2014 ikiz anneleri

Bizde seni cok seviyoruz .. Sen bilursin kuzum acın cok taze ve biz sana ister istemez gecmisi yaşatıyoruz..bu yüzden kararına saygı duyuyorum özlicem seni..
 

sağolasın canım haklısın burası ister istemez senin acılarını tazeliyor inşaallah rabbim buraya güzel haberlerle dönmeni nasip eder hakkımızda herşeyin hayırlısı .....
 
Dün kendi doktorumun korkutmalarından sonra 2 doktora daha gittim hiç de oğlum aşağıda falan değilmiş iki doktorda ikiz gebeliğin riskli olduğunu söylediler ama acil bir durum yok ikiside üst üste durduğu için normal fırsat buldukça dinlen diyorlar kendi doktorum 28 hafta olmamıza rağmen şimdi doğum başlarsa bebekler ölür yaşasa bile sağlıklı olmazlar diyor bende biliyorum haftamın erken olduğunu ama rahimde açılma yok suyum iyi bebekler iyi varsayımlar üzerinden bizi bu kadar korkutmasına sinir oldum kızlar gerçekten moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum makyajımı yaptım mutlu mutlu kontrole gittim ultrasyonumu kameraya çektik ama hangi hamile kadına bebeklerin ölebilir dense moral falan kalırmı madem o kadar büyük sıkıntı var yatır hastaneye erken doğumu önleyici bir sürü tedavi var beni bu kadar korkutunca dahamı iyi dinleneceğim sabah aradım kendi doktorumu sabaha kadar uyuyamadım çok moralim bozuldu diye elinden geldiğince dinlen diyor ayrıca başka bir arkadaşımada doğumda masada kalırsın kendine uygun kan bul diye kızı 1 ay ağlatmış cidden doktorluğu iyi olabilir ama insanlığı sıfır her rahatsızlığın en güzel ilacı moral bence haksızmıyım...
 
Kizlar slm hepinize...cok giremedim bikac gundur takip edemiorum sizi umarim herkes iyidir...ben her gecen gun zorlaniorum ozellikle aksamlari efes alamiorum..bi de cok hareketlendiler o da yoruo beni.. ciger gelistirici igne yaptirmadim insallah yawrularim sabirsizlik yapip erken gelmezler bi de gariptir tatliya cok dustum 1 ay oncesine kadar hic tatli istemiodu simdi tatli ne bulsam yiyorum..bi de nestlenin damak reklami bana ii gelmedi hergun yiyorum ins cok sismem :) bisi sorcam yaa benim gibi 31 32 hafta olup calisaniniz war mi ben 35 in sonuna kadar calismayi dusunuorum dolmusa binmek falan tehlikelimi bilemedim....hepinizi opuorum rabbim yar ve yardimcimiz olsun
 
Gunaydin kizlar annemlere supriz yapcam bu haftada plesanta assada demisti doktorum sizce bi sorun olurmu 4 saatlk yol ozel aracla.elhamdulillah kanama sorunum fln yok ama yinede korkuyorum

Canim 1,5-2 saatte bir mutlaka mola verip yürü (kan dolaşımı için) arkaya uzanirsin. Yine de doktoruna da sor istersen. Bende 13 haftalarda yildönümümüzde Safranbolu ya gitmiştim (4 saat) doktor da gidebilirsin demişti... Bana ilaç gibi gelmişti elimden gelse bir daha gidicem psikolojide çok önemli şarj olmuş gibi oluyorsun Hayirli yolculuklar Allah'a emanet olun...
 
Canım ya böyle acılarda insanlar ilk başta şokla acıyı tam hissedemiyor bir süre sonra maalesef insan daha da kötü oluyor asıl farkina varma ve acıyı yaşama başlıyor işte sen o dönemlere giriyorsun.... Ve bu noktada tek baş edebilenler İnançlı insanlar oluyor... Zaman geçiyor geçiyor unutulmuyor yara kalıyor ama kabuk bağlıyor ister istemez yeniden hayat koşturmacasına giriyorsun. Ben babamı aniden kaybedince bunlari yaşadım ki senin evladın ... Buraya girmek yaranin kabuk bağlamasina engel oluyorsa tabi ki en doğrusu senin için. Sen yine bizim dualarimizdasin... Biliyorum ki bizde senin.... Ve yine Rabbimin izni ile birgün bize müjdeli bir haber için geleceksin inaniyorum. Allah'a emanet ol Canim arkadaşım...
 
Selam arkadaşlar...

Geldim hastaneden doktorum sağolsun bana cok moral oldu.

Takma kafana geçer hamileliğini zehir etme dedi.

biri 350 biri 351 gr olmuş yvaruşlarım büyümüşler artık..

Burdan edindiğim deneyimle rahim ağzıı ölçtürdüm 44 cm dedi.Çok şükür bi sorun gözükmüyor gayet iyi dedi.

Ama uyarıda bulundu bunları cok takmayın kafanıza diye ben seni çok iyi gönderirirm 1 saat sonra farklı bir nedenle doğum başlayabiir sen kafanı rahat tut dinlenmene bak cok yorulma felan dedi..

Şeker testi yaptırıcam haftaya ailemde şeker olduğu için erkene aldık diyete önceden başlıyalım diye ama benim için cok zor olur:18:

Umarım herkes iyidir aksu 50şertane yazabilirsin bu hafta için

Allahım hepimize sabır ve dayanma gücü versin
 

Walla evde oturmaktansa çalışmayı tercih ederdim insan evde oturunca kendini kuruyor calışınca daha rahat hissedior kendini tabi kendini cok yormamak kaydıyla :)
 
Iste boyle biraz pozitif ol:) demek senin doktorun senin negatif olma sebeplerinden biri..eger cok rahatsız ediyosan baska doktorda devam et canım iyi gordum seni..kuzularına da bisi olmayacak hepimiz aynı riski taşıyoruz su an elimizden gelen bisi yok..
Canım ne guzel haberlerle geldin..doktorun cok dogru söylemiş ornek vermek dogru olur mu bilmiyorum ama flufem in hic bi sıkıntısı yoktu mesela..bi yerde nasip Allah'ın takdiri bebeklerimiz..elimizden geleni yapıcaz gerisi Allah'a kalmış:)
 
Walla evde oturmaktansa çalışmayı tercih ederdim insan evde oturunca kendini kuruyor calışınca daha rahat hissedior kendini tabi kendini cok yormamak kaydıyla :)

Esim de ole dio iste sen ewde olsan netten cikmazsin her seyi kafana takarsin dio bakalim yaa ins hayirli dogumlar nasip olur hepimize :)
 
MERHABA KIZLAR,
çok yoruldum bugün,yazıp kaçıcam sanırım..


maşallah canım



Canım ümidini hiçbir zaman yitirme,ki yitirmiyorsun maşallah..rabbim o kadar büyük ki,bir ol demesine bakar yavrularının sağlığı,inşaallah sağlıkla evinize döndüğünüzü yazacağın günler de gelir,sen de sürekli dua ettiğimiz arkadaşlarımızdansın,güzel haberlerini alana kadar bu böyle..eşin için de ayrı bir üzüldüm,güçlü olmak yine bir anneye düştü demek,ama herşeyi içine atma,sen de kendine zarar vermiş olursun..arkadaşların dediği gibi tlf açma,misafir kabul etme,hele o teselliler beni delirtti! öyle konuşanlarla bir süre muhabbeti kes..Rabbim yar ve yardımcın olsun,Allah'a emanet olun hepiniz.



inşaallah canım Allah razı olsun.
Çok şükür 28i gördün,şimdi sırada hepimiz için önce 34 sonra 36-37 isteği var,inşaallah görürüz.


canım çok güzel ama pahalı geldi bi de çarpı 2 yani..daha uygunları da var mağazalarda,netten biraz daha bakabilirsin hani artan paraya başka ihtiyaçları kapamak için,ama çok beğendiysen hayırlı olsun:)


benim de bazen öyle..
ya öyle deme Allah korusun yamulmalar arttı eskiye kıyasla,korkutma..

Sabah uyanınca daha kocamın suratına bakmadan yastığın altındaki telefonu alıp topiğe bakıyorum:))

yirim


Yalan söylemek istemiyorum,çok üzüldüm,geç tanıştık(ben mart annelerini takip ederken de seni ve asbe'yi biliyordum zaten) ama erken ayrılmak varmış nasipte,acını dindiremeyiz buna muktedir değiliz ama keşke burada olabilseydin..bu kendi tarafımdan görünen yüz.ama senin açından düşününce çok haklısın,ne diyebilirim ki,konuşmamaya çalışsak da kendimizden bahsetmemiz bile acını hatırlatıyor olabilir.Ben de diğer arkadaşlar gibi inşaallah hayırlı güzel haberlerini vermeye bekliyorum birgün seni,tekrar güzel bir ortamda o güzellikleri senle paylaşmak istiyorum,Allah'a emanet ol canım.


Canım ben de 30+yım,alexandria var bi de,ikimiz de çalışmaya çalışıyoruz öyle diyeyim:) bu hafta daha da ağırlaştığımı hissettim,işi bırak evde bile burdan mutfağa gittiğimde ağrım oluyor,her geçen gün zorlaşıyor,bugün ilk defa bacaklarım şişti yorgunluktan,uzanıyorum şimdi,kasık ağrım var dün gece karnımı içerden kesiyorlardı sanki,doğru dürüst uyuyamadım..zor yani,haklısın.Allah'a emanet kuzularımız,biz de iğne yaptırmadık,inşaallah gerek kalmaz,içerde daha dururlar da doğal olarak gelişimlerini tamamlarlar.35e kadar çalışma sözünü asla veremem,dediğim gibi hergün daha da zorlaşıyor,dayanamadığım noktada bırakırım kuzularımdan değerli değil,ayrıca geçen hft dr.um seni 34ten sonra işe göndermem,34ü beklemeden de kötü hissettiğin an direkt bırakacaksın dedi.dr.una da danış canım,gidişatı görebiliyorlar onlar da,bakarsın duruma göre,Allah güç kuvvet versin,inşaallah biraz daha çalışabiliriz ne aktarsak kar.topiğe daha sık gelsene,bak yakınmış haftalarımız,konuşmak iyi gelir hem.

çok yorgunum kızlar,pilim bitti,ben biraz dinlenmeye çekiliyorum,öpüyorum herkesi..
he bu arada unutmadan asbe,seybil,aksu,beyaz..anam siz şimdiden nazlara başlamışsınız,ya bende ne naz ne niyaz,çok minicik bazı şeyler yaptırmışımdır da,her zaman değil..
 
Kizlar merhaba nasilsiniz ben hala ayniyimmm..keselerimizi girduk ama kalp atisi duymadan ben rahat edmeeyecegim..bu haftasonunu beklemek zorundayim bunun icin ..aslinda guzel bir hamilelik geciriyrum ama bu ara kanamam ve lekelenmelerim beni korkutuyr dilim varmiyr ama rabbimm yardimcimiz olsun hrpimizin..doktoruma gore cogul gebelikte lekelenme hatta ara kanama normal sadece uzun surersr korkabilirsin dedi kanama olursa yat dinlen diyor..anlamadim ben benim doktormu cok rahat benmi cok pipirikli oldum)
 
Kizlar midem cok yaniyor yaaa ne yapsam fayda etmedi uyuyamiyorum da saat 2oldu iyice baykusa dondum

lüp lüp götür tatlıları havuçları tabi miden yanar bende ölüm orucunda hissediyorum kendimi kuzucuklar aç kalmasa bari ölçüm aleti aldınmı ölçüyormusun benim sabah ve öğlenki ölçümüme doktorum iyi dedi bugun doktoruma gittik bebişler 1 hafta geriden geliyor dedi kiloları 798-727 idi çokmu az sizce haftamıza göre
 
Herkese selaaammmmmmm
Ay benim bi sürü sıkıntım oldu bitsinde öle yazam dedimm en son kanamam oldu dedim bitmio gari bunlar en iyisi yazam
Hoş kanamayı ben nazar ettim kendime dedim allahım bi sürü şey oldu ama bana oldu bebiklere olmadı şükür hoooppppp kan neyse bunada bin şükür gelmiş geçmiş olsunnnnn..
Okuduğuma göre aranızda en fil benim tam 10 kilo aldım göbek çevremde 94 naz değil ben gereçketen eğilip ayakkabı giyemiorummmm ahahahahaayrıca hiiiiiiiiiiç diyet önerileri vermeyinnn ne ekmek makarna pilav nede hamurişi tatlı vs hiçbişiy yemiorum günde iki öğün arada bir kase dikkat tabak bile değil çorba içiorum zaten yemesem aramamda yemem lazım diye yiyorum yediğimi canım hiçbirşey istemiyorkasık ağrıları düşük tansiyon sabah kalkınca düşük şeker hali devam haftaya detaylı usg falan feşmekan benden böyle işteee..
Beyaz iyisin şükür alışverişlerinde hayırlı olsun arkadaşım
Belguzar sıkma canını vallahi lost prison break rome fln izle internetten çok keyifli diziler az dikkatin dağılır geceleri nasıl rahat ediosanda öle otur yada yat vücudun en doğrusunu söyler sana zaten..
Diğer tüm arkadaşlarada tekrar selamlar ...
 

Canımcım hiç bitmiyor o rahat edeememe halleri al benin detaylı var buyur burdan yak şimdi onun için yaslan arkana keyfini çıkar eskiden yokmuş böle şeyler bi idrar testi hamileyim der otururlarmışolan olacak zaten kader kısmetttt en hayırlısı olsun tek duamız bu
Çoğunluğumuzun kanaması oldu zaten sakın stres yapma bol su iç uzat ayaklarını hiç iş yapmadan yat dinlen herşeyi boşverrrren yakın zamanda sıkıntısız geçer inş..
 

Şimdi baktım dr nin bana verdiği kağıttan senin haftanda 750gr dio normal kiloya gayet iyi yani maşallah
15gün geriden gelen var benim iş yerinde dr normal demiş
 
Epey kaynatmışsınız kızlar gecmişi okumadım erindim:))inş herkes iyidir.doktordan geldik biz şükür herşey yolunda.2,5 a yakın kiloları ddi doktor,tam hesaplayamadı bu sefer nedense.nst iyi sorun yok.haftaya cumartesi son kontrol:18:sona doğum tarihimizi belirliycez
 
Hoşgeldin kız bende merak ettim seni hamile kaldın gittin diye..cok gecmis olsun..sıkıntılar hep var ama birlikte motive oluyoruz..
 
İyi akşamlar kızlar, yine kaynatmışsınız baya, takip edemiyorum sizi:44:
Ben bütün gün uğraştım, çamaşır-bulaşık-yemek offff evde olmak beni yoruyor valla, okulda daha rahatım resmen. 15 Ocaktan itibaren raporlu alacaktım ama vaz mı geçsem acaba? :26:

Sevgili flufem topiğe gelmeme kararı almışsın, çok iyi anlıyorum seni, inşallah güzel haberlerle en yakın zamanda aramızda olursun canım...
 

Sedef canim bende seni merak ediyordum.cok sukur iyi haberlerle geldin arkadasim darisi bize bizde bugün ısparta ya gittik kuzulara az biseyler aldik Allahim saglikla giydirmek nasip etsin inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…