-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.861
Dusebiliyor farkinda olmadan derken bebekmi degermi dusuyoo¿
Öyleyse şimdiden Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi. İkiz annesi olamak ayrıcalık diye düşünenlerdenim. Doğumunuzdan sonra bebişler biraz büyüyünce 40 günlük falan fotoğraf çekimi harika oluyor.Tavsiye ederim...
bende 2014 yılı annesi olacağım nasipse.ikizlerim olacak.13 haftalık şuan.
canım sıkkın yine
dün öğlen kanama oldu yine...alışamıyorum.hemen dra gittim ve yine aynı şeyler.hiç bişey yok.herşey yolunda.2 hastane de 3 dr aynı şeyi söyledi ama ben ikna olamıyorum,çok üzülüyorum
plasenta da artık yukarı çıkmış,enfeksiyonda bitmiş.
siz olsanız ne yapardınız?güvensem mi druma yoksa mersin e tüp doktoruma mı gitsem?
Evimi ve eşimi çok özledim kızlar...
Aglamaktan gözlerim şişti rabbim sağlıkla bebislerle beraber eve donmeyi nasip etsin aksu canım 15 felak 15 nas 15 ayetel kürsü okudum rabbim kabul etsin hepimize şifa versin.
kızlar benim bebişlerden biri sol altta, diğeri sağ üstte. solda olan oğlumsağda olan kızım ben genelde oğlanın hareketlerini hissediyorum. hep sanki soldaki bebek tekme atıyor. sizde de oluyor mu böyle birini hissedememe durumu?
Zaten bende bu yüzden nirmal dogum olsun diyorum yurt dışındaki hamileler ikizleri doğuruyorlar da biz niye sezeryan oluyoruz:) bide küçük olurlar firt diye doğarlar gibi geliyo bana:) tabi bendeki de cahil cesareti ama olsun:)bakalım allah nasip ederse bi saglık problemimiz olmazsa ve şartlar uygun olursa normal doğurmak istiyorum ama daha doktorumla konuşmadım cok erken geldi daha konuşmak için..
O son gezmeler hiç bitmiyo:)ufak tefek geziliyo hep:)yorma kendini ağır hareket et.iyiyiz allaha şükür canım.bugün sabah biraz kasık sancısıyla uyandım ama şükür başka sorun yok.dayancaz artık napalım.
canım sıkkın yine
dün öğlen kanama oldu yine...alışamıyorum.hemen dra gittim ve yine aynı şeyler.hiç bişey yok.herşey yolunda.2 hastane de 3 dr aynı şeyi söyledi ama ben ikna olamıyorum,çok üzülüyorum
plasenta da artık yukarı çıkmış,enfeksiyonda bitmiş.
siz olsanız ne yapardınız?güvensem mi druma yoksa mersin e tüp doktoruma mı gitsem?
Canım alışılmıyodur tabi insan ister istemez tedirgin olur( Rabbim korusun kuzucuklarını. Tüp doktorunla bu durumu hiç telde konuştun mu ne diyor. Canım aslında iyi bir perinatolog görse daha iyi, bu bakan doktorlardan perinatalog var mıydı. Aslın tüp doktorları tedavi kısmında bilgililer ama gebelik takibinde sürekli takip yapan doktorlara göre daha az tecrübeliler genelde... Hoş ben tüp doktorumda devam ediyorum ama bunda başkentte doğum yapmak istemem direk hastane ortamı olması ve doğumuma girmesinin büyük etkisi var yoksa paylaşmıştım sizlerle bende tereddüt etmiştim.
Prulotonu haftada 1 mi vuruluyorsun Canim sen? Başka fitil falan kullanmıyorsun herhalde? Coraspin kullaniyor musun ? Kesiyorlar ya bu durumlarda. Yada ben yanlış mı hatırlıyorum sen de pıhtılaşma sorunu tesbit edilmediği halde iğne kullanıyordun? Bana açıkçası ilginç gelmişti çünkü ihtiyacın yoksa kanı gereksiz sulandırmakta iyi birşey değil belki ondan oluyordur:26:
Eki Görüntüle 874028
Ay hesabına benim gibi aklı ermeyenler için:)en doğru ay hesabı bu galiba kızlar,ben şimdi 7 aylık oluyorum...31 hafta bitene kadar 7 aylığım.
Bizim cephede haberler iyi diyelim iyi olsun bu gün doktora gittim kan tahlili istedi ve kanım düşük çıktı biraz sancımız var ama Dr sağ olsun hiç panik yok bol bol dinlen dedi bebeklerimiz iyi gibi biraz aralarındaki kilo farkı açılmış Dr göre normal ama ben üzüldüm küçük olana acıdım zaten küçük olan ters şekilde aşağıda duruyor garibim diğerinde sağ tarafımda o biraz daha yukarda rahimin açılma durumunda iyi dedi Dr işte öyle durumlar bu arada aşağıda olan bebek 1.450 yukarıda olan bebek te 1.850 dedi Dr
canım aşırı bir tuz tüketimim yok. ben bütün gün oturmaktan olduğunu düşünüyorum. sabah 8de evden çıkıp akşam 7de gelmek kolay değil. artık irileştim ve o göbek kasıklarıma bacaklarıma baskı yapıyor sonuçta. şişlik daha çok ayak bileklerimde. vücudumun genelinde bir ödem yok. ama tabi yine de tuza dikkat etmek önemli çok haklısın.
kızlar bu arada beni aile hekimliğinden aradılar, ben gitmemiştim gebelik kaydı için. ama onlar öğrenmişbir sürü soru sordu, aşı olacakmısın dedi, doktorum istemiyor dedim. ben ara ara telefon açarım dedi, ben de oluuur dedim ikiz hamileyim ve çalışıyorum diyince kadın izin ya da istirahat almadınız mı dedi, o da farkında zorluğunun
Bu arada izin konusunuda Dr sordum 30. Haftada doğum iznini alabiliyormuşuz ben yarın gidip alıcam inşallah
Ya benim bütün sonuçlarımı Dr dosyaya koyuyor elimde hiç bilgi yok düşük dedi kan hapını 2 ye çıkardı birde bol kırmızı et ye dedi o kadar zaten benim gebelikten öncede kansızlığım vardıYukardaki bebek mamaları kapmış kardeşine az bırakmış:)maşallah canım gzl kiloları kafana takma.kaç çıktı kanın?benimde düşük
Sedefciğim ben yatmaya çalışıyorum ama fazla yatamıyorum oturursamda alttaki bebek sıkışıyor ve hareketleniyor ama bu gün Dr ta özellikle tembihledi yat muhakkak dedi ve biraz ayaklarını yüksekte tut dedi yani koltuğun kollarına yasla ayaklarını dediEwde nasılsınız?yani yatıyomusunuz hep.ben pek yatmıyorum oturuyorum.
Bizim cephede haberler iyi diyelim iyi olsun bu gün doktora gittim kan tahlili istedi ve kanım düşük çıktı biraz sancımız var ama Dr sağ olsun hiç panik yok bol bol dinlen dedi bebeklerimiz iyi gibi biraz aralarındaki kilo farkı açılmış Dr göre normal ama ben üzüldüm küçük olana acıdım zaten küçük olan ters şekilde aşağıda duruyor garibim diğerinde sağ tarafımda o biraz daha yukarda rahimin açılma durumunda iyi dedi Dr işte öyle durumlar bu arada aşağıda olan bebek 1.450 yukarıda olan bebek te 1.850 dedi Dr
Bu arada izin konusunuda Dr sordum 30. Haftada doğum iznini alabiliyormuşuz ben yarın gidip alıcam inşallah
Sedefciğim ben yatmaya çalışıyorum ama fazla yatamıyorum oturursamda alttaki bebek sıkışıyor ve hareketleniyor ama bu gün Dr ta özellikle tembihledi yat muhakkak dedi ve biraz ayaklarını yüksekte tut dedi yani koltuğun kollarına yasla ayaklarını dedi
Ewde nasılsınız?yani yatıyomusunuz hep.ben pek yatmıyorum oturuyorum.
Sedefciğim ben yatmaya çalışıyorum ama fazla yatamıyorum oturursamda alttaki bebek sıkışıyor ve hareketleniyor ama bu gün Dr ta özellikle tembihledi yat muhakkak dedi ve biraz ayaklarını yüksekte tut dedi yani koltuğun kollarına yasla ayaklarını dedi