- 25 Aralık 2011
- 518
- 1
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.901
aradım ama bulamadım resmini. benim aldığım kundak şeklinde değil, ya da başlığı yok. tam açık halinde kare gibi. kenarlarında fermuar var, istersen birleşiyor ortada, alt tarafı da çıtçıtı. google da kundak battaniye diye aratınca direkt kundak şeklinde olanlar çıkıyor, onlardan değil yani
Battaniye canavarı:)
18.haftada bende de çıktı.ben cefaks antibiyotik kullandım.birde 2li fitil verdi.bir daha ki kültüre kadar geçmişti.seninde geçer canım.Bugün kültür sonuçlarimi gösterdim hocaya, üreplasma da üreme oldu yazıyor doktor antibiyotik verdi ( azitro)( netten erken doğumu tetikleyebilir diyor hoca da olmaması için önlemimizi alıcaz dedi. Tekrar kültür almıycakmış ama garip geldi:26: ya geçmemiş olursa... Sizde nasıl kültür sonuçları ve tedavi uygulandı?
Biraz kızdı bana kanım da düşük iyi bakmıyosun kendine dedi. Zayıfım da eşimde yemiyo hiç diye şikayet edincebide bak söylüyorum erken doğum olursa karışmaması 14. Haftadan itibaren ben dinlenme öneriyorum rapor vereyim dedi. Ocak 15 gibi alayim diyodum ama böyle diyince korktum 15 gün sonra kontrole gidince alsam mı ki riske atmayım kendimi....
Tabi bugünümüze çok şükür
canım sanırım bahsettiğin battaniyeler bunlar..
bunlar da benim kuzularımın kundak battaniyeleri.. sağlıkla güzel günlerde kullanırlar inşallah..
Eki Görüntüle 874190
çok güzel buda bebekleri bunlarla daha rahat kucagımıza alıırz diye düşünüyorum
benimki peluş kundak...
ayrca 4 tanesi penye,8 er battaniyeleri olmuş.
Nasıl yani sana bu zamana kadar hiç vajinal kültür alınmadı mıİçini rahat ettir bence canım aklında hiç soru kalmasın.al raporu yat.bebeklerinden değerli değil.ben kültür yptırmadım bilmiyorum flufem yaptırmıştı galiba en son.
Her kontrolde kültür mü alıyor canım:26: her doktorun yöntemi ne kadar farklı, bende en azından antibiyotikten sonra geçmiş mi baksın isterim. Rica ederim olmadı... Sendeki üreyen bakterinin adını hatırlıyor musun canım? Kaç gün kullandın ben 6 gün kullanacakmışım.
18.haftada bende de çıktı.ben cefaks antibiyotik kullandım.birde 2li fitil verdi.bir daha ki kültüre kadar geçmişti.seninde geçer canım.
her kontrolde kültür vermekten nefret ediyorum amaa
Nasıl yani sana bu zamana kadar hiç vajinal kültür alınmadı mıbenim hiç şikayetim yoktu ama bu haftalarda rutin bakıyormuş. İnşallah olumsuz bi etkisi olmaz. Doğru söylüyosun canim birşey olsa Allah korusun kendimi suçlarim alayim rapor...
Her kontrolde kültür mü alıyor canım:26: her doktorun yöntemi ne kadar farklı, bende en azından antibiyotikten sonra geçmiş mi baksın isterim. Rica ederim olmadı... Sendeki üreyen bakterinin adını hatırlıyor musun canım? Kaç gün kullandın ben 6 gün kullanacakmışım.
benimki peluş kundak...
evet cnmya çok güzeler Allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nsip etsin inş
herkese hayırlı akşamlar.canlar ben hala hast.deym.tabiki çok zor burada olmak,ayrıca ben size pekde yazmak istemiyorum,hamile oldugunuz için sizi olumsuz etkıleyip moralinizi bozmak istemiyorum.inş.güzel şeyler yaşar ve yazarım.sizlerin dualarıyla Rabbim burada sabır veriyor...canlar kendinize ve ikitaneciklerinize dikkat edin.Allah nazardan saklasın.kazasız kucaklarımıza alalım inş.
benimki peluş kundak...
Kızlar az önce çok duygulandım tutamadım hüngür hüngür ağladım show haberde bir bebek 5 bucuk aylık doğmuş avucumuzun içi kadar 3.5 ay mücadele etmiş bebek yaşamak için çok şükür dünya tatlısı bir bebek olmuş annesi ve bebek hiç umudunu kaybetmemiş umut oluyor insana
gelişimini bir yıl boyunca kameraya alan babası çocuklarının ilk yaş gününde bu videoyu eşine hediye etmiş
ooo sen tamamlamışsın battaniyeleri sağlıkla giysinler inşallah
canımm bu arada geçmiş olsun kuzumm senin oğluşlar kendilerine yer açmak için yapıyorlardır yamaraslar işteinşallah canım hiç bir sorun olmadan 35.haftayı geçersin
Valla yapılmadı canım ya.bu kültür tahlil gibi değil demi.yani idrardan yapılmıyo...her ay idrar ve kan tahlilslerim yapılıyoNasıl yani sana bu zamana kadar hiç vajinal kültür alınmadı mıbenim hiç şikayetim yoktu ama bu haftalarda rutin bakıyormuş. İnşallah olumsuz bi etkisi olmaz. Doğru söylüyosun canim birşey olsa Allah korusun kendimi suçlarim alayim rapor...
slm kızlar
şekerimm bu çok tatlıymış yaa hangi siteden aldın bi de bu çıt çıtlı mı fermuarlı mı
Canım ikizlerde doğru sonuç vermediği söyleniyor. benim doktorum da yapmamıştı. sonra ayrıntılı ultrasona gittim, yaptırmadığıma hiç de pişman olmadım. yaptırma, boşuna strese girme, canın sıkılmasın.
inşallah canım.hepimiz öylee:)
kuzularım büyümeye çalışıyo işte
sen nasılsın tatlım?bebişler nasıl?cinsiyetlerini öğren artıkın annesi