- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.921
tetanoz aşısı vuruldunuzmu arkadaşlar benim aile hekimim 3 aralıkta çağırıyor kimisi gerrekli görmüyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ben en son 22:28 de yazdım ama kkda 20:28 görünüyo:44:
Ben geziyorum biyerlere gidiyorum hazır daha hafifken vaktimi değerlendiriyorum..ama evdeyken uzanıyorum genelde ev isi haricinde..Ewde nasılsınız?yani yatıyomusunuz hep.ben pek yatmıyorum oturuyorum.
tetanoz aşısı vuruldunuzmu arkadaşlar benim aile hekimim 3 aralıkta çağırıyor kimisi gerrekli görmüyormuş
canım benim, minik kızının kilosu artmış mı, çok öpüyorum sizi....
canım belki zaten biliyorsundur ama düşük kilolu olan bebeklerin gelişimi diğerine göe daha iyi oluyor. stres altında olduğu için kasları da ciğerleri de daha iyi gelişiyormuş. o nedenle hiç endişelenme sen. ikisi de çok sağlıklı doğacak kısmetse
canım devletteyim ama yasal izin 30. haftadan sonra. kendi doktorum özelde ve bana gaz veriyor, sık dişini çalış azıcık daha diye ama diğer doktorum, ilk zamanlar gittiğim rapor verelim diyordu hep. eğer çok bunalırsam ondan rapor isteyeceğim. Bir de işyerinde halletmem gereken şeyler var. evde olursam yapamam diye korkuyorum. o yüzden de işe gelmek istiyorum. evde vakit daha zor geçiyor üstelik. çalışmanın da iyi tarafları var yani ama hakikaten fazlasıyla yorucu
İçini rahat ettir bence canım aklında hiç soru kalmasın.al raporu yat.bebeklerinden değerli değil.ben kültür yptırmadım bilmiyorum flufem yaptırmıştı galiba en son.
canım sanırım bahsettiğin battaniyeler bunlar..
bunlar da benim kuzularımın kundak battaniyeleri.. sağlıkla güzel günlerde kullanırlar inşallah..
Eki Görüntüle 874190
18.haftada bende de çıktı.ben cefaks antibiyotik kullandım.birde 2li fitil verdi.bir daha ki kültüre kadar geçmişti.seninde geçer canım.
her kontrolde kültür vermekten nefret ediyorum amaa
Sedef, kültür herkesin yaptırması gerekiyor mu ya? ben de yaptırmadım ama şimdi erken doğum filan diyince korktum açıkçası. bi de kızlar kültür nasıl veriliyo bilen var mı? benim doktorum çok çok iyi ama erkek, hala biraz rahatsız hissediyorum kendimi alttan bakacak olursa diye, hoş doğumu da kendisi yaptıracak ama... böyle saçma sapan bi çıkmazdayım işte...
Benimkilerin aynısı :))) çok tatlı ya ama bi arkadaşım bu çocukları terletir demişti benim annem aldıktan sonra. inşallah terletmez.
Bilmşyorumki canım benim doktor hiç bahsetmedi.vajinadan sıvı örneği alınıyo galiba öyle yapılıyo
Ayyy benim doktor erkek yaa çok harika bi doktor ama erkek üfff çekindim şimdi bu işin başka çaresi yok mu? bi seferliğine kadın doktora mı gitsem acaba aynı hastanede? sen de hiç vermedin di mi canım?
Yok canım sadece aylık kan idrar tahlili yaptırıyom.doktorum mükemmel bi doktor ankaranın en tanınmış doktorlarından biri ona güveniyorum ama neden yaptırmıyoki:44: