2014 ikiz anneleri

:) evet tabiki teyzesi onların hareketi daha cok zayıf dinlersem oyle duyuyorum :) acaba biyolojik olarak onlarla mı birlikte uyanıyorum diye düşündüm ben:) allah gercekten mükemmel bi düzen kurmuş kainatta hiç bir ayrıntı unutulmamış..hamilelik için gecen süreçte ve kaldıktan sonra bi boyutunu daha gözlerimle girmek cok muhteşem !!

Hemogram bemimde düşüken son 10 bucuktu hafta içi yine tahlil yaptırcam kaç oldu bakalım.doğumda kan kaybetcez ykselmesi lazım

.

Canım merhaba ben larada oturuyorum ben hastane doktoruna gitmiyorum cnm ayşegül tescan isimli doktora gidiyorum oda doğumu medicalparkta yaptırıyor hayırlısı ile inşallah bizde cumartesi cinsiyetlerini öğreneceğiz

Teşekkürler canım gerçekten Allah yardımcımız olsun zor geçiyor. Ama inşallah kuzularımızı kucağımıza alınca unutacağız bu günleri

Canım bende larada oturuyorum yakınmıyız acaba

Evet aktarılıyor. Yönetmelikte açıkça yazılı.

Flufem akıntın bittimi hadi gözün aydın:)benimde çoğaldı bu ara renksiz kokusuz...ay kızlar sabahları yataktan kalkınca kasıklarım ve karnımın yanları çok ağrıyo ya
saol canım:)o normal ama şekerim.
benim henüz başlamadı o ağrılar:18: ama yatakta pozisyon değiştirmek zorlaştı..
Mutlu pazarlar kızçeler :)
sanada canımcım.

Oy kızlar yatın randevumuz var ins icim icime sığmıyor. bakalım bizimkiler iyimi büyümüşler mı kizceler mı ogluslar mi yoksa bi kizce bi oglus mu merak ediyorum heyecandan duramıyorum yarın olsa da kuzularımı bi görsem hayırlısıyla :)

Canim o saatler tam dualarin en makbul olduğu saatler Rabbim bu fırsatı veriyordur sana inşallah yarin güzel haberini bekliyoruz inşallah Mevlam gönlüne göre versin

benide eklermisiniz felak-nas-ayetel kürsi kaç gunde bitirmeliyiz?

Tabiki Canim hedefimiz cumadan cumaya kişi başı 100er okumak ama tabi ne kadar okuyabilirsen Allah kabul etsin...

Hadi tahminde bulunalım:)bakalım kim bilecek.iki kız seninkiler bence

okurum canım hemen ezberimde zaten rabbim kabul etsin.

Kızlar galiba kafayı yemek üzereyim sabaha kadar rüyamda rahim ağzı uzunluğuyla uğraştım çok korkmaya başladım Allah yardımcımız olsun hepimizin emeklerimizi boşa çevirmesin Allahım

bence 1 oğlan bir kız:)
seybilin ki 2 kız gibi geliyo bana

ben daha çatlamadım şekerim...sen?
bu arada 10 günde hiç kilo almamışım,hayret ettim walla

Hadi bakalım kimşn tahmini doğru çıkacakbende catlamadım valla inş catlamam:)tek gebelik olsa catlamıycakmışız demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…