2014 ikiz anneleri

elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum gün içinde sürekli bir uyku halim var :)) ayy inşallah o günler cabucak gelir önce kalp atışlarını duyarım kuzularımın sonra onları görürüm sonrada cinsiyetlerini öğrenirim inşallah..her anı ayrı güzel ayrı bir keyif gercekten

Sende hoşgeldin arkadaşım.inş kalp atışlarıda duycaksın heyecan hiç bitmiyo emin ol:)hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar olsun inş

hoşbulduk tatlım..inşallah cnm benim inşallah..gercekten heyecan hiç bitmiyor dün keseye görene kadar günler gecmek bilmedi..şimdide 2 hafta gecmek bilmez:)) her kontrolde böyle olucak galiba

aman öyle olsun ters bişey olmasın da bizde işte napalım bulantı kasık ağrısı tam gaz devam:)))cuma günü okula gitmedim perşembe gece saat 9.30dan 1e kadar aralıklı kustum okulda da olur diye gitmedim benimkilerde haftaya ya da ondan sonraki hafta gelecekler galiba

Hem korkuyoruz hemde alışverişten geri kalıyoruz valla beni bıraksalar herseylerini alırım yarın
Aynen:)) ya ne bileyim annem hem erken yapmayalım alışverişi diyodu simdi de onla baktık beşiklere duramiyo bi yandan iste insan ogluyuz ya o kadar aciziz ki bebeğimize bisi olursa diye aldıklarımız acı verirse diye beklemek daha kolay geliyo..ama cinsiyetleri belli olsun yavaştan başlıcam ben ins yoksa annem beni çıkarmaz inanki azıcık yorulsam kiziyo şimdiden:)
kızlar beni de aranıza alın :)))

dün kese muaynem vardı ve 2 tane kese gördük :)) inşallah bir sorun sıkıntı olmazsa bende ikiz annesiyim kızlar...:)))
Hayırlı olsuuun:) aramıza hoşgeldin canım..allah kucağına aldırsın..hafta hesabı 9. Haftaya kadar adet tarihinden yapmak daha dogru 8-9 haftalar haftasiyla uyumlu mu dye bakacak doktorun cunku en dogru tesbit o haftalarda oluyomuş canım sonradan yine oynuyo haftasından:) ama haftasiyla uyumlu çıkarsa nazara almiyosun..benim doktor boyle demişti bilgin olsun:)
Canım ins bebeklerini kazasiz belasiz sıhhatli sekilde kucağına alırsın senin minikler aceleci çıktı olsun bunda da vardır bi hayır ins bi kaç hafta daha beklerler sen üzülme rahmin kasilmasin olumlu düşünmeye çalış..

canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık tehlike kalmamış inşallah doğsalarda sağlıkla yaşarlar allah kucağına almayı nasip etsin orkide ve sen ilk bebekleri görcez inşalllah:))))uyyyyyyy

bayıldımmmm çok güzel nerden aldın kaça aldın özellikleri ne kaç yaşa kadar kullanılıyo ayyy çok heycanlandımmm:)))))))))))))))))
Canım dün baktım burada buyuk bi bebek mağazası var oradan baktım fiyatı 490 tl ama iki tane alacak olursak ve peşin alırsak indirimi olur dedi yardımcı olan kız..cok uygun degil tabi ama ahşap oldugu için olabilir diyorum..ben annemle baktım esim yurt dışında pazar gunü donecek ins cinsiyetlerimiz belli olsun esime de gösterip almayı düşünüyorum..özellikleri söyle : 100x55 boyutlarında diger beşiklere gore biraz derin ama bebegi alması cok da zor olacak kadar degil 2 yasa kadar kullanılabilir üstteki beşik olan parça salıncak gibi sallanabiliyor yada sabit de olabiliyor..bana boyutları uygun geldi yatakodasi için cunku benim yatakodasi mobilyaları sabit odaya gire yapıldı yerlerinden kaldıramıyorum oynayamiyorum parcalanip sokulmesi lazım ama allahtan bi halı serecek kadar boşluk var o yüzden mevcut var olan yere iki tane sigdirmam lazım..bide hep boyle ahşap beyaz beşik almak istemisimdir:)

Son düzenleme:
canım içinin tekstili de dahil mi onlarda çok pahalı ben bitane sordum 150 dedi uyku setine

Dualarımız seninle canım inşallah biraz daha sabır ederler ranübbim güç kuvvet versin

Aramıza yeni gelenler hoşgeldiniz inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

sedefciğim senden de iyi haberler bekliyoruz inşallah

hoşbulduk cnm benim cok teşekkür ederim..bakalım çok heyecanlıyım kalp atışlarına kadar günler nasıl gecicek bilmiyorum..rabbim hepimizin sağlıklı sıhhatli kucagımıza almasınıda nasip etsin inşallah..

Merhaba hanimlar araniza yeni katildim bende ikiz annesiyim dun kalp atislarini dinledim bebislerimin cok tuaf bir duygu cok duygulandim ikiz gebeliklerde neye dikkat etmeliyiz tup bebekle ikizlere hamile kaldim ilk annelik heyecanini yasicam ve hic bilgim yok ikiz bebeklerde

Bende hissetmek isti¥orum bebislerimi.pazartesi doktor randevum var ins bi sorun ¥oktur.cok korku¥orum cok mrk edi¥or insan.hala bi kipirti hissetmi¥orum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…