- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.501
Çektim bile
Allah razı olsun canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çektim bile
Kızlar aranızdan 9 kişi 3er tane salavat çekebilirmi?
Sedef canım çektim Allah kabul etsin
İnşallah sende en az ikiz doğurursunrabbim gönlüne göre versin.sorun eşindemi sendemi?
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah tedavi başarılı geçerevet eşimde seni mayıs topiğinden hatırlıyorum menacın topiğin den bu bizim son şansımız başka paramızda yok bu tuttu tuttu yok sa 30 ay sonrasına kalır işimiz..
Allah sabır versin ama üzülme bence herşeyin hayırlısını isteCanlar, beni en iyi sizler anlarsınız.. İlk gebeliğim ve tesadüfen ikiz olduklarını ögrendim 13 ekimde.. 23 ekimde tekrar gidip teyit ettirdik eşimle, bebişler gelişmiş 4 mm digeri de 5 mm olmuşlardı.. Eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı oldugu için zor bi gebelik olacaktı kanamalarım oluyodu.. O kadar heveslendik ki çünkü ailemizde kimsede yoktu.. İğnem de vurundum. Dün sabah tekrar kanamam oldu 10+3 olmuştuk acile gittik doktor kanamanın rahimden geldiğini söyledi ekografi yaptı bebeklerin kalp atışlarının olmadıgını ve hala aynı boyutta olduklarını söyledi bebeklerin düşeceklerini söyledi.. Çok sancım var ama kanamam hiç yok.. Eşimle aglamaktan kendimize gelemedik.. O kadar heveslendik kursağımızda kaldı.. Hala içimdeler nasıl kabullenebilirim ki bu olanları.. Hala içimde bi umut acaba tekrar canlanırlar mı diye.. O kadar caresizim ki dua bekliyorum sizden..
Allah yardımcın olsun inş canım bu mübarek günlerde inş dualar kabul olur.kısmetten öte yol yok.inşallah bebeklerinin yiyecek ekmeği vardır dünyada.Canlar, beni en iyi sizler anlarsınız.. İlk gebeliğim ve tesadüfen ikiz olduklarını ögrendim 13 ekimde.. 23 ekimde tekrar gidip teyit ettirdik eşimle, bebişler gelişmiş 4 mm digeri de 5 mm olmuşlardı.. Eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı oldugu için zor bi gebelik olacaktı kanamalarım oluyodu.. O kadar heveslendik ki çünkü ailemizde kimsede yoktu.. İğnem de vurundum. Dün sabah tekrar kanamam oldu 10+3 olmuştuk acile gittik doktor kanamanın rahimden geldiğini söyledi ekografi yaptı bebeklerin kalp atışlarının olmadıgını ve hala aynı boyutta olduklarını söyledi bebeklerin düşeceklerini söyledi.. Çok sancım var ama kanamam hiç yok.. Eşimle aglamaktan kendimize gelemedik.. O kadar heveslendik kursağımızda kaldı.. Hala içimdeler nasıl kabullenebilirim ki bu olanları.. Hala içimde bi umut acaba tekrar canlanırlar mı diye.. O kadar caresizim ki dua bekliyorum sizden..
Sağolasın kuzumben de çektim...
Ewet canım o topiğede yazıyodum.inş olur canım ya gerçekten maddi manevi zor işler.neerde yaptırıyosun tüp bebeği?evet eşimde seni mayıs topiğinden hatırlıyorum menacın topiğin den bu bizim son şansımız başka paramızda yok bu tuttu tuttu yok sa 30 ay sonrasına kalır işimiz..
Kızlar nasılsınız?sizlerden öğrenmek istediğim bazı durumlar var...
Kasılmalarınız olduğunu nasıl farkettiniz...
Proluton depot iğneyi kasılmalardan kaç gün önce yaptırmıştınız?
Ben çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Allah yardımcın olsun inş canım bu mübarek günlerde inş dualar kabul olur.kısmetten öte yol yok.inşallah bebeklerinin yiyecek ekmeği vardır dünyada.
Sağolasın kuzum
Ewet canım o topiğede yazıyodum.inş olur canım ya gerçekten maddi manevi zor işler.neerde yaptırıyosun tüp bebeği?
Canlar, beni en iyi sizler anlarsınız.. İlk gebeliğim ve tesadüfen ikiz olduklarını ögrendim 13 ekimde.. 23 ekimde tekrar gidip teyit ettirdik eşimle, bebişler gelişmiş 4 mm digeri de 5 mm olmuşlardı.. Eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı oldugu için zor bi gebelik olacaktı kanamalarım oluyodu.. O kadar heveslendik ki çünkü ailemizde kimsede yoktu.. İğnem de vurundum. Dün sabah tekrar kanamam oldu 10+3 olmuştuk acile gittik doktor kanamanın rahimden geldiğini söyledi ekografi yaptı bebeklerin kalp atışlarının olmadıgını ve hala aynı boyutta olduklarını söyledi bebeklerin düşeceklerini söyledi.. Çok sancım var ama kanamam hiç yok.. Eşimle aglamaktan kendimize gelemedik.. O kadar heveslendik kursağımızda kaldı.. Hala içimdeler nasıl kabullenebilirim ki bu olanları.. Hala içimde bi umut acaba tekrar canlanırlar mı diye.. O kadar caresizim ki dua bekliyorum sizden..
şekerim yüksek b12 kanım düşük bana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
sabah sabah bunalımdayım :)
çok üzüldüm arkadaşım.allah sabır ve hayırlsını versin inşallah.Canlar, beni en iyi sizler anlarsınız.. İlk gebeliğim ve tesadüfen ikiz olduklarını ögrendim 13 ekimde.. 23 ekimde tekrar gidip teyit ettirdik eşimle, bebişler gelişmiş 4 mm digeri de 5 mm olmuşlardı.. Eşimle aramızda kan uyuşmazlıgı oldugu için zor bi gebelik olacaktı kanamalarım oluyodu.. O kadar heveslendik ki çünkü ailemizde kimsede yoktu.. İğnem de vurundum. Dün sabah tekrar kanamam oldu 10+3 olmuştuk acile gittik doktor kanamanın rahimden geldiğini söyledi ekografi yaptı bebeklerin kalp atışlarının olmadıgını ve hala aynı boyutta olduklarını söyledi bebeklerin düşeceklerini söyledi.. Çok sancım var ama kanamam hiç yok.. Eşimle aglamaktan kendimize gelemedik.. O kadar heveslendik kursağımızda kaldı.. Hala içimdeler nasıl kabullenebilirim ki bu olanları.. Hala içimde bi umut acaba tekrar canlanırlar mı diye.. O kadar caresizim ki dua bekliyorum sizden..
ayşe sende kendimi görüyorum tatlım.sende çok paniksin.ama haftan çok iyi,korkma canım. allahın izniyle kavuşalım bebişlere inşallahKızlar nasılsınız?sizlerden öğrenmek istediğim bazı durumlar var...
Kasılmalarınız olduğunu nasıl farkettiniz...
Proluton depot iğneyi kasılmalardan kaç gün önce yaptırmıştınız?
Ben çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
çok güzel dua canımcm.amin diyorum ve hayırlı,ahlaklı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar olsun hepimizinkiler inşallah.S.a Aşure günü hayırlara vesile olsun.dogum içim gün sayan tüm gebelerin Allahım yardımcısı olsun.Allah kerbela şehitlerimizin bizlerede şefaatini nasip etsin.çocukklarımız hzMUHAMMET,hzALİ,hzHASAN,hzHÜSEYİN efendilerimiz gibi cesur cengaver aslan gibi olsunlar.bugün bol bol dua edin canlar.
Kızlar aranızdan 9 kişi 3er tane salavat çekebilirmi?
Ben vuruldum bir hafta canım kasılmalarada iyi geliyor krap falana da iyi geliyorşekerim yüksek b12 kanım düşük bana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
şekerim yüksek b12 kanım düşük bana bişeyler olmaya başladı b12 iğnesi vurulan var mı...dünde tetenoz oldum kolum çok acıyor
Sağol canım.bi arkadaşım msj olarak yollamış vallahi:)aşure ayı içinçok üzüldüm arkadaşım.allah sabır ve hayırlsını versin inşallah.
ayşe sende kendimi görüyorum tatlım.sende çok paniksin.ama haftan çok iyi,korkma canım. allahın izniyle kavuşalım bebişlere inşallah
çok güzel dua canımcm.amin diyorum ve hayırlı,ahlaklı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar olsun hepimizinkiler inşallah.
bende çektim şekerim...ama neden çektik ?
bende çektim cnm...