- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #5.581
Tabiki canım onu da burda anladım herkes kaçıncı kaçıncı tup bebek denemeleri ameliyatlar..hala hamile kalamayın bi dünya kadın var..cok sükür yani iki tane birden verdi Rabbim hediye gibi ama hamile olasiya ak la karayı da sectik yanidimi yaaaa
çoğu kadına göre şanslıyız canım,hamdolsun.
Bizde bugün gezmedeyiz annemdeyim:)pasta börek yiycez bizde:)flufem gözün aydın canım bidahaki kontrol ne zaman.büyümüş senin meleklerde:)serviks boyunada naZar değmesinkıskanıyom senin serviksini
saol canımcım.afyet olsun,topak topak et olsun bebişlere.
kız serviks iyide kanama ve lekelenmeler nolcek????
Bebekler iyi olsun tehlike olmasında kanama olabilir canım yaşayan çok var dopuma kadar kanama.iyisin iyi:)
bende dr dan geldim.çok şükür herşey yolunda.şeker ölçümü yapıldı sonuç öğleden sonra.
bebişler 784-790gr lar.enfeksiyon yok(ama akıntım var:).serviks 5.5.
bizden haberler böyle.sizler napıosunuz?
seybilcim iyi eğlenceler.
Bismillahirrahmanirrahim....
İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak
Aksu81............. 100--------------- 100 Okudu
Sedef............... 100-- -------------100 Okudu
Seybil.............. 100---------------100 Okudu
Pınar.............. 25----------------25 Okudu
Sdtive............ 20 ---------------20 Okudu
Aylin.............. 100---------------100 Okudu
Mrsbeyaz...... 25 --------------- 25 Okudu
Kengo........... 100-------------- 100 Okudu
Flufem............. 100 -------------- 100 Okudu
Kuzey.........
Fpmk.......... 100-------------- 100 Okudu
Zuzu........... 100---------------- 100 Okudu
Cansu............ 65 ------------------ 45 Okudu
Eylül...........
Asbelove....... 100-----------------100 Okudu
Alexandria..... 35 ----------------- 35 Okudu
Melis............ 20----------------- 20 Okudu
Ankara12.... 49------------------ 49
Ankara, asbelove kusura bakmayin canım görmüştüm ama yazarken atlamışımAllah kabul etsin.
bende dr dan geldim.çok şükür herşey yolunda.şeker ölçümü yapıldı sonuç öğleden sonra.
bebişler 784-790gr lar.enfeksiyon yok(ama akıntım var:).serviks 5.5.
bizden haberler böyle.sizler napıosunuz?
seybilcim iyi eğlenceler.
iyiyiz şükürler olsun.erken doğum riskim var mı diye sordum zaten, her zamanki gibi.yok canım yok merak etme dedi:)
şeker sonucum iyi çıkmış 110.diyet derdimde başlamadı bariama hemogram 9.3 yükselmiyoooooo
Maşallah çok iyi çıkmış canım değerin, demek ki ikizlerde kötü çıkacak diye birsey yokmuş, sanirim yaşında 30un altı... Nuchal translucency ense kalinliği...
Benim kombine risk iyi ama ikili testim kötü( ister istemez kafama takıyorum prenatest diye bir kan testti varmış amniyosenteze alternatif ama direk kanda bakiliyor hicbir riski yok ve %99 doğru sonuç veriyormuş, bu testler gibi tarama tahmin değil direk dna analizi.. ikizlerde yapilabiliyor mu yaptirayim mi diye hocaya sormayi düşünüyorum. Fiyati çok yüksek bide 2800 TL civariymiş
bu konuda bilgisi olan var mı kızlar
Arkadaşlar merhaba yorumlarınızı okuyorum bugün sizlere yazmak istedim bende ikiz annesiyim Allahım nasip ederse nisan sonu mayıs başı gibi doğumum şuan 14 haftalık hamileyim tek yumurta ikizlerim var haftaya cinsiyetini öğreneceğiz inşallah ama kızlar ne olur bana bilgi verin çok çaresizim antalyada yaşıyorum bir tane kızım var 5,5 yaşında ve eşim şehirdışında çalışıyor yalnızım yani çok ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Kusmaktan artık dünyam tersine döndü sanki 3kilo verdim boğazımdan kan geliyor artık 14haftalık olduk hiçbir değişme yok baş ağrısı desem çıldırtıyor beni saçlarımı çekiyorum resmen. Ne olur bana bilgi verin böyle olanınız varmı ölü gibiyim aynı 2dk ayakta dursam bayılacak gibiyim ilaçlar fayda etmedi belirtmek istedim çaresizimmmm
Zor şart ne demek k.cimizi yırttık hamile kalalım diye:)
Zor şart ne demek k.cimizi yırttık hamile kalalım diye:)
Arkadaşlar merhaba yorumlarınızı okuyorum bugün sizlere yazmak istedim bende ikiz annesiyim Allahım nasip ederse nisan sonu mayıs başı gibi doğumum şuan 14 haftalık hamileyim tek yumurta ikizlerim var haftaya cinsiyetini öğreneceğiz inşallah ama kızlar ne olur bana bilgi verin çok çaresizim antalyada yaşıyorum bir tane kızım var 5,5 yaşında ve eşim şehirdışında çalışıyor yalnızım yani çok ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum. Kusmaktan artık dünyam tersine döndü sanki 3kilo verdim boğazımdan kan geliyor artık 14haftalık olduk hiçbir değişme yok baş ağrısı desem çıldırtıyor beni saçlarımı çekiyorum resmen. Ne olur bana bilgi verin böyle olanınız varmı ölü gibiyim aynı 2dk ayakta dursam bayılacak gibiyim ilaçlar fayda etmedi belirtmek istedim çaresizimmmm
arkadaşım hoşgeldin aramıza. ben de Antalya'da yaşıyorum.
tüp bebek yöntemi sayesinde bi kız bi erkek ikizlerimizi bekliyoruz şükürler olsun.
16. haftaya kadar ben de aynen senin gibiydim. ilk 3 ayda 4 kilo verdim.
tüm yazı sadece domates, peynir ve ekmek yiyerek geçirdim.
sonra birden bire bitti ve daha enerjik oldum, kilolar da hızla gelmeye başladı haliyle.
inşallah senin de bir an önce geçer. kızın okula gitmiyor mu? onun peşinde koşmak daha yorucu olur senin için.
bu arada hangi hastanede hangi doktora gidiyorsun?
Ayni seyleri yasiyan bende varinm.14.haftadayiz bas agrisi ve kusma artik bilmiyorumm bitsin yeterr diyorummmmm yeteeeeeerrrrrrrrr.hicbi caresi yok bekliycezz gecmesini
iyiyiz şükürler olsun.erken doğum riskim var mı diye sordum zaten, her zamanki gibi.yok canım yok merak etme dedi:)
şeker sonucum iyi çıkmış 110.diyet derdimde başlamadı bariama hemogram 9.3 yükselmiyoooooo
canım seninle aynı durumdayız ve bende araştırdığım kadarıyla eklenmiyor doğum sonrasına.malum ikiz gebeliklerde doğum izni 10 hafta doğum öncesi, 8 hafta doğum sonrası olarak belirlenmiş durumda.
bu durumda benim 30. haftada resmi olarak doğum iznine ayrılmam gerekiyor.
ben öğretmenim ve Eylül'den beri düşük riski nedeniyle Heyet Raporu alıyorum, okula gitmiyorum.
yarın 25. haftaya giriyoruz, 30. haftaya kadar rapor alıp sonra doğum iznine ayrılmam gerekiyor.
zaten raporlu olduğum için 37. haftaya kadar "çalışabilir" raporu alıp, doğum öncesi iznin bi kısmını doğum sonrasına atma ihtimalim yok.
soru şu:
30. haftada doğum iznine ayrıldığımda diyelim ki 34. haftada doğum yatım, 40. haftaya kadar olan 6 haftalık süre doğum sonrası izne eklenir mi?
okul idaresine sordum, konuyla ilgili yönetmeliğe baktım, etrafımda doğum yapan öğretmenlere sordum;
herkes farklı bişey söylüyor.kafam allak bullak oldu.
bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim ..
inşallah.saol ayşecimCanım maşallah hep böyle güzel haberler paylaşalım...biz evde oturuyoruz.babamızı özledik.evimide çok özledim...
canım geçmiş olsun..çok üzüldüm yaa,zordur wallagözün aydın canım. inşallah hep daha güzel haberler alırsın.
şeker ölçümü nasıl geçti, kaç lt içtin şurup? sabah aç karnına yapılıyor değil mi?
maşallah paşalar da büyümüş :) kiloları da yakın ne güzel
aman erken doğmasınlar, zamanında doğsunlar, tombik tombik alalım kucağımıza meleklerimizi inşallah..
şeker sonucuna da sevindim canım. darısı başıma ..
hemogram için kan ya da demir ilacı kullanmıyor musun? bol bol pekmez ve kuru üzüm tüket..
benim de iki ayda 13'ten 9' a düşmüştü, kuru üzüm ve pekmezle toparladım biraz..
bende durumlar fena malesef. deli gibi böbrek sancısı çekiyorum.
ilaç da kullanamıyorum, böbrekler daha fazla yorulmasın diye
belimde sarılı kat kat şal, ayaklarımda iki kat çorap artı patik, üstümde battaniye, klimanın karşısında yatıyorum ha bire
bilemedim ne yapacağımı
hayırlsıyla sağlıkla bi doğsalar