- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.521
Kızlar,
Yorgunluktan ölüyorum. neden böyle? Neden bu kadar halsizim? Sizin de var mı bu tür sorunlarınız? Şurda, iş yeri sandalyesinin üstünde uyuyabilirim.
Sen tecrübeliydin dimi:)şimdi herkes sezeryan oluyo valla:)bizim ikiz mecbur sezeryan olcak,tek bebeği olanlarda artık sezeryan yapıyo moda oldu:))fönlerimizi cektirir gideriz:)rabbim yardım eder inşallah
Canım daha önce yazmıştım burda yine yazıyım.normal,temiz bi bez parçasını ütünün yüksek ayarında ısıt çamaşırına koy.ben akıntım çoğalınca öyle yapıyorum en sağlıklısı o bence.dene bak faydasını görürsün inş
Ne güzelmiş ya:)dediğin gibi doktorda önemli galiba.
Ay evet aşure:))hayırlara vesile olsun inşallah içinde bulunduğumuz ay.annecimde bugün aşure yapcak:)
Korkma canım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacaz inş hepimiz.proluton iğne vurulmuyomusun sen zaten:44:
şekerim yüksek b12 kanım düşükbana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
sabah sabah bunalımdayım :)
Kızlar bişey danışmak istiyorum.Doktorum özel ve özel bi hastanede dogum yapıcam Allah nasip ederse acaba devlet hastanesinde bi dosya actırsammı her ihtimale karşı kararsız kaldım.
Canım enfeksiyondan öte muhtemelen mantar vardır. Bende 9. Haftamda antibiyotik kullandığım için olmuştu kesince bitti, ilk 3 ay olduğu için ilaç fitil vs vermemişlerdi. Bebekler içim zarar yokmuş anneyi rahatsız edermiş bi doktora danış istersen artik sen krem fitil kullanabilirsin. Bazen tedavi edilmezse kaşıntı çok artabiliyormuş...Günaydın kızlar.. Bilenlere bisi sorayım sabah sabah :)
simdi benim vajinamda hafif kaşıntı var..cok rahatsız edici degil ama normal de degil.ara ara ılık sirkeli suyla yıkıyorum ve daima temiz kuru tutmaya çalışıyorum..ama tabi akintilarim yüzünden cok kuru kalamıyor ister istemez..Geçiyor gibi oluyo sonra tekrarlıyor acaba cok önemli bisi degil mı yoksa doktora danışmalı miyim sizce? Basına gelen mutlaka vardır cevaplarınızı bekliyorum:)
Rabbim güzel bir tedavi süreci ardından rahat bir hamilelikle ve sağlikla kucakladığın evlatlar nasip etsin, inşallah en kısa zamanda aramıza katılırsın:26:topiğinize şöyle bir göz attım 50 şer 50 şer okudumçok hoşuma gitti ne güzel yarın dr a gidceğiz sonun da bende başlıorum tüp bebek tedavime mayıs derken oldu kasım bana dua eder misiniz bende sizin gi bi olmak istiyorummm
Canım ya çok üzüldüm Rabbim sabır versinCanlar, beni en iyi sizler anlarsınız.. İlk gebeliğim ve tesadüfen ikiz olduklarını ögrendim 13 ekimde.. 23 ekimde tekrar gidip teyit ettirdik eşimle, bebişler gelişmiş 4 mm digeri de 5 mm olmuşlardı.. Eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı oldugu için zor bi gebelik olacaktı kanamalarım oluyodu.. O kadar heveslendik ki çünkü ailemizde kimsede yoktu.. İğnem de vurundum. Dün sabah tekrar kanamam oldu 10+3 olmuştuk acile gittik doktor kanamanın rahimden geldiğini söyledi ekografi yaptı bebeklerin kalp atışlarının olmadıgını ve hala aynı boyutta olduklarını söyledi bebeklerin düşeceklerini söyledi.. Çok sancım var ama kanamam hiç yok.. Eşimle aglamaktan kendimize gelemedik.. O kadar heveslendik kursağımızda kaldı.. Hala içimdeler nasıl kabullenebilirim ki bu olanları.. Hala içimde bi umut acaba tekrar canlanırlar mı diye.. O kadar caresizim ki dua bekliyorum sizden..
Canım bi ark. Hamileliğinde çok çok düşük çıkmişti iğne ile hemen düzeldi hiç sorun olmadı... Geçmiş olsun...şekerim yüksek b12 kanım düşükbana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
sabah sabah bunalımdayım :)
İnşallah canım ben hepimiz için dua ediyorum.proluton kullandığım için tedirgin oldum bi arkadaş erken doğum başlasa iğne sebebiyle farketmeyeceğimi söyledi korkularım hiç bitmiyor...
bence açtırmak bişey kaybettirmez.ben kadn doğum hast. kayıt yaptırdım.nolur nolmaz
Canım b12 eksikliği çok fazla etkisi olan bişey. annemde çıkmıştı, kadın yerinden kalkamıyodu. meğerse ondanmış. o da oldu ve geçti, şimdi çok iyi. benim normal çıktı b12. kanım da normal değerler içinde çıktı, 12.3. tetanozun ilk dozu muydu ikinci dozu mu? ilk dozun ağrısı berbat oluyo, 1 hafta sürüyo ama ikinci doz pek acıtmyo, ağrıtmıyo.
benim de kanım düşük..şekeri bilmiyorum:18::18:
tatlım et konusunda sorun yaşamıyodun dimi sen?
bunalıma girmek yokkk.musmutluyusss,hamdolsun
Sağol canım.bi arkadaşım msj olarak yollamış vallahi:)aşure ayı için
Sağol canım allah razı olsun
Allah sabır versin canım baska bi doktora da git istersen...cok zor bisi ama allahtan hayırlısını iste ins yine olur canım üzülme dua et..Canlar, beni en iyi sizler anlarsınız.. İlk gebeliğim ve tesadüfen ikiz olduklarını ögrendim 13 ekimde.. 23 ekimde tekrar gidip teyit ettirdik eşimle, bebişler gelişmiş 4 mm digeri de 5 mm olmuşlardı.. Eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı oldugu için zor bi gebelik olacaktı kanamalarım oluyodu.. O kadar heveslendik ki çünkü ailemizde kimsede yoktu.. İğnem de vurundum. Dün sabah tekrar kanamam oldu 10+3 olmuştuk acile gittik doktor kanamanın rahimden geldiğini söyledi ekografi yaptı bebeklerin kalp atışlarının olmadıgını ve hala aynı boyutta olduklarını söyledi bebeklerin düşeceklerini söyledi.. Çok sancım var ama kanamam hiç yok.. Eşimle aglamaktan kendimize gelemedik.. O kadar heveslendik kursağımızda kaldı.. Hala içimdeler nasıl kabullenebilirim ki bu olanları.. Hala içimde bi umut acaba tekrar canlanırlar mı diye.. O kadar caresizim ki dua bekliyorum sizden..
Canım süt gibi akıntı bendede oldu hemde kaç defa amniyon sıvısı mı diye testde yapıldı...geçenlerde yine oldu korkma içini ferah tut beni çok korkutmuştu...
Cesaretlisin valla kız:)ikizlerde bazen normal doğumda ikinci bebek sorun olunca sezeryana alıyolarmış hiç riske atma bence:)Evet canım tecribeli sayılırım :) benim normal olmuştu ama planlı :)) bende süslendim püslendim öyle gittim.valla allah herkezin kalbine göre nasip etsin ben normal istiyorum inşallah normal yaparım :)
Yok tatlım olurmu öle şey içini ferah tut sen.bende vuruluyorum yaklaşık 2 aydır 10 güne bi.İnşallah canım ben hepimiz için dua ediyorum.proluton kullandığım için tedirgin oldum bi arkadaş erken doğum başlasa iğne sebebiyle farketmeyeceğimi söyledi korkularım hiç bitmiyor...
sedefcim bende çektim
Kızlar sürekli burnum tıkalı 3 günde bir deniz suyu bitiriyorum diğer burun açıcılar zararlı diye kullanmıyorum yatakta oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum çoğu zamanda tv koltuğunda uyuyorum çin yağı okaliptus yağı hiç bir şey etki etmiyo gündüz koltukta bile oturamıyorum yemeği bile ayakta yemeğe çalışıyorum sürekli evin içinde geziniyorum o kadarki gezmekten yorgun düşüyorum belim bacaklarım ağrıyor tüm bölümlere gittim dahiliye göğüs kalp kbb hiçbirinde birşey çıkmadı 2 gün sonra 21. Haftaya gireceğim daha çok var doğuma ne yapacağımı şaşırdım bu durumu yaşayan varmı ikiz gebelikte olur ama haftam daha erken değilmi sizce nefes egzersizi yapıp faydasını gören oldumu acil cevap lütfen((
Bazn telefonu tutarken kollarım dermansız kalıyo inan:)
İnşallah canım ben hepimiz için dua ediyorum.proluton kullandığım için tedirgin oldum bi arkadaş erken doğum başlasa iğne sebebiyle farketmeyeceğimi söyledi korkularım hiç bitmiyor...
Ayy canım ya ben şimdi 24+5 deyim, 27/28 düşünemiyorum. Bol bol yatıyosun di mi? Uykunu falan alıyosun inşallah?