2014 ikiz anneleri

İyiyim canım hastanedeyim. Dogumu bekliyorum:KK1: bebekler de iyi sayilir. Oglum gayet iyi ama kızım plasentasindan kanama olmustu ya o yüzden gelişme geriliği başladı. Onun durumuna gore dogum olacak

:nazar::nazar:
yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz.rabbim üçünüzüde sağlıkla kurtarsın inşallah.inanıyorum şu zamandan sonra herşey güzel olacak inşallah canım.öpüyorum sizi:KK54::KK16::KK16:

2 yasinda ikizlerim.
İlk 2 aylik hamileyken 2 kez grip oldum. İlac kullanilmayan donem yani.
Dr tavsiyesini uyguldim Allah in izniyle 2 ser gunde atlattim. Hatta birinde bogazim sisti, farenjitde olmustum. İnsaallah isinize yarar;

Tavuk suyuna corba yapip, limon sikip icmek.

Bir avuc bugday, bir avuc kirmizi mercimek, bir havuc, bir patates. Bunlarla karisik corba blenderden gecip icmek.

İhlamur gunde 2 fincani gecmeden limin, tarcin, bal ilave ederek icmek.

Bir bardak ilik suya yarim imon suyu, 1 tatli kasigi bal katip icmek.
Sağol canım.dün gece hiç uyumadım desem yeridir.boğazımda şişlik yok ama acıyo...burun tıkalı tabi,ağızdan nefes almak berbat bişey...kabustu yani.inş bugün düZelirim biraz.
Sdf geç oldu biraz ama annemin ısrarlı konuşmalarının sonucunda ikna olduğum pekmez -zeytinyağı karışımını çok az ısıtıp yatarken 2 ymk kaşığı içtim - tabi ıhlamur takviyeli - 3 güne geçti Allah'ın izniyle.. Tavsiye ederim tadı da kötü değil
Pekmez içiyodum zaten canım:)senin tavsiyeni yapıyım bide bakalım.
Dun aksam cok giremedim esim dondü cok sükür:) sabah erken ama yine de bebeklerle güne başlamak harika..

Oyy yerim ben hıçkırıklarınızı sizin cok tatlidir yaa:KK66: masallah:nazar: Dogunca da kendi gobusleri pit pit çöker hickirirken :) allah o günleri de göstersin..

Amin..allah odanızı bebeklerinizle doldursun ins..:KK4:
Gözün aydın canım...tuhaf bişeydi valla o hıçkırıklar darısı size olsun:)
Günaydın kizlaaar.
Günaydın güzel anne:)iyiymişsin sevindim.senin kız fena çıktı bak:)oğlanıda durdurmayacak:)şaka bi yana korkma hiç canım rahat ol bak en riskli dönemi atlattın sen...bebeişler sağlıkla kucağına gelecekler inş
kızlar ya sanki ikiz,üçüz patlaması yaşanıyor:):)
dün ikizleri olan arkadaşlarımız da geldi 4 aylık bebişlerle.ortak arkadaşlarımızın yeni doğdu ikizleri.maşallah 2900-32oogr doğmuşlar 38+3 te ve sezaryenle. çok şirinlerrr:nazar::nazar:darısı bizlere olsun. walla moralim düzeldi yaa.kızların fotosunuda çektim,tam yemelikler.
Eki Görüntüle 864119 :nazar::nazar:

Ayy ne bunlar kızz:))allahım esirgesin:nazar::nazar:bunlarda çift yumurta sanırım demi.kız bebekler ayrı sevimli oluyo ya:)akıllılarmı peki gözlemlediğin kadarıyla..çok şanslısın flufem biliyomusun...etrafında tecrübeli ikiz anneleri var

Niye yönlendirmedi acaba:26: Filiz hoca da benim ultrasonim neredeyse 45 dk sürdü, hatta Hulusi hocaya arada gönderin beni seyredeyim dedim:KK1: Göğşen Bey Hulusi Bey'e göre nispeten daha az yoğun kendisi bakmak istedi demek ki. Ben de çok sevmiştim kendisini... Hulusi hoca ben hiç uğraşmak istemiyorum 2li testleri falan dedi... İnşallah değerlerimizde iyi çıkar:KK16: bu arada hayirli olsun takvimin:KK34: çok yakiniz seninle :KK16:

Kızdır canım o zaman :KK1: bende Eyüp Ekiciyi çok duyuyorum Filiz hoca yerine ona mi gitsem diyorum. Eyup bey radyolog filiz hoca kadindogumcu (perinatalog mu bilmiyorum ???) gerçi birşey olsa hulusi hocayla filiz hoca daha iyi baglanti kurar o da bi avantaj. Bide filiz hocanin ultrasonu 4 boyutlu ama doppler dedikleri şey farkli galiba onda yok mu acaba:26: Senden detaylidan sonra filiz hoca hakkinda yorumlarini bekliyorum :KK16: inşallah sonuçlarinda çok iyi cikar...

Amiinn canımm :KK16: sana da çok geçmiş olsun boğaz agrisina ılık sütte iyi gelir bildiğim kadariyla :KK34:

Hayir olsun senin rüyanda Canim, emzirmek rüyada iyi derler, tabi bizim rüyalar bilinçaltı bebişle yatip onunla kalkiyoruz:KK1::KK1:

Nice yillari çocuklarinizla beraber sağlikla geçirin inşallah:KK16: bizimde 10 gün sonra yıldönümümüz ayri bir anlamli güzel sanki :KK16:

Bebeklerden başka aklimizda ne varki:KK1: hayrolsun...:KK1:

Canim güzel günlerde kullansinlaar :KK16: eşine de Rabbim sizlerle birlikte saglikli uzun ömür versin...

:KK1: bende duymuştum oyy yesinler onlarin hıçkırığını:21: darisi bizim hissettiğimiz günleree...

Önce hıçkırık aklıma gelmedi korktuk:)doktoru aRıycaktık:KK9:iyiki aramadık adamı o saatte:)baktım int,aynı benim tarif ettiğim gibi hıçkırık:))çok komikti yahu 10 dk sürdü:)ritmik hareketlerle pıtlıyodu

Sağol canım.dün gece hiç uyumadım desem yeridir.boğazımda şişlik yok ama acıyo...burun tıkalı tabi,ağızdan nefes almak berbat bişey...kabustu yani.inş bugün düZelirim biraz.
Pekmez içiyodum zaten canım:)senin tavsiyeni yapıyım bide bakalım.
Gözün aydın canım...tuhaf bişeydi valla o hıçkırıklar darısı size olsun:)
Günaydın güzel anne:)iyiymişsin sevindim.senin kız fena çıktı bak:)oğlanıda durdurmayacak:)şaka bi yana korkma hiç canım rahat ol bak en riskli dönemi atlattın sen...bebeişler sağlıkla kucağına gelecekler inş
Ayy ne bunlar kızz:))allahım esirgesin:nazar::nazar:bunlarda çift yumurta sanırım demi.kız bebekler ayrı sevimli oluyo ya:)akıllılarmı peki gözlemlediğin kadarıyla..çok şanslısın flufem biliyomusun...etrafında tecrübeli ikiz anneleri var

çok tatlı ve akıllılar maşallahhh:nazar::nazar:
ama ilk doğduklarında çok tırsmıştım şimdi iyiler.anneleri tek bakıyo üstelik.:KK1::nazar:

hepiniz saolun canlar.iyiki varsınız:KK54::KK54:
çok yorucu bir gün geçirdim..aşure yaptım ve bir sürü misafirim vardı.rabbim kabul etsin.

canım benimde ismimi ekleyebilirsin.allah dualarımızı kabul etsin,yavrularımıza sağlıklı uzun ömür versin inşallah.AMİN

Ellerine sağlık canım. Ben de dün yaptım ama pek beter bişey oldu. Çok canım çektiği için zorla yedim inan ki :) ama yine de dağıttım konu komşuya. Napayım :)

Bismillahirrahmanirrahim....

İsim ..................Ayetel kürsü......... Nas-Felak

Aksu81.............

Sedef...............

Seybil..............

Pınar..............

Sdtive............

Aylin..............

Mrsbeyaz......

Kengo..........

Flufem.........

Kuzey.........

Kızlaar isteyenler ismini yazdirsin lütfen...

Rabbim dualarimizi kabul etsin hepimize vakti zamanında inşallah hayirli saglikli güzel evlatlar nasip etsin...Amin...

Ya beni de ekler misiniz kızlar? Ben isim yazdırmamıştım ama geçen hafta cumaya kadar 21 er kez okudum hepsinden.

İyiyim canım hastanedeyim. Dogumu bekliyorum:KK1: bebekler de iyi sayilir. Oglum gayet iyi ama kızım plasentasindan kanama olmustu ya o yüzden gelişme geriliği başladı. Onun durumuna gore dogum olacak
Canım ins saglıklı sıhhatli kucağına alırsın artık riskli donemi geçtin nasılsa ins vakitli gelirler..

Ewet canım çoğumuz solda hissediyoruz hep.tabiki benim artık sağda hareketli ama soldaki kıpır kıpır:)

Canım ya ben sağda çok hissediyorum, solda çok nadir. Bi sıkıntı yok, doktora göründüm. İnşallah sağ salim kucağımıza alırız. Dün gece rüyamda gördüm, biri hala karnımda, diğeri doğmuş, bu çok küçük bu nasıl yaşar falan diyip üzülüyorum böyle el kadar bişey... buruşuk rüyamda... Allah zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Arkadaşlar dün aşırı zonklama sebebiyle dra gittik nst de sancı çıkmadı fakat dikiş atılmasına rağmen rahim ağzı boyu 2'5. C.m çıktı dikkatli olun.lavabo hariç yerimden kalmıyorum...dualarınızı eksik etmeyin.

Çok çok geçmiş olsun canım ya. Üff çok korkuyorum ben de ki ben hala çalışıyorum. Nolur bilmem artık...Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Ben de iyiyim cok şükür. Hastanedeyim. Yarin tam 30 hafta bitecek inşallah. Haftalar geçtikçe rahatliyorum ben de

Ya çok çok sevindim canım. Bak çok şükür, 30. haftayı da geride bırakmışsın, ben 28-30 falan olsam, ne kadar rahatlarım var ya artık çocuklar inşallah kurtardı kendilerini diye :)

bebişlerin sıvısı iyiyse değildir büyük ihtimalle canımcım.

iyi olmanıza çok sevindim canım:nazar::nazar:

geçmiş olsun canım.dikkat et,ama çokta üzülecek bir durum değil.allah korusun.

karından usg ile ölçülüyor.drun ölçüyodur seninde.
benim erken haftalarda daha kısaydı,şimdi 5'in üstünde şükür.:nazar::nazar:değişebilen bir şey:18:

Maşallah canım ya ne güzel. Benimki 4 ciarıydı, hala 4. iyi di mi 4 de?

kızlar günaydın.kötü bir şekilde hasta oldum.grip mi nezle mi soğuk algınlığı mı bilmiyorum ama gece boğazımın yanması ve tırmalaması burun tıkanıklığı hiç uyutmadı.lütfen dikkat edin kendinize ve hasta olmayın.sedefçim sana da geçmiş olsun aynıymış rahatsızlığımız.bol sııvı alalım arkadaşım.dr a gidelim mi acaba

kızlar günaydın.kötü bir şekilde hasta oldum.grip mi nezle mi soğuk algınlığı mı bilmiyorum ama gece boğazımın yanması ve tırmalaması burun tıkanıklığı hiç uyutmadı.lütfen dikkat edin kendinize ve hasta olmayın.sedefçim sana da geçmiş olsun aynıymış rahatsızlığımız.bol sııvı alalım arkadaşım.dr a gidelim mi acaba

Ayy çok fena demi:KK43:boğazım düzelse burun akıntısı önemli değil...dr gerek yok heralde canım ya,senin ateşin varmı bilmiyorumda benim yok ateşim.yüksek ateş olmadıkça gitmem heralde doktora...dediğin gibi bol sıvı ve dinlenme yapacağımız tek şey.yeleksiz durma hiç.gece tuvalete giderken bile yelek giyiyorum artık:)

yaptım takvimi sayende:)geçen hafta gittim dr a canım 2li test yapmayalım yanıltıcı olabiliyo dedi ben yinede yapalım dedim ikiside kız gibi dedi ama kesin değil bakalım telefon edeceğiz haftaya ya da sonraki hafta gidicez ense kalınlığına falan bakılmadı detaylı ultrasonu araştırıyoruz şimdi

Canım benim doktorum da ikili ve üçlü test yapmadı. Ense kalınlığına, burun yapılarına baktı, normal dedi ve 22. haftada detaylı ultrasona gönderdi. Sen bilirsin ya, yanıltıcı olabildiği için amniyosentez falan isterlerse, kafan karışırsa, boşu boşuna stres olursan... Üzülmez misin? Bence doktorun ne derse onu yap. Detaylı için de İstanbul'daysan eğer, Recep Has'ı öneririm. Gayet herşeylerine baktı çocuklarımın. En ufak bişey gördüyse de söyledi. Ama şimdiden randevu almakta fayda var, adam öyle yoğun çalışıyo ki, yer bulmak çok güç.

Ayy çok fena demi:KK43:boğazım düzelse burun akıntısı önemli değil...dr gerek yok heralde canım ya,senin ateşin varmı bilmiyorumda benim yok ateşim.yüksek ateş olmadıkça gitmem heralde doktora...dediğin gibi bol sıvı ve dinlenme yapacağımız tek şey.yeleksiz durma hiç.gece tuvalete giderken bile yelek giyiyorum artık:)

sorma canım çok fena:KK43: ben de baş ağrısı ve halsizlk var yerimden kalkamak istemiyorum.gece sıcak süt içtim.o terletti bayağı.şimdi geceye göre daha iyiyim ama dün sabah da iyiydim gece kötü oluyorum maalesef.ateşimi ölçüyorum sürekli ateş olamdı şimdilik.yelek öenerini dikkate alacağım canım.öğlen de tavuklu çorba yapalım iyi geliyormuş.burnuma deniz suyu kullandım.başka ilaç da kullanmak istemiyorum.dizleerimizde battaniye ile dinlenelim bol bol .tekrar geçmiş olsun cnm

çok şükür iyi olduklarına sevindim kiloları nasıl peki orkideciğim

Kızlar hepinize sağlıklı huzurlu bir hafta diliyorum
ben dün gece hiç yatmadım desem yeri çünkü hep hareket halindeydiler karnım bir sağa bir sola hareket ediyordu tabi hareket ettikçe kasıklarım ağrıdı şuna yine hareketli gibiler bakalım inşallah iyidirler

sorma canım çok fena:KK43: ben de baş ağrısı ve halsizlk var yerimden kalkamak istemiyorum.gece sıcak süt içtim.o terletti bayağı.şimdi geceye göre daha iyiyim ama dün sabah da iyiydim gece kötü oluyorum maalesef.ateşimi ölçüyorum sürekli ateş olamdı şimdilik.yelek öenerini dikkate alacağım canım.öğlen de tavuklu çorba yapalım iyi geliyormuş.burnuma deniz suyu kullandım.başka ilaç da kullanmak istemiyorum.dizleerimizde battaniye ile dinlenelim bol bol .tekrar geçmiş olsun cnm

Ateş tehlikeli canım olmasın inşallah.bend gündüz iyiyim gece kötü oluyo...bende çorba içicem öğlen.cabuk toparlarız inş canım

X