2014 ikiz anneleri

canım sanırım bahsettiğin battaniyeler bunlar..
bunlar da benim kuzularımın kundak battaniyeleri.. sağlıkla güzel günlerde kullanırlar inşallah..

Eklentiler

• $images (3).jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Kızlaaarr oğluşlarından birinin ismi eymen olan varmı benden başka:))google a eymen bebek ninni yazıp dinleyin:))ninnisini yapmışlar çok güzel:)

Battaniye canavarı:)

18.haftada bende de çıktı.ben cefaks antibiyotik kullandım.birde 2li fitil verdi.bir daha ki kültüre kadar geçmişti.seninde geçer canım.
her kontrolde kültür vermekten nefret ediyorum amaa

İçini rahat ettir bence canım aklında hiç soru kalmasın.al raporu yat.bebeklerinden değerli değil.ben kültür yptırmadım bilmiyorum flufem yaptırmıştı galiba en son.
Nasıl yani sana bu zamana kadar hiç vajinal kültür alınmadı mı benim hiç şikayetim yoktu ama bu haftalarda rutin bakıyormuş. İnşallah olumsuz bi etkisi olmaz. Doğru söylüyosun canim birşey olsa Allah korusun kendimi suçlarim alayim rapor...

18.haftada bende de çıktı.ben cefaks antibiyotik kullandım.birde 2li fitil verdi.bir daha ki kültüre kadar geçmişti.seninde geçer canım.
her kontrolde kültür vermekten nefret ediyorum amaa
Her kontrolde kültür mü alıyor canım:26: her doktorun yöntemi ne kadar farklı, bende en azından antibiyotikten sonra geçmiş mi baksın isterim. Rica ederim olmadı... Sendeki üreyen bakterinin adını hatırlıyor musun canım? Kaç gün kullandın ben 6 gün kullanacakmışım.

Son düzenleme:

her ay yapıyor canımm malesef bakterinin adını sormadım.5 gün kullandım antibiyotiğide.şimdi yok çok şükür çünkü enfeksiyon da çok önemli erken doğum tehdidi:18::18:

benimki peluş kundak...
ayrca 4 tanesi penye,8 er battaniyeleri olmuş.

ooooo maşallah canım.. sen sadece battaniyeyle büyütecen sanırım kuzuları..
çok sarıp sarmalama kız bebişlerimi, hareket ettikçe gelişecek onların kontrol mekanizmaları

evet cnmya çok güzeler Allahım sağlıklı günlerde kullanmayı nsip etsin inş

amin canım inşallah.. daha güzelleri sizin olsun

geçmiş olsun neyiniz var...

Kızlar az önce çok duygulandım tutamadım hüngür hüngür ağladım show haberde bir bebek 5 bucuk aylık doğmuş avucumuzun içi kadar 3.5 ay mücadele etmiş bebek yaşamak için çok şükür dünya tatlısı bir bebek olmuş annesi ve bebek hiç umudunu kaybetmemiş umut oluyor insana
gelişimini bir yıl boyunca kameraya alan babası çocuklarının ilk yaş gününde bu videoyu eşine hediye etmiş

Son düzenleme:
benimki peluş kundak...
ayrca 4 tanesi penye,8 er battaniyeleri olmuş.

ooo sen tamamlamışsın battaniyeleri sağlıkla giysinler inşallah

canımm bu arada geçmiş olsun kuzumm senin oğluşlar kendilerine yer açmak için yapıyorlardır yamaraslar işte inşallah canım hiç bir sorun olmadan 35.haftayı geçersin

Aynen bende cok duygulandim annenin bebegine bakislari tarif edilemezdi masallah sonunda tosuncuk olmus allah hepimize sagpikli sihhatli evlatlar nasip etsin

inşallah canım.hepimiz öylee:)
kuzularım büyümeye çalışıyo işte
sen nasılsın tatlım?bebişler nasıl?cinsiyetlerini öğren artıkın annesi

:26: Valla yapılmadı canım ya.bu kültür tahlil gibi değil demi.yani idrardan yapılmıyo...her ay idrar ve kan tahlilslerim yapılıyo
slm kızlar

şekerimm bu çok tatlıymış yaa hangi siteden aldın bi de bu çıt çıtlı mı fermuarlı mı

Annem aldı canım bunları.intten değil.çıtçıtlı ve çok kullanışlı sende al bulursun intte.google a yazarsan

hamilelik başlı başına stresmiş:)bide ailenden uzakta olunca daha zor.yaptırmıcm bnde zaten şanlıurfadayım ne kdr güvenli olurki.kendim laborantım ama bu testler hep kafamı karıştırmıştır.

inşallah canım.hepimiz öylee:)
kuzularım büyümeye çalışıyo işte
sen nasılsın tatlım?bebişler nasıl?cinsiyetlerini öğren artıkın annesi

iyiyiz canım cuma günü doktora gidicem o zamana heralde artık kendilerini gösterirler bebişlerimi samimi arkadaşlarıma söyledim ikiz olduğunu duyduklarında şok oldular inşallah sorunsuz haftalar geçirriz şimdiden eşimle ben bebişleirmize alıştık allah yokluğunu göstermesin kucağımıza nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…