2014 ikiz anneleri

Dusebiliyor farkinda olmadan derken bebekmi degermi dusuyoo¿

Benimde tsh degerim dusuk cikti saglik ocaginda test yaptirmistim dr henuz erken dedi bu degeri dikkate almak icin 16. Haftadaki deger onemli dedi yarin tekrar gidecem baska bi doktor ona soracam insallah sorun yoktur ilac kullanmak istemiyorum hamilelikten once yoktu böyle bisey

Amin:)doğumdan sonrada düşünebilirim belki çekimi:)teşekkür ederim yinede

bende 2014 yılı annesi olacağım nasipse.ikizlerim olacak.13 haftalık şuan.

aramıza hoşgeldinbende sağlıkla inşallah kucağına alırsın bebeklerini

çok geçmiş olsun canım ya ama 3 Dr gitmişsin güven bence sıkma kendini bu kadar bebeklerin etkilenmesin

Ayşeciğim sen de mi hastahanedesin kaçırdım mı ben Rabbim sağlıkla kucağına almaya nasip etsin Rabbim güç kuvvet versin

canım benim de aynı.. sağda kızım solda oğlum var.
ama bizde tam tersi. sağ taraf yani kızım kıpır kıpır..
oğlan sadece sabahları eşim işe giderken çok hareketli..
"yaşasınnnn annem sadece bana kaldı " diye tepiniyor sanırım

inşallah sağlıkla bi çırpıda doğuruveririz.. hakkaten bizdeki de cahil cesareti

Bizim cephede haberler iyi diyelim iyi olsun bu gün doktora gittim kan tahlili istedi ve kanım düşük çıktı biraz sancımız var ama Dr sağ olsun hiç panik yok bol bol dinlen dedi bebeklerimiz iyi gibi biraz aralarındaki kilo farkı açılmış Dr göre normal ama ben üzüldüm küçük olana acıdım zaten küçük olan ters şekilde aşağıda duruyor garibim diğerinde sağ tarafımda o biraz daha yukarda rahimin açılma durumunda iyi dedi Dr işte öyle durumlar bu arada aşağıda olan bebek 1.450 yukarıda olan bebek te 1.850 dedi Dr

Canım sen yine iyisin taa 29. haftada diyosun bak kasık ağrısı diye, benim şimdiden var. çok geçmiş olsun, hepimiz bol bol dinlenicez artık. ne yazık ki ben hala çalışıyorum. çoğunlukla oturarak da olsa, çalışıyorum. zor yani. sen bol bol dinlen, hatta benim yerime de dinlen.

canım çok geçmiş olsun. bi sorun olacağını sanmıyorum. bak tüp doktorun da rahatlatmış içini.
bebekler büyüdüğü için oluyordur belki de.. tekil gebelikte bile aylarca kanaması olan arkadaşlarım var.
az daha sabır kuzularım.. inşallah zamanında sağlıkla doğuracaz..
bak haftalarımız nerdeyse aynı.. sakın acele edetim deme ..

aynen canım. benim tüp doktorum da coraspirin vermişti. 12. haftada kanama başlar başlamaz kestiler.
şimdi sadece haftada bir pruluyon kullanıyorum.. inşallah böyle devam ederiz

Yukardaki bebek mamaları kapmış kardeşine az bırakmış:)maşallah canım gzl kiloları kafana takma.kaç çıktı kanın?benimde düşük

Canım ya aman diyim tuz şeker azalt sen yine de. bak daha da şişer, çekilmez olur. sen de demek ben gibi çalışıyosun. izin imkanın yok mu? keşke olsa da alıp hemen dinlenmeye baksan... ben alamıyorum özel olunca, ama alabiliyosan hiç acıma.

Bu arada izin konusunuda Dr sordum 30. Haftada doğum iznini alabiliyormuşuz ben yarın gidip alıcam inşallah

Onu iyi dedin canım ya, ben de bu hafta sonu sorayım diyodum. ne güzel, senin olmuş 31, benim daha var... dayancaz artık napalım. keşke devlette çalışsam da heyet raporu patlatsam.

Yukardaki bebek mamaları kapmış kardeşine az bırakmış:)maşallah canım gzl kiloları kafana takma.kaç çıktı kanın?benimde düşük
Ya benim bütün sonuçlarımı Dr dosyaya koyuyor elimde hiç bilgi yok düşük dedi kan hapını 2 ye çıkardı birde bol kırmızı et ye dedi o kadar zaten benim gebelikten öncede kansızlığım vardı
ama kansızlık yani Demir eksikliği kalp çarpıştığı ve nefes darlığı yapar dedi

Ewde nasılsınız?yani yatıyomusunuz hep.ben pek yatmıyorum oturuyorum.
Sedefciğim ben yatmaya çalışıyorum ama fazla yatamıyorum oturursamda alttaki bebek sıkışıyor ve hareketleniyor ama bu gün Dr ta özellikle tembihledi yat muhakkak dedi ve biraz ayaklarını yüksekte tut dedi yani koltuğun kollarına yasla ayaklarını dedi

canım çok güzel maşallah. zaten ikizler genelde 200-300 gr farkla doğuyorlar.
benim de kız oğlandan 100-150 gr geride. benim doktorum da normal diyor.
sağlıklı olsunlar, zamanında doğsunlar da emerek toparlar, yetişirler inşallah.

Bu arada izin konusunuda Dr sordum 30. Haftada doğum iznini alabiliyormuşuz ben yarın gidip alıcam inşallah

canım peki 32. haftada ayrılsak doğum iznine, hakkımız olan o iki hafta ekleniyor mu doğum sonrasına?

Anladım canım bende yatmaya calışıyım o zaman..kan hapını bende günde 2 kullaıyorum yükselse bari doğuma kadar

Ewde nasılsınız?yani yatıyomusunuz hep.ben pek yatmıyorum oturuyorum.

hamilelik sayesinde 6 aydır ev hanımıyım canım.. ev süpürme dışında ev temizliği yapıyorum ..
toz alma, ortalığı toparlama, ütü, yemek, bulaşık..
çok nadir kek, pasta gibi ıvır zıvırlar.. onun dışında da oturmamaya çalışıyorum.
ikili koltuğa uzanıp, ayaklarımı koltuk kenarına koyuyorum,yüksekte dursun, ödem varis falan olmasın diye.. (şu anda olduğu gibi )

doktorun şu anki halimi tarif etmiş canım.. aynen ben de oturunca aşağıya doğru baskı ve ağrı oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…