2014 ikiz anneleri

Günaydın kızlar.. Bilenlere bisi sorayım sabah sabah :)
simdi benim vajinamda hafif kaşıntı var..cok rahatsız edici degil ama normal de degil.ara ara ılık sirkeli suyla yıkıyorum ve daima temiz kuru tutmaya çalışıyorum..ama tabi akintilarim yüzünden cok kuru kalamıyor ister istemez..Geçiyor gibi oluyo sonra tekrarlıyor acaba cok önemli bisi degil mı yoksa doktora danışmalı miyim sizce? Basına gelen mutlaka vardır cevaplarınızı bekliyorum:)

Kızlaaar dün iki kere duydugum pitlamalari yine duyuyorum hemde 10 kez falan oldu hiç bozmuyorum pozisyonumu yine sol taraftaki allahım cok guzel masallah kuzuma tikliyo resmen bu soldaki fena olacak galiba benim :)
maşallah canımtesadüf mü bilmem ama benimde soldaki oğlum çok fena tekma atıyor..birde dün gördüm işaret parmağını emiyor...ilginç benim oğluşum ya
Haa bide kalın çoraplar aldım kendime kızlar onlardanda koyarım hastane çantama.bnim ayaklarım zor ısınır
aynen benimde,çorap çok önemli...
iyi geceler canım senide bebişlerini öpüyorum.buarada diş fırçası ve macunu koymayı unutmayın kızlarrr:))
tabiii diş fırçası daha da önemli.bebişleri korumamız lazım.:18:
gözün aydın canım ölçümleride iyi maşallah. hep güzel haberler alırsın inş...
ahhh canım benim...sabah sabah köü oldum yaa.ama sıkma canını tatlım,çok erken daha.
rabbim yardımcın olsun ve evlatlarını korusun inşallah.amin
Canım tlf na reset gerekiyor sürekli güncelleme istiyor zonklama oluyor ama bunada çok şükür iğnelerimiz bitti çok şükür dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim
iyi olmana sevindim canım..her zaman dualarımdasınız.
bende senin gibiyim canım..ph değerine bile dikkat ederim,hep kuru tutarım ama kaç kere enfeksiyon yaşadım,ihmale gelmez ama panikte yapma.
test vermen iyi olur.kaşıntı içinde bana iyi gelen bişeyi paylaşıım. 1 bardak ılık suya 1 yemeek kaşığı sirke koyup genital bölgeyi yıka ve kurula.2 güne bir yapıyorum ben.kaşıntı falan yok.şükür enf. çıkmadı.

Ne güzel bi yazı olmuş:)kopyalayıp kaydettim bende:)işime yarıycak.
Galiba soldakiler daha önce hissediliyo:)flufemde öle hissetmiş baksana:)amin canım inşallah en güzel günlerinide görürüz
Bir kız bir erkek ne güzell:))bizim oğlanlar 12 haftada belli olmuştu hiç değişmedi:)

Güzel düşün güzel olsun inşallah canım.nasıl bir korkudur az buçuk tahmin edebiliyorum rabbim sanada bebeklerinede şifa versin inş.bol bol elin karnında YA MÜBDİ oku...

Allah'ım zamanında hayırlı şekilde gelmelerini nasip etsin. Dua ettim senin ve oğulların için. Ben de çok korkuyorum bundan. Allah sağlıkla, zamanında doğumlar göstersin. Offf çok zor arkadaşım ya...

topiğinize şöyle bir göz attım 50 şer 50 şer okudum çok hoşuma gitti ne güzel yarın dr a gidceğiz sonun da bende başlıorum tüp bebek tedavime mayıs derken oldu kasım bana dua eder misiniz bende sizin gibi olmak istiyorummm

İnşallah sende en az ikiz doğurursunrabbim gönlüne göre versin.sorun eşindemi sendemi?

Günaydın kızlar

hızlıca göz attım ve birşeyler yazmak istedim.
deneyimli bir ikiz annesinden aldığım tavsiyeleri paylaşıyım... hastanede gecelik daha iyi oluyor dedi, hemşireler kanama kontrolü yapıyormuş sezeryan sonrası, altına birşey giymek pek mantıklı değil dedi. atrıca hastane odası en az 30 dereceymiş, çok sıcak oluyor dedi. ben ziyarete gittiğimde de öyleydi hakikaten ve hiç sabahlşık giydiğini görmedim. ama tabi bulundurmakta fayda var.

biberon için ben dr browns düşünüyorum. doğal akışla hem biberona alıştırmıyor hem de gaz yapmıyor, kullanan arkadaş da pek memnun. plastik alacaksanız BPA free olanlan alın bu arada...

ben işyrinde masamda oturamaz oldum. klavyeye doğru eğildiğim anda sıkışıyor bebkler ve kasıklarım ağrıyo. bayağa kaykılmış pozisyondayım şimdi... ctesi kontrolüm var ve rapor işini konuşacağım, son ana kadar çalışmak hatta doğum iznimi aktarmak istesem de hayal ettiğim gibi olamayacak anlaşılan. dayanmam pek mümkün değil gibi henüz 19-20. haftamda bu hale geldiğime üzülüyorum ama ne yapalım. Rabbim bana ve evlatlarıma sağlık versin

Bizim haftalara bi gel yürümek zor gelecek:)gecelik bende alıyım bari.pijama takımı almıştım.sabahlık yürümeye calışırken giyeriz hastane koridorunda.inşallah hemen toparlanırız kızlar doğumdan sonra.ben çok korkuyorum doğumdan

sende sirkeli su yaazmışsın görmedim
hala uyuyorum sanırım
Olsun canım nolacak valla iyiki burda tecrubelerimizi paylaşacağımız arkadaslarımız var doktoru sürekli aramak cok zor geliyo bana..en azından hafif kaşıntıda illa enfeksiyon olması gerekmiyor bunu ögrendim..galiba hamilelikten hep..daha once boyle bisi yaşamamıştım hiç..birde ben akıntıdan rahatsız oldugum için pamuk yada peçete koyuyorum günlük pedleri sevmiyorum maalesef pamuğu uzun sure durdurmuyorum sık değiştiriyorum ama belki ondan da olabilir diye aklıma geldi..en iyisi bi süreliğine çamaşır değiştirmeyi deneyeyim:)
hayirli olsun canım..bende inanamıyorum hala hamile kaldığıma ins seninde ilk denemen tutar canım allah bi kolaylığını veriyo..

En güzeli ve en rahatı gecelik tavsiye ederim canım zırt pırt kontrol ediolar cünkü.dogumdanda korkma aklına güzel şeyler getir sonrası için tabiki agrın oluyo olmuyor degil ama bebeklerle ugrasmaktan agrını bile hissetmiorsun.gerci ben normal dogum yapmıştım:))) Sezeryan daha ürkütücü :))

Canım geçmiş olsun rabbim bebişleri bizlere bağışlasın sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.dualarımız sizlerle erken farkedilmesi iyi olmuş.inşallah ilaçlarla kasılmalarını durduracaklar...Allah yardımcımız olsun.

canım arkadaşım doğum yapalı 2 hafta oldu, doğum yaptığı günün akşamında hastanede yatakta bagdaş kurup bebeklerin altını değiştiriyordu o maşallah çok iyiydi. tabi kendisinin dirayetli olmasının da etkisi var. ama asıl önemli olan doktorun becerisi. benim doktorumun sezeryanı meşhur o arkadaşımla aynı doktor, ben onu görünce rahatladım. zaten işlem kısacık, korkmana kalmadan bitiveriyor. sen de iyi düşün

S.a Aşure günü hayırlara vesile olsun.dogum içim gün sayan tüm gebelerin Allahım yardımcısı olsun.Allah kerbela şehitlerimizin bizlerede şefaatini nasip etsin.çocukklarımız hzMUHAMMET,hzALİ,hzHASAN,hzHÜSEYİN efendilerimiz gibi cesur cengaver aslan gibi olsunlar.bugün bol bol dua edin canlar.

Sen tecrübeliydin dimi:)şimdi herkes sezeryan oluyo valla:)bizim ikiz mecbur sezeryan olcak,tek bebeği olanlarda artık sezeryan yapıyo moda oldu:))fönlerimizi cektirir gideriz:)rabbim yardım eder inşallah
Canım daha önce yazmıştım burda yine yazıyım.normal,temiz bi bez parçasını ütünün yüksek ayarında ısıt çamaşırına koy.ben akıntım çoğalınca öyle yapıyorum en sağlıklısı o bence.dene bak faydasını görürsün inş
Ne güzelmiş ya:)dediğin gibi doktorda önemli galiba.
Ay evet aşure:))hayırlara vesile olsun inşallah içinde bulunduğumuz ay.annecimde bugün aşure yapcak:)

Sedfciğim sezaryan korkulacak bir şey değil evet bir amaliyat ama emin ol zor değil ben iki sezaryan geçirdim evet ilk başlardan ağrı oluyor biraz yürümekte zorluk çekiyorsun ama ne kadar yürürsen o kadar iyi oluyor ben sabah amaliyat olup akşam tek başıma bol bol yürüyordum birde sonucunda inşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alınca acıları bile unuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…