2014 ikiz anneleri

Tepki vermen için erken bence daha belli değil sanki birde kayınvalideden kayınvalideye değişir bir durum sanki:26:

bence sorun etme hem iyiymişde hem çok sevap yanlızmışda mutlu olun inşallah

eğer anlaşabildiğin biriyse neden tepki veresin ki tatlımm:) sonuçta sevdiğinin annesi,bir süre çok ihtiyacın olacak bence...
Tam tersini düşünüyorum bide.aynı durumda benim annem olsa isterdim onu ve eşimde benden daha fazla ister eminim..
Tepki vermen için erken bence daha belli değil sanki birde kayınvalideden kayınvalideye değişir bir durum sanki:26:

Sağol canım cvp için.ben başkalarından fikir almayı severim bi soruyum dedim:)

ilahi aksuu guldurdunn kiz benii;-);-)
ufak tefek derkenn??saka sakaa
haa bu arada baskentte xorunlu sezeryan 1000liraymis.bizde zorunlu grubuzx....bilgin yoksa soyliyim dedimm

Kızlaaar dün iki kere duydugum pitlamalari yine duyuyorum hemde 10 kez falan oldu hiç bozmuyorum pozisyonumu yine sol taraftaki allahım cok guzel masallah kuzuma tikliyo resmen bu soldaki fena olacak galiba benim :)

yaa çok erken hissetmişsin.. ya da ben geç kaldım bilmiyorum. ben net olarak 22. haftada hissettim.
muhteşem bi duygu.. Rabbim herkese nasip etsin inşallah.

Ahh ah o soldakiler hep öyle:))benimde soldaki daha çok hissettiriyo kendini:)

benim soldaki erkek, sağdaki kız.. benim de sağdaki fena hareketli. oynak bi kızım olacak sanırım
hele de gece olup ben yatağa yatınca resmen içerde horon tepiyorlar.

Öyle tatlım yaaa sabretcez ama bazen iyice sinirlerim bozuluyor ağlıyorum senin kaçıncı hafta Allah daha büyük sıkıntılar vermesin...

Allah yardımcınız olsun canım. inşallah sıkıntısız bir şekilde beklerler zamanını.
içini ferah tut. dualarımız sen ve diğer arkadaşlarımızla..

çok güzel bilgiler canım. teşekkürler.
ben il üç ay aynı yatakta yatırırım diye düşünüyorum. inşallah birlikte uslu uslu yatarlar.
bir de genelde ikisini aynı anda emzirin, anne ve bebekler için en uygunu bu diyorlar..
ama ikisi aynı anda nasıl olacak en çok unu merak ediyorum

aaa erkek-erkek modasını biz bozacaz desene
benim de bi kız bi erkek.. erkek 12. haftada gösterdi kendini.. kız daha geçen hafta ayrıntılı usg'de 22. haftada gösterdi..
kızım pek nazlı olacak sanırım
hep böyle sağlıklı ve güzel haberler alırız inşallah..

bence doktoruna bi git canım. Allah korusun idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma sebep oluyor.
inşallah öyle değildir. akıntın varsa sürekli kağıt havlu koy ve sık sık değiştir.
bir de idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için idrarı tmamen yapmak, mesaneyi son damlaya kadar boşaltmak gerkiyormuş.
olumsuz bişey değildir inşallah ama dikkatli olmakta yarar var canım.

mamajo duymamıştım ona da bakym, aventi netten takip ediyorum, çok sağol canım hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım inşallah :))

chicco yu da görüyorum evet baya bi çeşit varmış bu biberonlarda, bende önce 125 veya 150 ml olanlardan bakıcam, kauçuk uçlu mu aldın, benm gördüklerim hep silikon uçlu oluyo neyi alıcaklar neyi almıcaklar belli değil ki ?? ilk zaman kucakta olur diyosun ben sanki lazım olur gibi geldi de ondan sordum canım taşıma olayında ...

aynen öyle, bu durumlar çok zorlu, kötü düşünmekten değil ama böle bir de yardımcı olmak adına sürekli beraberlik olunca bazen insan iyiyken bile zor geliyo, umarım herşey güzel olur hem yardımcı olur hem de fazla etkilenmeden idare ederler ...

Ben iki tane kauçuk uçlu biberon aldım,2 tanede silikon uçlu canım.kayınvalide konusunda inş sorun yaşamayız canım herkes için zor olur yoksa.bakalım yaza daha var,kısmet:)

canım ben agustosta doğum yaptım
bebeklerım üç aylık olcaklar :)

kızlar doktordan geldik bizden haberler

mminnaklarım birbirine yaklaşmışlar biri 15 diğeri 15+1 olmuş bir hafta ilerden gidiyorlarmış ikisinin de boyu 10-12 cm civarında ağırlıkları ise biri 120 gr diğeri 116 gr gelişimleri iyi dedi doktor cinsiyetleri yine netleşmedi özellikle birinin sedece poposu görünüyo arkasını dönmüş doktor emin olamadı birine de kız gibi dedi artık başka bir haftaya öğrenicez ya da benim öğrenmem detaylı ultrasyona kaldı ne inatçı çıktı bunlar
doktor 12 dk ultrasyonda baktı bıcır bıcır hareket ediorlardı ama bacak açmıyolar o sırada eşim de kamerayla çekim yaptı eve gelince öslüyoruz izleriz diye.

beyaz şeffaf renksiz ve kokusuz akıntımı ve su gibi olduğunu söyledim bana vajinal krem ve fitil verdi. yine kan tahlilerim istendi her şey normalmiş

biraz fazla yürüdüğümde ya da merdivenden çıkarken bacak kaslarım ağrıyor dedim sanırım kaslarım zayıf olduğundan yoruluyorum bir de sanırım kasılmaları önlemek için ama ben kasılma filan demedim bana magnorm verdi bu da magnezyum günde bir defa kullanıcam
kan değerlerimde demir biraz düşük çıktı onun için de kan ve demir eksikliğini gidermek için faramat verdi günde iki tane kullanıcam
2 haftadır boğazım ağrıyo biraz da öksürüğüm vardı ben ilaç kullanmamak için bi şey dememiştim şimdi doktora soyledim beni kbb ye gönderdi sonra tekrar gel dedi kbb ye gittim kbb 2 ilaç yazmış sonra kendisi de onayladı rahatlıkla kullanabilirsin dedi

bir sonraki kontrolümüz 20 gün sonra

arkadaşlarım bugün ne çok şey yazmışınız ara ara okumaya çalıştım önemli bi şi kaçırırsam arada beni dürtün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…