- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.641
benide eklermisiniz felak-nas-ayetel kürsi kaç gunde bitirmeliyiz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni de ekleyin kızlar. gene 100 er mi?Cumaya kadar canım
:) evet tabiki teyzesi onların hareketi daha cok zayıf dinlersem oyle duyuyorum :) acaba biyolojik olarak onlarla mı birlikte uyanıyorum diye düşündüm ben:) allah gercekten mükemmel bi düzen kurmuş kainatta hiç bir ayrıntı unutulmamış..hamilelik için gecen süreçte ve kaldıktan sonra bi boyutunu daha gözlerimle girmek cok muhteşem !!canımcım benim hemogram 10,5 tu zaten.her ay azalarak devam ediyor.
ama ben hamile kalmadan öncede hep kansızlık sorunu yaşardım.sanırım bizde genetik.ablam 3 doğumunda da taze kan almak zorunda kalmıştı
bu arada bende 40 ar tane okudum...rabbim kabul etsin ve zor durumda olan arkadaşlarımıza kolaylıklar versin inşallah.
kız daha minik senin kuzular seni uyandıramazlar...
ben daha yeni yeni tekmelerle sarsılıyorum:)
sebep o değil tatlım,bende öyleyim gece uyanıyorum sürekli.bide cin gibi oluyorum,öyle uyku sersemliği felan nerdeee:)
anneliğe hazırlıyır bizi doğa..
Hemogram bemimde düşüken son 10 bucuktu hafta içi yine tahlil yaptırcam kaç oldu bakalım.doğumda kan kaybetcez ykselmesi lazım
.hoşgeldin zeynep aynı şehirdeyiz benimde 5 yaşında bi oğlum var hangi hastaneye gidiosun bizimkilere çift yumurta dedi dr bu çarşamba kontrlüm var bakalım cinsiyetlerini gösterecekmi kuzular?? bulantı hiç yaşamadım oğlumdada bunlardada ama yaşayanlar hep zor diyo Allah kolaylık versin geçer inş.
Canım cok cok gecmis olsun ya üzüldüm kendimize cok dikkat etmemiz lazım hamilelik hastalikla birleşince cok zorlaşıyor maalesef
Canım ikizlerde bulantı ve kusma genelde daha yogun yaşanıyor demusti bana doktorum ins 16. Haftada biter hepsi benim 12 ye kadar cok fenaydı yerimden kalkamadim sonra hafifledi simdi cok cok iyiyim eskiye gore..ins seninde geçer bir an once zaten yüzmüş kuyruğuna gelmissin..tabi senin bide kızın var allah kolaylık versin..
canım ben Lara'da oturuyorum. Medikale yakınım.
Medusu Hastanesine Mehmet Emin Bey'e gidiyorum. muhteşem tatlı ton ton bi adam.
doğumu da orda yapacam inşallah.
en son yeni başlayan müdür yardımcımız umut verici konuştu. "siz hiç endişelenmeyin, zamanından erken doğum yaparsanız hakkınız olan süre sonrasına ekleniyor" demişti. geçen yıl başlayan bi uygulamaymış. bu konuda kesin bilgilere ulaşırsak birbirimizi haberdar edelim canım.
sanırım her halukarda ikinci dönemi kapatmak için de heyete ihtiyacımız olacak. :18::18:
kontrolüm 18 aralıkta canım. 22. hafta gitmiştim en son. adam taaaaaa 28. haftaya verdi randevuyu..
sanırım herşey yolunda anlamına geliyordur bu şeker yüklemesini de o zaman yapacak.
ama bana öğleden sonraya randevu verdi. şeker ölçümü sabah aç karnına yapılmıyor mu?
ben mi yanlış hatırlıyorum. bu hafta arayıp soracam tekrar.
bebeklerin kiloları iyi bence. daha önümüzde çok zaman var inşallah. bu süreçte tombikleşecekler inşallah annesi..
sana da çok geçmiş olsun canım.
senin kanaman ne durumda canım. rahim büyümesi devam ettikçe kanama da devam edecek miymiş?
inşallah sıkıntı çıkmadan alırız kuzuları kucağımıza
malum ikiz gebeliklerde doğum izni 10 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası olarak belirlenmiş durumda.
bu durumda benim 30. haftada resmi olarak doğum iznine ayrılmam gerekiyor.
ben öğretmenim ve Eylül'den beri düşük riski nedeniyle Heyet Raporu alıyorum, okula gitmiyorum.
yarın 25. haftaya giriyoruz, 30. haftaya kadar rapor alıp sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor.
zaten raporlu olduğum için 37. haftaya kadar "çalışabilir" raporu alıp, doğum öncesi iznin bi kısmını doğum sonrasına atma ihtimalim yok.
soru şu:
30. haftada doğum iznine ayrıldığımda diyelim ki 34. haftada doğum yatım, 40. haftaya kadar olan 6 haftalık süre doğum sonrası izne eklenir mi?
okul idaresine sordum, konuyla ilgili yönetmeliğe baktım, etrafımda doğum yapan öğretmenlere sordum;
herkes farklı bişey söylüyor.kafam allak bullak oldu.
bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim ..
saol canım:)o normal ama şekerim.Flufem akıntın bittimi hadi gözün aydın:)benimde çoğaldı bu ara renksiz kokusuz...ay kızlar sabahları yataktan kalkınca kasıklarım ve karnımın yanları çok ağrıyo ya
sanada canımcım.Mutlu pazarlar kızçeler :)
saol canım:)o normal ama şekerim.
benim henüz başlamadı o ağrılar:18: ama yatakta pozisyon değiştirmek zorlaştı..
sanada canımcım.
Canim o saatler tam dualarin en makbul olduğu saatler Rabbim bu fırsatı veriyordur sana inşallah yarin güzel haberini bekliyoruz inşallah Mevlam gönlüne göre versinkızlar ya 1 saat oldu uyanali :) simdi namaz kılıp yatıcam yine her sabah boyle bu civarlar uyanıyorum :) bebeklerim de uyanık pit pit atıyolar içerde bu günlerde daha cok hissediyorum kuzularımı acaba onlar uyaniyo diye mı bende uyanıyorum yoksa malum tuvalet yüzünden mı ne dersiniz?:)
Oy kızlar yatın randevumuz var ins icim icime sığmıyor. bakalım bizimkiler iyimi büyümüşler mı kizceler mı ogluslar mi yoksa bi kizce bi oglus mu merak ediyorum heyecandan duramıyorum yarın olsa da kuzularımı bi görsem hayırlısıyla :)
Canim o saatler tam dualarin en makbul olduğu saatler Rabbim bu fırsatı veriyordur sana inşallah yarin güzel haberini bekliyoruz inşallah Mevlam gönlüne göre versin
Tabiki Canim hedefimiz cumadan cumaya kişi başı 100er okumak ama tabi ne kadar okuyabilirsen Allah kabul etsin...
bence 1 oğlan bir kız:)Hadi tahminde bulunalım:)bakalım kim bilecek.iki kız seninkiler bence
Kızlaarr catlayan varmı içinizde:)
bence 1 oğlan bir kız:)
seybilin ki 2 kız gibi geliyo bana
ben daha çatlamadım şekerim...sen?
bu arada 10 günde hiç kilo almamışım,hayret ettim walla