2014 ikiz anneleri

İyiyim canım hastanedeyim. Dogumu bekliyorum bebekler de iyi sayilir. Oglum gayet iyi ama kızım plasentasindan kanama olmustu ya o yüzden gelişme geriliği başladı. Onun durumuna gore dogum olacak

yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz.rabbim üçünüzüde sağlıkla kurtarsın inşallah.inanıyorum şu zamandan sonra herşey güzel olacak inşallah canım.öpüyorum sizi

Sağol canım.dün gece hiç uyumadım desem yeridir.boğazımda şişlik yok ama acıyo...burun tıkalı tabi,ağızdan nefes almak berbat bişey...kabustu yani.inş bugün düZelirim biraz.
Pekmez içiyodum zaten canım:)senin tavsiyeni yapıyım bide bakalım.
Gözün aydın canım...tuhaf bişeydi valla o hıçkırıklar darısı size olsun:)
Günaydın kizlaaar.
Günaydın güzel anne:)iyiymişsin sevindim.senin kız fena çıktı bak:)oğlanıda durdurmayacak:)şaka bi yana korkma hiç canım rahat ol bak en riskli dönemi atlattın sen...bebeişler sağlıkla kucağına gelecekler inş

Ayy ne bunlar kızz:))allahım esirgesinbunlarda çift yumurta sanırım demi.kız bebekler ayrı sevimli oluyo ya:)akıllılarmı peki gözlemlediğin kadarıyla..çok şanslısın flufem biliyomusun...etrafında tecrübeli ikiz anneleri var

Önce hıçkırık aklıma gelmedi korktuk:)doktoru aRıycaktıkiyiki aramadık adamı o saatte:)baktım int,aynı benim tarif ettiğim gibi hıçkırık:))çok komikti yahu 10 dk sürdü:)ritmik hareketlerle pıtlıyodu

çok tatlı ve akıllılar maşallahhh
ama ilk doğduklarında çok tırsmıştım şimdi iyiler.anneleri tek bakıyo üstelik.

Ellerine sağlık canım. Ben de dün yaptım ama pek beter bişey oldu. Çok canım çektiği için zorla yedim inan ki :) ama yine de dağıttım konu komşuya. Napayım :)

Ya beni de ekler misiniz kızlar? Ben isim yazdırmamıştım ama geçen hafta cumaya kadar 21 er kez okudum hepsinden.

İyiyim canım hastanedeyim. Dogumu bekliyorum bebekler de iyi sayilir. Oglum gayet iyi ama kızım plasentasindan kanama olmustu ya o yüzden gelişme geriliği başladı. Onun durumuna gore dogum olacak
Canım ins saglıklı sıhhatli kucağına alırsın artık riskli donemi geçtin nasılsa ins vakitli gelirler..

Ewet canım çoğumuz solda hissediyoruz hep.tabiki benim artık sağda hareketli ama soldaki kıpır kıpır:)

Canım ya ben sağda çok hissediyorum, solda çok nadir. Bi sıkıntı yok, doktora göründüm. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Dün gece rüyamda gördüm, biri hala karnımda, diğeri doğmuş, bu çok küçük bu nasıl yaşar falan diyip üzülüyorum böyle el kadar bişey... buruşuk rüyamda... Allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Çok çok geçmiş olsun canım ya. Üff çok korkuyorum ben de ki ben hala çalışıyorum. Nolur bilmem artık...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben de iyiyim cok şükür. Hastanedeyim. Yarin tam 30 hafta bitecek inşallah. Haftalar geçtikçe rahatliyorum ben de

Ya çok çok sevindim canım. Bak çok şükür, 30. haftayı da geride bırakmışsın, ben 28-30 falan olsam, ne kadar rahatlarım var ya artık çocuklar inşallah kurtardı kendilerini diye :)

Maşallah canım ya ne güzel. Benimki 4 ciarıydı, hala 4. iyi di mi 4 de?

kızlar günaydın.kötü bir şekilde hasta oldum.grip mi nezle mi soğuk algınlığı mı bilmiyorum ama gece boğazımın yanması ve tırmalaması burun tıkanıklığı hiç uyutmadı.lütfen dikkat edin kendinize ve hasta olmayın.sedefçim sana da geçmiş olsun aynıymış rahatsızlığımız.bol sııvı alalım arkadaşım.dr a gidelim mi acaba

Ayy çok fena demiboğazım düzelse burun akıntısı önemli değil...dr gerek yok heralde canım ya,senin ateşin varmı bilmiyorumda benim yok ateşim.yüksek ateş olmadıkça gitmem heralde doktora...dediğin gibi bol sıvı ve dinlenme yapacağımız tek şey.yeleksiz durma hiç.gece tuvalete giderken bile yelek giyiyorum artık:)

Canım benim doktorum da ikili ve üçlü test yapmadı. Ense kalınlığına, burun yapılarına baktı, normal dedi ve 22. haftada detaylı ultrasona gönderdi. Sen bilirsin ya, yanıltıcı olabildiği için amniyosentez falan isterlerse, kafan karışırsa, boşu boşuna stres olursan... Üzülmez misin? Bence doktorun ne derse onu yap. Detaylı için de İstanbul'daysan eğer, Recep Has'ı öneririm. Gayet herşeylerine baktı çocuklarımın. En ufak bişey gördüyse de söyledi. Ama şimdiden randevu almakta fayda var, adam öyle yoğun çalışıyo ki, yer bulmak çok güç.

sorma canım çok fena ben de baş ağrısı ve halsizlk var yerimden kalkamak istemiyorum.gece sıcak süt içtim.o terletti bayağı.şimdi geceye göre daha iyiyim ama dün sabah da iyiydim gece kötü oluyorum maalesef.ateşimi ölçüyorum sürekli ateş olamdı şimdilik.yelek öenerini dikkate alacağım canım.öğlen de tavuklu çorba yapalım iyi geliyormuş.burnuma deniz suyu kullandım.başka ilaç da kullanmak istemiyorum.dizleerimizde battaniye ile dinlenelim bol bol .tekrar geçmiş olsun cnm

çok şükür iyi olduklarına sevindim kiloları nasıl peki orkideciğim

Kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum
ben dün gece hiç yatmadım desem yeri çünkü hep hareket halindeydiler karnım bir sağa bir sola hareket ediyordu tabi hareket ettikçe kasıklarım ağrıdı şuna yine hareketli gibiler bakalım inşallah iyidirler

Ateş tehlikeli canım olmasın inşallah.bend gündüz iyiyim gece kötü oluyo...bende çorba içicem öğlen.cabuk toparlarız inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…