2014 ikiz anneleri

Evet canım tecribeli sayılırım :) benim normal olmuştu ama planlı :)) bende süslendim püslendim öyle gittim.valla allah herkezin kalbine göre nasip etsin ben normal istiyorum inşallah normal yaparım :)

Kızlar bişey danışmak istiyorum.Doktorum özel ve özel bi hastanede dogum yapıcam Allah nasip ederse acaba devlet hastanesinde bi dosya actırsammı her ihtimale karşı kararsız kaldım.

Korkma canım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacaz inş hepimiz.proluton iğne vurulmuyomusun sen zaten:44:

İnşallah canım ben hepimiz için dua ediyorum.proluton kullandığım için tedirgin oldum bi arkadaş erken doğum başlasa iğne sebebiyle farketmeyeceğimi söyledi korkularım hiç bitmiyor...

şekerim yüksek b12 kanım düşük bana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
sabah sabah bunalımdayım :)

benim de kanım düşük..şekeri bilmiyorum:18::18:
tatlım et konusunda sorun yaşamıyodun dimi sen?
bunalıma girmek yokkk.musmutluyusss,hamdolsun

Kızlar bişey danışmak istiyorum.Doktorum özel ve özel bi hastanede dogum yapıcam Allah nasip ederse acaba devlet hastanesinde bi dosya actırsammı her ihtimale karşı kararsız kaldım.

bence açtırmak bişey kaybettirmez.ben kadn doğum hast. kayıt yaptırdım.nolur nolmaz

Canım enfeksiyondan öte muhtemelen mantar vardır. Bende 9. Haftamda antibiyotik kullandığım için olmuştu kesince bitti, ilk 3 ay olduğu için ilaç fitil vs vermemişlerdi. Bebekler içim zarar yokmuş anneyi rahatsız edermiş bi doktora danış istersen artik sen krem fitil kullanabilirsin. Bazen tedavi edilmezse kaşıntı çok artabiliyormuş...

Rabbim güzel bir tedavi süreci ardından rahat bir hamilelikle ve sağlikla kucakladığın evlatlar nasip etsin, inşallah en kısa zamanda aramıza katılırsın:26:
Canım ya çok üzüldüm Rabbim sabır versin ( ne desek teselli değil biliyorum ama Allah'ım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin... Kalbinin durma sebeplerini araştirt derim pıhtılaşma genetik vs baktırmakta fayda var...

şekerim yüksek b12 kanım düşük bana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
sabah sabah bunalımdayım :)
Canım bi ark. Hamileliğinde çok çok düşük çıkmişti iğne ile hemen düzeldi hiç sorun olmadı... Geçmiş olsun...

İnşallah canım ben hepimiz için dua ediyorum.proluton kullandığım için tedirgin oldum bi arkadaş erken doğum başlasa iğne sebebiyle farketmeyeceğimi söyledi korkularım hiç bitmiyor...

sanmam canım.ben 15.haftadan beri kullanıyorum ama 18. haftadaki ufak kasılmaları hissettim.
allaha emanetiz

ilk doz canım zaten hamilelikte tek doz oluncakmışım ..

Canım süt gibi akıntı bendede oldu hemde kaç defa amniyon sıvısı mı diye testde yapıldı...geçenlerde yine oldu korkma içini ferah tut beni çok korkutmuştu...

Allah sabır versin canım baska bi doktora da git istersen...cok zor bisi ama allahtan hayırlısını iste ins yine olur canım üzülme dua et..

Canım süt gibi akıntı bendede oldu hemde kaç defa amniyon sıvısı mı diye testde yapıldı...geçenlerde yine oldu korkma içini ferah tut beni çok korkutmuştu...

evet canım.bende sabahı sabah ettim ama sanırım prolutan depottan kaynaklandı o gece..
birdaha olmadı öyle akıntı şükür.
dra da dedim doğuma kadar ruh sağlığım bozulacak diye..stres yapacak hiç bir durum yok şuan.rahatlamaya çalış,bol bol dinlen şuan herşey istenilen gibi dedi.rabbim korusun bebişleri canım...

Kızlar sürekli burnum tıkalı 3 günde bir deniz suyu bitiriyorum diğer burun açıcılar zararlı diye kullanmıyorum yatakta oturur pozisyonda uyumaya çalışıyorum çoğu zamanda tv koltuğunda uyuyorum çin yağı okaliptus yağı hiç bir şey etki etmiyo gündüz koltukta bile oturamıyorum yemeği bile ayakta yemeğe çalışıyorum sürekli evin içinde geziniyorum o kadarki gezmekten yorgun düşüyorum belim bacaklarım ağrıyor tüm bölümlere gittim dahiliye göğüs kalp kbb hiçbirinde birşey çıkmadı 2 gün sonra 21. Haftaya gireceğim daha çok var doğuma ne yapacağımı şaşırdım bu durumu yaşayan varmı ikiz gebelikte olur ama haftam daha erken değilmi sizce nefes egzersizi yapıp faydasını gören oldumu acil cevap lütfen((

Evet canım tecribeli sayılırım :) benim normal olmuştu ama planlı :)) bende süslendim püslendim öyle gittim.valla allah herkezin kalbine göre nasip etsin ben normal istiyorum inşallah normal yaparım :)
Cesaretlisin valla kız:)ikizlerde bazen normal doğumda ikinci bebek sorun olunca sezeryana alıyolarmış hiç riske atma bence:)
Yok tatlım olurmu öle şey içini ferah tut sen.bende vuruluyorum yaklaşık 2 aydır 10 güne bi.

sedefcim bende çektim​

Allah razı olsun tatlım

Sen herşeyi erken yaşamaya başlamışsın kız.ileri haftalarda napcan:)bendede nefes problemi oluyo ama hala yatarak uyuyorum:)yapılcak pek bişey yok sanırım,idare etcen doğuma kadar​

Canım nasıl ya? Proluton vurdurunca erken doğum başlarsa farketmiyomuymuşuz????? yaaa offf...Allah korusun.

Ayy canım ya ben şimdi 24+5 deyim, 27/28 düşünemiyorum. Bol bol yatıyosun di mi? Uykunu falan alıyosun inşallah?

Ben uykuya pek düşkün değilim galiba:)gece geçte yatsam 7 buçukta gözüm açılınca bidaha kapanmıyo:)dünleniyorum ama sürekli yatmıyorum.iş güç yapmıyorum sadece.yemek ve bulaşık sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…