Canım çok geçmiş olsun, ayni sorundan bende 1 hafta hastanede yatmıştım CRP 81 e kadar cıkmıştı, idrar, gaita, selviks kültürüm temiz çıktığı için sebebini bulamamışlardı , penisilin türevi antibiyotik ile düştü değerim. Daha sonra kendi doktoruma gidince çikolata kistim var benim o sızmış ondan CRP yükselmiştir dedi. Senin de inşallah normale döner canım değerlerin, Rabbim şifa versin...
Kız maşallah ne kadar erken hissetmeye başladın, mümkün müymüş bu kadar erken? İnşallah darısı başıma
erkek daha erken hissedilir derler
Canım ya zor olsa gerek hastanede ama artık sonlara yaklaştın inşallah bebişlerin biraz daha dayansın hiç kuveze girmeden koklayasın
Allah'a emanet olun..
Canım daha evlenmeden acaba çocuk için sorun yaşıycam mı diye düşünme, o psikolojiye girme. Pcosla tüpe gerek kalmadan o kadar çok bebek sahibi olan var ki... Rabbim gönlüne göre versin. Ankaradaysan başkent üni. Prof. Hulusi Zeyneloğlunu tavsiye ederim. Gerçi bayan demişin ama aklında bulunsun.
Gözün aydın Canim maşallah
Darısı başımıza... Çok bulantın olmuş muydu merak ettim, erkekte olmaz kizda olur diyorlarda
Hoşgeldin Canim, gözün aydinnn
Rabbim rahat bir hamilelik geçirip kucağina almayi nasip etsin insallah ...