2014 ikiz anneleri

Napalım ayol:)şimdilik işimiz gücümüz yok burda kakara kikiri takılıyoz:))bebeler olunca fırsat bulamayız:)

şimdi rahat rahat takılıyoruz walla:)
üçüzü olan arkadaşım bazı sbeplerden yalnız kalmış 1 haftadır ve bundan sonra yalnız bakacakmış..sürekli ağlıyor ve moreli çökük..bende üzüldüm onun adına bakıcı da bulunmuyor 3 bebişe

3 bebekle nasıl başediyoallah sabır versin güç versin gönülden diliyorum bunu.eşidemi yardımcı değil.annesi falan yokmu yakınında kadıncağızın

Canım allah eşine şifalar nasip etsin...bebekleriniz size şifa gibi gelecek inan:)allah sizi birbşrinşzden ayırmasın

sağolun kızlar. Allah razı olsun. Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah..
evet bizlerin bebekleri bambaşka bi mucize.. inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

flufem canım, benim sat 9 haziran, 4 gün büyüksünüz bizden transfer tarihimiz de 26 haziran..
ben 14 şubattan önce gelmeyin diyorum kuzularıma..
tam 36. haftaya geliyor 14 şubat. söz dinlerler umarım..

Son düzenleme:
inş.herkes iyidir.ben hala hast.deym.bekliyoruz kasılmalarm,agrılarım arttı.heran doguverecekler gibi zorlanıyorum.hergün ntsye baglıyorlar.ilaçlar igneler devam...Allaha emanet olun.kendinize bebekler içın dikkat edin.

Canım benim ya sen ve orkideye neler yaşattı bu bebişler.sağlıkla gelecekler inşallah..herkes diyo bunlar iyi günlerin doğduklarında görecen zorluğu diyolar.ama ben inanmıyorum en azından diken üstünde olmayız ağrı sancı çekmeyecez tek cekeceğimiz uykusuzluk:)onada katlanacaz napalım.

14 şubata gün alan bizde varız bakalım sabreecekler mi :)

14 şubata gün alan bizde varız bakalım sabreecekler mi :)

canım biz daha doktorumla hiçç konuşmadık bu konuyu. ben içimden en erken 14 şubatta gelin diye gaz veriyorum meleklerime
biz onca şeye sabrettik inşallah onlar da bizim gibi sabırlı olurlar.
senin sat ne canım?

Canım çok sağol doğru söylüyorsun ama kurt düştü bir kere ( Allah'ım hiç birimizi öyle birşeyler sınamasın asla büyük konuşmak istemem baktırsam da sonucun iyi çıkacağına Allah'ın izni ile gönülden inanıyorum. Maksat o rahatlığı yaşamak doktora son kez bunu sorucam, o yaptırma derse konuyu kapatıp dua ile hamileliğimin tadını çıkartmaya çalışıcam
Sağol Canim, aslında genelde yanıltıcı sonuç verdiği için yapılmaması tavsiye ediliyor. Ama benim doktorum bakiyordu. O da deyatli ultrsonla da daha bakip takip edicez dedi. Ölçümü yapan ve bunu söyleyen prof. Perinatalog...

haklısın Canim... Rabbime binlerce şükür iki mucizemi gönderdiği için... İnşallah ptesi senin sonucun çok güzel çıkar paylaşırsın olur mu
iyiyiz şükürler olsun.erken doğum riskim var mı diye sordum zaten, her zamanki gibi.yok canım yok merak etme dedi:)
şeker sonucum iyi çıkmış 110.diyet derdimde başlamadı bari ama hemogram 9.3yükselmiyoooooo
Canim ne zamandir böyle kanın düşmeye başladı. Benim de en son 9.5 çıktı daha şimdiden perinatalog 10'un altında istemiyoruz dedi. Bak alim kendi doktorun ne diyecek henüz demir de kullanmiyordum. Demirin iyi çıkıyor demir eksikliğine bağlı anemi değil. Ben akdeniz anemisi taşıyıcısıyım o etkiliyor sanırım.
Canım ne demeek çok geçmiş olsun sen iyi ol da böbrek sancısı kötüdür ya
Dualarımız hepimiz için... Hatta eşine de gitsin inşallah bebişlerin ve esinle uzun sağlikli bir ömür geçirin...

Hoca endişe etme risk yüksek olsa Filiz hoca çok hassastır hemen beni arardı dedi. Bahsettiğim testi henüz sormadım gidince sorucam... Değer çok iyi çıksa da kötü çıksa da sonuçta bir olasılık testi garantisi yok tabi. Çok sağol canım Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81-------- 25 -------------- 25 Okudu

Sedef---------- 14 -------------- 14 Okudu

Seybil........

Pınar..

Sdtive..........

Aylin..............

Mrsbeyaz......

Kengo..........

Flufem.............

Fpmk........

Zuzu...........

Cansu..........

Eylül...........

Asbelove..

Alexandria.....

Melis......

Ankara12....

Yeni listemiz hayırlı olsun kızlaar Allah kabul etsin...

Son düzenleme:
Ben dua listemizi güncellediğimde okuyup da atladığım olursa lütfen söyleyin geçen sefer gözümden kaçanlar olmuş

kuzey allah esine ve sana saglıklı uzun ömür versin bebislerinizi de yuvanıza çiçek gibi açtırsın ins..kolay degil kan kanseri benim de ailemde 2 kişi var allah sihha ve kolaylık versin canım..

durudenizderya
canım bebeklerin 32. Haftadalar ins hiç problem olmadan kucağına alırsın.

asbelove ve orkide
sizinde haberlerinizi bekliyoruz bizi merakta bırakmayın

kızlar ya 1 saat oldu uyanali :) simdi namaz kılıp yatıcam yine her sabah boyle bu civarlar uyanıyorum :) bebeklerim de uyanık pit pit atıyolar içerde bu günlerde daha cok hissediyorum kuzularımı acaba onlar uyaniyo diye mı bende uyanıyorum yoksa malum tuvalet yüzünden mı ne dersiniz?:)

3 bebekle nasıl başediyoallah sabır versin güç versin gönülden diliyorum bunu.eşidemi yardımcı değil.annesi falan yokmu yakınında kadıncağızın
eşi çok yardımcı canım.annesi de kız kardeşinin yanında oda doğurmak üzere.sanırım kvdeyle sorun yaşıyor..
allah yardımcısı olsun inşallah.
benimde 24 haziranda transfer oldu.bakalım önce kim doğuracak4-5 kişiyiz aynı haftada olan.rabbim hepimizi sağlıkla kavuşturur inşallah kuzulara
canım allah yardımcın olsun.sabrını arttırsın inşallah.
ama 32 bitince bence çok iyi bir haftaya girmiş olacaksın.sağlkla gelsin kuzuların canım.
kesinlikle katılıyorum sana sedef:18:
bizim derdimiz rahatsız olmak değil ki yavrularımızı kaybetmek,allah korusun.
ama insanlar anlamıyor inan.benim üst komşumda servikal yetmezlik varmış.oğlu 30.haftada kızı 28.haftada doğmuş.3.ayda 2 santım açıklıkla tamamlamış gebeliğini.
ben bile senin kadar yatmadım,korkmadım diyor

canımcım benim hemogram 10,5 tu zaten.her ay azalarak devam ediyor.
ama ben hamile kalmadan öncede hep kansızlık sorunu yaşardım.sanırım bizde genetik.ablam 3 doğumunda da taze kan almak zorunda kalmıştı
bu arada bende 40 ar tane okudum...rabbim kabul etsin ve zor durumda olan arkadaşlarımıza kolaylıklar versin inşallah.

kız daha minik senin kuzular seni uyandıramazlar...
ben daha yeni yeni tekmelerle sarsılıyorum:)
sebep o değil tatlım,bende öyleyim gece uyanıyorum sürekli.bide cin gibi oluyorum,öyle uyku sersemliği felan nerdeee:)
anneliğe hazırlıyır bizi doğa..

Son düzenleme:
kızlar bu arada 3 haftadır bitmeyen sümüksü akıntım sanırım bitti
çok mutluyum.2 gündür yok.benim gibi sürekli akıntı yaşayan arkadaşım; FLORA VAJİ diye bir ilaçla 3 günde geçti..inanamıyorum....üstelik ilaç sadece ph düzenleyici ücreti özel karşılanıyor .sanırım 50 liraya almıştı eşim.

Flufem akıntın bittimi hadi gözün aydın:)benimde çoğaldı bu ara renksiz kokusuz...ay kızlar sabahları yataktan kalkınca kasıklarım ve karnımın yanları çok ağrıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…