2014 ikiz anneleri

Kizlaar hayirdir inşallah rüyamda yeni doğmuş üçüz gördüm, galiba benimmiş, gayet normal kiloda temiz güzel bebişler. 2 kız 1 erkekmiş :KK1: sanırım bu aralar cinsiyetlere taktığım için :KK16: Rüyası bile ne güzeeeel :21:

Canim senin hala diğerinin cinsiyeti netleşmedi mi? Detayliya nerde gireceksin ? Medicanada kendi doktorun mu bakacak?

Gözün Aydin Canim :KK16: 2. Katta Filiz Hoca mi bakti? İnşallah kan değerlerin ve kültürlerin de iyi çıkar :KK16:
Bu arada hala takvimi niye yapmadin :KK1:

aksum bilg sayar girilmiyi baglanti yok.ben kablosuz telden giriyorun ahh bi gelse hemen yapcamm..
yok canim yaa filizz hoca hic gitmedim.buyuk ekranlada goremedim:-:-)-(
gogsen bey bakti esimde kamera aldiii..insallahhh cnmm sonuclarda iyi cikarr.ayin 26si yine gitcem sonuclar icin.bide gogsen bey iki hafta sonra gel alltan rahim.biy olccez dedi yani dik..is atilirsa diye.insallahh gerek kalmazz..cokk iyii bi insann bu adamm ya

kizlarr dunn doktordan geldikk ..cok sukur iyilerr mis.ense kalinli ve burun kemigi olusmus cok sukurrrrrtttttt....aralarindaki gun sayisi 4-5gun diyo bole olur normal dedi.dger doktorda 7gun cikmisti
..ikili tarama testi icin kan verdim kultur verdim akinti icin insallHhh sonuclarimidaaa iyii cikarrrr kizlarrr...bizden hberler bunlar.
Maşallah. Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Kan sonuçları da iyi gelecektir eminin

Canim senin hala diğerinin cinsiyeti netleşmedi mi? Detayliya nerde gireceksin ? Medicanada kendi doktorun mu bakacak?

Gözün Aydin Canim :KK16: 2. Katta Filiz Hoca mi bakti? İnşallah kan değerlerin ve kültürlerin de iyi çıkar :KK16:
Bu arada hala takvimi niye yapmadin :KK1:

Doktoruma göre kesin kız :) ben hala inanamıyorum :) canım ayrıntılı için başkente filiz hanıma gideceğim. Aslında kensi doktorum onu istemedi. Adını duymadım ona o kadar para verme Eyüp Ekiciye git dedi ama ben belki hulusi hocayla da görüşürüm diye filiz hanıma gideyim dedim. Giden bir iki tanıdığım çok iyi demişti. Artık kendi doktorum da idare edecek :)

Kizlaar hayirdir inşallah rüyamda yeni doğmuş üçüz gördüm, galiba benimmiş, gayet normal kiloda temiz güzel bebişler. 2 kız 1 erkekmiş :KK1: sanırım bu aralar cinsiyetlere taktığım için :KK16: Rüyası bile ne güzeeeel :21:

Hayırlara çıksın rüyan canım:)inş gönlündeki olur:)

aksum bilg sayar girilmiyi baglanti yok.ben kablosuz telden giriyorun ahh bi gelse hemen yapcamm..
yok canim yaa filizz hoca hic gitmedim.buyuk ekranlada goremedim:-:-)-(
gogsen bey bakti esimde kamera aldiii..insallahhh cnmm sonuclarda iyi cikarr.ayin 26si yine gitcem sonuclar icin.bide gogsen bey iki hafta sonra gel alltan rahim.biy olccez dedi yani dik..is atilirsa diye.insallahh gerek kalmazz..cokk iyii bi insann bu adamm ya
Telefondan girerken full site yaparsan aynı bilgisayardan girmiş gibi ayar yapabilirsin..

:) hayrolsun evet rüyası bile cok guzel..bende bi oglum olmuş emziriyorum diye gordum gecen gun birine erkeğe benziyo dedi ya sanırım o yüzden:) ins gercegini de yasarız sağlıkla sıhhatle..

Daha beter olmaktan korkuyorum canım dr.um bebislerin iyi korkma dedi kan ilaciyla serum yiyecegim 5 tane şimdi yediklerinede dikkat et dedi bakalım serum lar bittikten sonra ne diyecek dr.umuz
Allahima emanet ettim onlari:KK16::KK16::nazar:
allaha emanet canım.sağlıkla gelecekler bende inanıyorum:)
Canim toplam 40 mi yoksa daha öncede 15 yazmıştım 55 mi? Siz toplamadan günlük şuvkadar daha okudum diye yazin en iyisi :KK1: ben toplarim yoksa karıştırıcam:KK37:

bugün toplam 55 oldu canım.belirtirim artık...
bugün kocamın doğum günü:KK16::KK16::KK16::KK16:
gizlice avmye gittim ve herşeyi hallettim ama korkarak.ilk kez 4 kişi olucaz bir 17 kasım da:emir_bebek::emir_bebek:

aynen bende hergün rüyamda bebek görüyorum bi kaç kere 2 kız falan gördüm hayırlısı artık cinsiyete takınca oluyo ama:)

gizlice avmye gittim ve herşeyi hallettim ama korkarak.ilk kez 4 kişi olucaz bir 17 kasım da:emir_bebek::emir_bebek:

Beraber nice yıllarınız olsun canım.ne aldın:)

hediye ne aldin cnmm;-);-)
esininde yasi kutlu olsun ikizlerinizle bir omur mutlu yasayin insallahh

Sevgili Yakınım (annelerim, teyzelerim, halalarım, kardeşlerim, büyüklerim)

Dokuz aylık yorucu bir süreçten çıktım; tüm bedenimin, tüm psikolojimin anbean değişmesini, bedenimde bir canlının büyümesini izlemek ruhsal olarak çok yorucuydu, doğumu hiç anlatmıyorum- ki hem eylemsel olarak hem ruhsal olarak oldukça zordu benim için. Şimdi;

Tüm bu aşamalardan sonra sahip olduğum minik şey hakkında her söylediğini, anneliğime yapılmış bir hakaret olarak göreceğim, dolayısıyla ben sormadan fikir beyan etme, eğer yardım etmeye çok hevesliysen, mutfak tezgahında biriken bulaşıkları yıka ya da karnımı doyurmam için bana fırsat yarat!

Aşırı yorgun, uykusuz ve dolayısıyla gerginim, Evimi çok doldurma, her kafadan bir ses çıkmasın. Beni huzursuz etme Bu dönemde alışmaya çalıştığım yeni bir düzen ve bir bebeğim var. benden misafir hizmeti ya da Güleryüz bekliyorsan bir yıl boyunca evime gelme.

Başkalarının bebeklerinin başına gelen korku filmlerini hiç merak etmiyorum! Anlatma! (Yüzüstü yatırdığımda boğulur mu diye düşünebilecek kapasitede bir beynim var çok şükür ki ve emin ol senden önceki on misafir de aynı uyarıları yaptı!)

Anlaşılmaya, anlayışa, güler yüze her zamankinden çok daha ihtiyacım var, hayatımı kolaylaştırmaya çalış, stres yükleme, stresimi azalt.

O gördüğün minik şeyi 9 ay karnımda taşıdım, doğurdum ve 7/24 gözlemliyorum; neden ağladığını senden daha iyi tahmin edebilirim, o yüzden tahminlerini kendine sakla. Bebeğim ağlarken zaten yeterince gergin oluyorum o yüzden fikir yürütmek yerine, bana bir bitki çayı yapıp hafif bir müzik açarsan daha fazla yardımcı olursun.

Evin ısısını (ay bu ev çok sıcak terler bu çocuk), bebeğimin giysisini (ince mi o üzerindekiler biraz?) mememden gelen sütü (sütün yetmiyor galiba aç bu çocuk) farkında olabilecek kadar kendimdeyim merak etme, eğer sormadıysam ben de merak etmiyorum demektir.

Telefonda gelmen için saatlerce yalvarmış olabilirim ancak değişken hormonlarımı ve bebeğimin huzurunu düşünerek uzun uzadıya beni daraltma. Huzursuzsam huzur ver. Sohbet etmek istiyorsam sohbet et. Uyumak istiyorsam bebeğimi pışpışla.

Arada sırada "bebeği ben kontrol ederim sen banyonu yap", "bir duşa gir ben buradayken ben misafir değilim", " ben bebeğe bakarken biraz uyu istersen" gibi cümleler kurmayı dene çünkü fareyi gözleyen kedi gibi bu anları gözlüyorum.

Benim için yapabileceğin en güzel şey beni dinlendirip uyutmandır.
Sizin nasıl çocuk büyüttüğünüzü hiç merak etmiyorum. Zaten büyütmüşsünüz. İzin verin ben de benimkini büyüteyim.

Eski ben olmamı bekleme! Çünkü bu mümkün değil. Hayata kendimden daha fazla değer verdiğim ve deli endişelere sürüklenmemi sağlayan minik bir can getirdim. Hayatımın bundan sonraki kısmında eski halimi anımsatsam da eski ben olmayacağımı bil. Bana baktığın zaman gördüğün kişi değişmemiş olabilir. Ama tüm duygularım, tüm düşüncelerim, bedenim ve hormonlarım değişti.

Herkes doğurdu evet! Tek doğuran ben değilim ama şu an bunu bilmek benim için Bir şeyi değiştirmiyor!

Yalnızca birkaç ay şımartılmaya, sevilmeye, korunmaya, kayırılmaya, dinlendirilmeye çok ihtiyacım var. Bana böyle yardım et. Zor değil. Sevgiler. :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bu ne kadar harika yazılmış yaa süperr :KK9::KK9: özellikle kayınvalideme okumam lazım bunu bıt bıt beni yemesin diye :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: heleki üçüz olunca daha da fazla söylenme hakkım olur heralde :))

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız?ben sürekli dinleniyorum...dualarınızda bizi unutmayın...

ayşe merhana umarımiysindir sana devamlı mesaj attım buradan yazdımçünkü sendeki sorunun aynısını yaşıyorum ve çok zor durumdayım cevap yazmak zorunda değilsin ama görmemen imkansız aynı zorlukları sende yaşamışsın ve başkalarına sormuşsun şimdi bende senden bir ricada bulunuyorum nezaketendeolsa cevağ verirsen çok sevinirim özelinede yazdım burayada önceki sayfalara yazdım 3erken düşük son düşükte genetik sonucu 46 xx 22 pstk çıktı doktor bu bir genetik sorun değil normal diyor genetik ayıklamalı tüp bebeğe gerek yok diyor.sana ne dediler ne yazptın son gebeliğinde lütfen cevap ver başka sorunumu yaşayan pek kimse yok sende aynılarını yaşamışsssın zamanında başkalarından yardım istemişsin yazmışsın yinede cevap yazmassanda canın sağolsun...

Bizim bu günümüz tam bir hezeyandi kızlar Bebişlerimizi gördük şükür ama asıl Dr. Hasta olduğu için radyolog baktı detaylı ultrasonda ve sinirimizi bozdu erkegimiz 19+1 kızımız 20+4 gözüküyor kız 23 cm 330 gr erkek 18cm 250 gr çıktı radyolog erkeğin kalbi yavaş atıyor suyu az plasenta problemli bebek beslenemiyor dedi moralimiz bozuldu Dr.umuza gittik koştur koştur Dr.umuz inceledi bebeklerin normal sadece kanamanın erkeğin plasentasindan olduğu için gelişimi yavaşlamis olabilir erkek geriden geliyor ayrica dedi çok korktuk davul oldu gözlerim ağlaya ağlaya:KK43:((

arkadaşım bozma moralini geçen kontrolümde benimde aralarındaki fark açılmıştı ben de kafaya taktım biraz ama doktorum normal olduğunu ölçümden kaynaklı olabileceğini söyledi ikizlerde biri herzaman küçük olur dedi,, senin de birleşik plesantaydı problem olsa kız bebiş de etkilenmez miydi bol bol dua et hiç bişey olmaz inşalllah:nazar::nazar:

Beraber nice mutlu yıllara

Son düzenleme:
X