- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.621
Maşşallah canım nazar değmesin
Kızlar ölüyorum gülmekten yaAlemsiniz vallahi, Allah sizden razı olsun...
Napalım ayol:)şimdilik işimiz gücümüz yok burda kakara kikiri takılıyoz:))bebeler olunca fırsat bulamayız:)
şimdi rahat rahat takılıyoruz walla:)
üçüzü olan arkadaşım bazı sbeplerden yalnız kalmış 1 haftadır ve bundan sonra yalnız bakacakmış..sürekli ağlıyor ve moreli çökük..bende üzüldüm onun adınabakıcı da bulunmuyor 3 bebişe
çok üzüldüm canım.allah şifa,uzun ömür nasip etsin eşine ve bebişlerine.gerçekten her bebek mucize ama bizimkiler tam bir mucize:)
sana 50 lik yapacaktır canım.100 lük riskli olan hastalara yaplıyor.
drum 36.haftayı görürüz diyor ama inşallah nasip olursa.şubattan önce doğurmak yok:)
kuzay senin sat ne zamandı? benim 5 haziran...
Canım allah eşine şifalar nasip etsin...bebekleriniz size şifa gibi gelecek inan:)allah sizi birbşrinşzden ayırmasın
inş.herkes iyidir.ben hala hast.deym.bekliyoruz kasılmalarm,agrılarım arttı.heran doguverecekler gibi zorlanıyorum.hergün ntsye baglıyorlar.ilaçlar igneler devam...Allaha emanet olun.kendinize bebekler içın dikkat edin.
sağolun kızlar. Allah razı olsun. Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah..
evet bizlerin bebekleri bambaşka bi mucize.. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
flufem canım, benim sat 9 haziran, 4 gün büyüksünüz bizdentransfer tarihimiz de 26 haziran..
ben 14 şubattan önce gelmeyin diyorum kuzularıma..
tam 36. haftaya geliyor 14 şubat. söz dinlerler umarım..
14 şubata gün alan bizde varız bakalım sabreecekler mi :)
Canım yaptırsan ve olumsuz sonuc alsan bebeklerine kıyacak misin? Ona gore karar ver iste..bebeklerine kiyamayacaksan öğrenmenin üzüntü yaşamaktan baska ne manası var ki..bu arada amniyosentez disinda bütün testler ne kadar tani testi dense de %100 olmuyormuş canım..bence gerek yok kafan yeteri kadar karıştı zaten bitaz daha karıştırma derim..inan bana bence bebeklerin gayet saglıklı ve akıllı bebekler olacak kuzum..sen kendini ve bebeklerini bisina uzuyorsun simdi..
Canım çok sağol doğru söylüyorsun ama kurt düştü bir kereBu arada aksucum diyosun ki illa kötü çıkacak diye bisi yokmuş ikizlerde diye..oyle bisi yok zaten hepsi kötü çıkar denmiyo ki..iyi de çıksa kötü de çıksa yanıltıcı oldugunu gercegi yansıtmadığını söylüyo doktorlar..için rahat edecekse benim doktorum yaşadığım sehirde ünlü bi Prof ve ayrıca esimin cok sevdiği bi arkadaşı bana bi abi olarak gercekten gereksiz ve cok yanıltıcı oldugunu ben istesem de yapmayacağını söyledi..yani belki bende yapsam benimki de riskli çıkacaktı ne biliyoruz? Bence daha fazla bu isi kurcalama canım kendini üzüyosun..sen üzüldüğünde bebegin de üzülüyor bunu unutma..kendini bu testi yaptırmamış say ve hamileliğinin tadını çıkar kuzum olur mu?
Sağol Canim, aslında genelde yanıltıcı sonuç verdiği için yapılmaması tavsiye ediliyor. Ama benim doktorum bakiyordu. O da deyatli ultrsonla da daha bakip takip edicez dedi. Ölçümü yapan ve bunu söyleyen prof. Perinatalog...2li ,,3 lütest normalde ikizlere yapılmıoki benim doktorum yapmadı 12.de ense ölçtü dopler yaptı 20de ayrıntılıya gönderdi perinatoloji uzmanına gittim (riskli gebelik)..eğer riskli bir durum varsa seni ayrıntılıya erken göndercem demişti bana 12deyken hamdolsun sorun görmedi.
Kizlarr birazz rahat biraksaniz kendinizi o zaman bebeklerinizde cok mutlu olucakk..cok inceliyosunuz sorguluyosunuz yani Allah korusun gercekten sorunlu bi bebek olsa kurtajmi olucaksiniz tabiki hayir dedinizi duyar gibiyim.rabbinize siginin bu mucizeleri o verdi aramizda ne kadar zor sartlarda hamile kalan var bende dahilim.bu mucizeyi veren rabbum elbett yardimcida olurki cok i doktorlara gidiyosunuz ve sizi rahatlatiyolar artik takmayin biraz gebelin tadini cikarinn
Canim ne zamandir böyle kanın düşmeye başladı. Benim de en son 9.5 çıktı daha şimdiden perinatalog 10'un altında istemiyoruz dedi. Bak alim kendi doktorun ne diyecek henüz demir de kullanmiyordum. Demirin iyi çıkıyor demir eksikliğine bağlı anemi değil. Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım o etkiliyor sanırım.iyiyiz şükürler olsun.erken doğum riskim var mı diye sordum zaten, her zamanki gibi.yok canım yok merak etme dedi:)
şeker sonucum iyi çıkmış 110.diyet derdimde başlamadı bariama hemogram 9.3 yükselmiyoooooo
Canım ne demeek çok geçmiş olsun sen iyi ol da böbrek sancısı kötüdür yacanım kusura bakmayın n'olur. ben okuyamadım.sen beni listeden çıkar istersen.
böbrek sancılarım iyice arttı. ne oturabiliyorum, ne yatabiliyorum..10
daha iyi olursam katılırım tekrar inşallah. nete de çok sık giremiyorum..
Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah..
cnm sen hocayla görüş canını sıkma o nederse onu yap benim ablama bebeğini almamız lazım dediler down sendromlu dediler ablam pes etmedi aldırmadı ve yiğenim maşallah çok sağlıklı hiçbirşeyide yok sen hocayla konuş nediyo bak
Aksu canım benide ekle inşallah okurum...Ben dua listemizi güncellediğimde okuyup da atladığım olursa lütfen söyleyin geçen sefer gözümden kaçanlar olmuş
eşi çok yardımcı canım.annesi de kız kardeşinin yanında oda doğurmak üzere.sanırım kvdeyle sorun yaşıyor..3 bebekle nasıl başediyoallah sabır versin güç versin gönülden diliyorum bunu.eşidemi yardımcı değil.annesi falan yokmu yakınında kadıncağızın
benimde 24 haziranda transfer oldu.bakalım önce kim doğuracaksağolun kızlar. Allah razı olsun. Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah..
evet bizlerin bebekleri bambaşka bi mucize.. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
flufem canım, benim sat 9 haziran, 4 gün büyüksünüz bizdentransfer tarihimiz de 26 haziran..
ben 14 şubattan önce gelmeyin diyorum kuzularıma..
tam 36. haftaya geliyor 14 şubat. söz dinlerler umarım..
canım allah yardımcın olsun.sabrını arttırsın inşallah.inş.herkes iyidir.ben hala hast.deym.bekliyoruz kasılmalarm,agrılarım arttı.heran doguverecekler gibi zorlanıyorum.hergün ntsye baglıyorlar.ilaçlar igneler devam...Allaha emanet olun.kendinize bebekler içın dikkat edin.
kesinlikle katılıyorum sana sedef:18:Canım benim ya sen ve orkideye neler yaşattı bu bebişler.sağlıkla gelecekler inşallah..herkes diyo bunlar iyi günlerin doğduklarında görecen zorluğu diyolar.ama ben inanmıyorum en azından diken üstünde olmayız ağrı sancı çekmeyecez tek cekeceğimiz uykusuzluk:)onada katlanacaz napalım.
kız daha minik senin kuzular seni uyandıramazlar...kızlar ya 1 saat oldu uyanali :) simdi namaz kılıp yatıcam yine her sabah boyle bu civarlar uyanıyorum :) bebeklerim de uyanık pit pit atıyolar içerde bu günlerde daha cok hissediyorum kuzularımıacaba onlar uyaniyo diye mı bende uyanıyorum yoksa malum tuvalet yüzünden mı ne dersiniz?:)