2014 ikiz anneleri

 
Canım senin sıkıntılarının bi kısmı sanırım psikolojik bak doktorun dediğini sabahtan beri düşünüp uykuların kaçtı halbuki burda kanamalı bir sürü ilaç kullanan arkadaslarımız oldu bebekleri kaçıncı haftaya kadar beklediler dimi... Doktorlar herseyi söylerler normal onlar için..önemli olan senin dinlenmen nası yatabilıyorsan oyle yat sanırım solunum sıkıntısı çektiğin için yan yatamiyosun bi kere stres yapmayı bırak kendine alışkanlık etmissin hep stresli bi haldesin bak hande gecen gun neler yazdı..bu bebekler bizlere Allah'ın bi emaneti ayrıca simdi sağlıkla doğsalar 10 yasında da baslarına bisi gelebilir dimi? Onlara tamamen bağlanmak yanlış..hepimiz cok seviyoruz evlatlarımızı herseyden vazgeçeriz onlardan vazgeçmeyiz ama cenab-ı hak verecekse her türlü verir alacaksa da elimizden bisi gelmez..sen üzülme simdi yatamiyorum nolacak diye nası rahat ediyosan oyle yat zaten keyfinden yatamiyo degilsin sıkıntıların had safhada..kuzularının rızkı yaratıldıysa nası anne rahmine tutundular oyle de hayata tutunurlar...
 
Mutlu huzurlu olun da gerisi gelir canimcim yeter ki sagligimiz huzurumuz olsun bizler bilincli anneler olacagiz bizde oda yapmadik biz hatta korkudan bir besik bir dolap aldik simdi 32.haftamizi bekliyoruz 2.besigi almak icin belli bir yasa geldiklerinde istekleri olacak ve kendileri secmeliler bence de cunku onlar bizim cociklarimiz ama farkli bireyler buna saygi duyarak buyutecegiz
 
Oyle canım her insan ayrı bi birey:) senin kuzuların arasında ne kadar fark vardı 21. Haftada? Hani büyümez demiş ya doktor sana..merak ettim..Benim bi tanesi 1 hafta geriydi takip edilecek bakalım bu hafta nasıl olmuşlar büyümüş mu küçük kuzum merak ediyorum allah ömrünü yazmıştır hayırlısıyla ins..
 
Gunaydin kizlar annemlere supriz yapcam bu haftada plesanta assada demisti doktorum sizce bi sorun olurmu 4 saatlk yol ozel aracla.elhamdulillah kanama sorunum fln yok ama yinede korkuyorum
 
Gunaydin kizlar annemlere supriz yapcam bu haftada plesanta assada demisti doktorum sizce bi sorun olurmu 4 saatlk yol ozel aracla.elhamdulillah kanama sorunum fln yok ama yinede korkuyorum

Arka koltukta yatarak gitmeye calış istersen canım.tümseklerede girmeyin:)
 
Yap tatlım yap anneannem 1 gün bile olsa beylik beyliktir derdi insanın çok hoşuna gidiyor yaa
Arkaya geç canım uzat ayaklarını en fazla 2 saatte bir mola vererek ve eşin yavaş gitsin lütfen hicbiseycik olmaz dr.um bana öyle seyahat etmemi söylemişti benimde plasentam asagidayken
 
Son düzenleme:
ne güzel anlatmışsın canım yaa :) ben de oda yapmak istemiyorum bebeklere, ama iki beşiği nereye sığdıracağımı da bilmiyorum :26:
yatak odasına mümkünü yok sığmaz, salona koysam çok bi tuhaf olur diyorum. Çoook kararsızım..
Seçtiğin beşik güzelmiş, ben de park yatak ve beşik arasında gidip geliyorum

Sabah uyanınca daha kocamın suratına bakmadan yastığın altındaki telefonu alıp topiğe bakıyorum:))
 
Sabah uyanınca daha kocamın suratına bakmadan yastığın altındaki telefonu alıp topiğe bakıyorum:))
Demek hepimiz ayniyiz:) ama napalım kız burda o kadar cok şey paylaştık ki sanki arkadaşlığımız ilerde de hic bitmeyecek gibi geliyo bana..buradaki muhabbetimiz cok guzel saygı ve sevgi çerçevesinde devam ediyo hic bi topik burayı tutmuyo sanki:) onun için ilerde de buradan yazmaya devam etmek istiyorum hepinizi tanıyorum artık bitaz biraz bebeklerimiz dogunca onların sıkıntıları sevinçleri de olacak paylaşırız yine tabi belki bu kadar online olamayız ama olsun..ben hep telefondan yazdığım için arada bakıp çıkmak zor olmuyo benim için..
 
Canım benim odamda adım atacak prk bi yer kalmayacak komidinlerim yatağıma birleşik ama onları söküp çıkaricam va yatağımı biraz kaydirip iki beşiği yan yana sigdiricam ins..evimde iki tane cocuk odası var ama ben bi sure yanımda olmalarını istiyorum bebeklerim bana baglı doğacaklar zaten hep beni isteyecekler asıl benim onlara duygusal anlamda bağlanmam gerek..hatta ilk zaman tek besik kurup ikisini bi beşikte yatirabilirim sonra 3-4 ay geçince ikinci beşiği kurabilirm bu da bi seçenek..odam baya bozulacak daralacak ama önemli degil kuzularımı bi sekilde sigdiricam:) sen biraz küçük beşikler düşünebilirsin yada ilk zaman tek beşikte yatirabilirsin..sonra bi daha düşünürsün..
 
Bana komşular gelecek kızlar haber verdiler simdi.. Daha hiçbiri ikiz oldugumuzu bilmiyo bu arada:) tekbebek gibi sorunca da bi garip hissediyorum ben:)
 
ayy yatağı kaydırıp ikisini yan yana hiç düşünmemiştim, olabilir bak böylee, süpersin
ben aynı beşikte yatırmak istemiyorum, biri uyanınca diğerini de uyandırıyomuş fln diye :44:
ayyyy sağlıkla gelsin de kuzucuklar, bakılır sonra dimmi
 
Bak iste derdini soylemeyen derman bulamazmış :) yeni fikrin hayırlı olsun:)
 

canım ne mutlu ki hala hayattalar..inşallah rabbim hayırlı uzun ömür yazmıştır kuzularına.
ben hala telefonlara cevap vermiyorum.zaten gerçek dostlar seni anlıyor ve sadece mesaj yazmakla yetiniyorlar.diğerleri de iyi niyetle teselli etmek istiyor.takma sen kafana onları ve içinden ne geliyorsa öyle davran.
ilk zamanlar anlamıyorsun ama sonra acısı artıyor acıların.
eşlere gelince ne yazık ki daha güçsüz oluyorlar.bebeklerimi toprağa verirken eşim öyle çok ağladı ki kendimden şüphe ettim benden daha mı çok acı çekiyor diye.ama asla anne yüreği kadar kimsenin ki yanamaz.bu nedenle kadınlara hep güçlü kalmak düşüyor.
bebeklerimin dru eğer 15 günü atlatırlarsa rahat nefes alabilirsin demişti.ama tecellimiz bu oldu.inşallah sizin kaderiniz de bu imtihan yoktur.şimdi küvöz günlerini bile özlüyorum ben..
rabbime güven canım.sabrın tek ilacı bu.ben herzaman rabbime güvenirdim ama bu olayla daha fazla güvenmeye başladım.inan herşeyin en iyisini takdir eden odur.

rabbim seni ve hepimizi korktuklarımızdan korusun ,bu acıları unutturacak başka acılar tattırmasın...
hepinizi çokkkk seviyorum iyi ki sizleri tanıdım.
güzel günler yaşamanızı tüm kalbimle istiyorum.
siteye bir daha girmemeye karar verdim.(kararımı uygulamaya kararlıyım nasipse:)lütfen ettiğiniz dualar için hakkınızı helal edin.
rabbime emanet ediyorum hepiniZİ.
SEVGİLER
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…