- 2 Kasım 2013
- 46
- 2
- 34
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.601
Arkadaşlar merhaba yorumlarınızı okuyorum bugün sizlere yazmak istedim bende ikiz annesiyim Allahım nasip ederse nisan sonu mayıs başı gibi doğumum şuan 14 haftalık hamileyim tek yumurta ikizlerim var haftaya cinsiyetini öğreneceğiz inşallah ama kızlar ne olur bana bilgi verin çok çaresizim antalyada yaşıyorum bir tane kızım var 5,5 yaşında ve eşim şehirdışında çalışıyor yalnızım yani çok ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Kusmaktan artık dünyam tersine döndü sanki 3kilo verdim boğazımdan kan geliyor artık 14haftalık olduk hiçbir değişme yok baş ağrısı desem çıldırtıyor beni saçlarımı çekiyorum resmen. Ne olur bana bilgi verin böyle olanınız varmı ölü gibiyim aynı 2dk ayakta dursam bayılacak gibiyim ilaçlar fayda etmedi belirtmek istedim çaresizimmmm
hoşgeldin zeynep aynı şehirdeyiz benimde 5 yaşında bi oğlum var hangi hastaneye gidiosun bizimkilere çift yumurta dedi dr bu çarşamba kontrlüm var bakalım cinsiyetlerini gösterecekmi kuzular?? bulantı hiç yaşamadım oğlumdada bunlardada ama yaşayanlar hep zor diyo Allah kolaylık versin geçer inş.