Benim hiç bi zaman mide bulantım olmadı canım:)şanslı gruptanım:)

canım ne güzel yaa ben o yönden biraz sıkıntı çekicem sanki, bazen su içerken bile kokuyor su bana

ki normalde iştahım gayet iyidir yani şişman değilim ama biraz yediklerime dikkat etmesem hemen kilo alırım, ama son 3gündür normalden bayağı kapalı
 
Kizlarrrr doğum yaptım kilolarimiz 2.5 ve 3 minigi emmzirdim ama diğerini mziremedim hafif solunum sıkıntımız var. Lütfen bizim için dua edin. Hayatı tehlikemiz yok bu arada içimiz rahat. Öpüyorum hepinizi
,

ayyyyy maşallah canım kilolar çok güzel kuvozede almamışlardır alsalarda az kalırlar oyyyyy sütünde gelmiş maşalllahhh maşalllahhhhh darısı bize inşallahhh ara ara yaz başımıza neler geleceğini:)))
 
Eylülcüm panik yapıyosun ama..iç su nidilati doktorun iç diyosa..bebeklerin son haftalarda kilo almaması normalmiş bizde canım..ins doguma kadar biraz daha büyürler sonra sen beslersin bol bol..artık izin al kuzum istersen dinlen biraz..
Slm canlar,
Bu sabah göğüsün pembe halka kısmının hafif renk değişmesine ( koyulaşma var ) ve pul pul soyulmasına şahit oldum. Yaşayanınız var mı? Neden oldu ve ne yapmam gerekir?
Daha o pembe yerler iyice büyüyüp simsiyah olacak:) soyulmasi hususunda bisi diyemicem ama olanlar vardı sanırım bende olmadı..
 
Benimde cok erken başlamıştı bulantilarim ve cok siddetliydi hatırlamak bile istemiyorum cok kolay gelsin ama geçeceğini bil yeter..12 haftada hafifliyo 16 da tamamen geçiyo..
 
Ikiz anneleri slmmmm... feci sekilde sifayi kaptim oksuruk hapsirik tum vucudim agrio doktpr mimoset ve enfexia fiye bi antibiyotik verfi.. bebrklerim etkilenir diye cok korkuyorum.. bu tarz grip olanlar nasil atlattiniz. Iki gecedir uyku yok bana ((
geçmiş olsun bende de durum aynıydı rapor aldım bi hafta hala geçmiş değil öksürük var valla öksürmemden hiç hoşlanmıyorlar ters dönüyorlar içerde ben ilaç hiç kullanmadım buhar,ıhlamur,ortakal suyu çorba,ateş çıkınca duş,koltuk altına ıslak havlu,ellere ayak bileklerine ıslak havlu öyle işte ama asıl olan dinlenme hiç kalkmıycaksın
 
Benimde cok erken başlamıştı bulantilarim ve cok siddetliydi hatırlamak bile istemiyorum cok kolay gelsin ama geçeceğini bil yeter..12 haftada hafifliyo 16 da tamamen geçiyo..

inşallah canım peki bu baş dönmelerini napacağım, baş dönmen oldu mu

yerimden kalkamıyorum başım döndüğünde ayakta bi işim olsa direk yere düşerim o derece
 
canım nerden aldın çamaşırları bende alayım yavaştan bir de eylül biz doğum iznine 30.haftada çıkabiliyoruz değil mi

Ben butikbebe'den aldım ama kampanya bitti canım.kalıcı olarak da hepsiburada'da var,ama onun kargosu bana çok gelmişti,yanına başka şeyler de ekleyince 14 tl kargo dedi ben de almadım,ordan alırsan aklında olsun,sepetteki ürün arttıkça kargon artıyor.
evet bizim iznimiz 30.haftada başlıyor canım.

aksu'cum sendin sanırım çamaşırarın bedenini soran,başkasıysa özür dilerim alıntıla demiştim ama olmamış,eğer hasta beziyle kullanırsak -ki onlar kocaman oluyor pedlere göre- o zaman L beden olur hani dikişleri filan acıtmaz,bizi sıkmaz..ama basene kilo almayan biriysen ve gece pedi filan kullanacaksan biraz büyük kaçıyor,ben 36 bedenim bana büyük geldi,ama hasta bezi kullanacağımı düşünerek büyük aldım.bi de iade yok bu çamaşırlarda bildiğim kadarıyla.siz biraz daha bekleyin almak için acele etmeyin.


Bilmiyorum ki cnm,normal mi yoksa bu haftam zor geçtiği için mi oldu bilemedim..sen de bir görün de bakalım,Allah korusun inşaallah incelnem yoktur ama farklılık varsa sor bize de söylersin.nidilat konusunda nedense içim hiç rahat değil,dr al diyor ama nette neler neler yazıyor,bebeklerde kalıcı bir soruna kendi ellerimle yol açarım diye korkuyorum ama şimdi de doğmalarından korkuyorum,sanırım kasılmalar haftaya da devam ederse içeceğim mecburen..inşaallah raporu çok kolay bir şekilde alırım da dinlenirim bol bol.


Menac sana da inşaallah küvözden çıkar demişim solunum sıkıntısı olan yavrun için,sen öyle birşey yazmamışsın,ben solunumdan dolayı öyle düşündüm,inşaallah küvözde değildir ama nasıl müdahale ediyorlar solunuma bu durumda?


alexandria nerdesiiiiiiinnnn???? gelince yaz bana lütfen,dr kontrolünün nasıl geçtiğini..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…