2014 ikiz anneleri

Bu arada kızlar bebeklerinize yalnızmı bakacksınız yoksa bi süre yanınızda kim olcak?

canım benim yanımda annemle kuzenim olacak inşallah allahtan bi engel çıkmazsa tabi 6.aydan sonra annemde kalmayı da düşünüyorum adanaya yakın oturuyorlar ben de adana başkent hastanesinde doğumu düşünüyorum onlarda kalmam daha iyi olur eşimden biraz ayrı kalacaz ama napimm artık sadece hafta sonları gelir yanıma bakalım canım şimdilik böyle zaman ne gösterir belli de olmaz hayırlısı neyse öyle olsun

kizlar bebek gelisimi tarzinda kitap aldinizmi bugun bi kitap aldim.cok sacma bisiymiss bosuna aldim.karnimda agriyinca aman bu oluversin diye acele ettim.bugun bebislerin bornozu aldim english homeden cok tatlilarr..bekliyorum fikirlerinizii..

ben de bebek gelişim kitaplarına bir de babalık kitaplarına biraz baktım ama kafama göre bi şey bulamadım tavsiye eden varsa bi kitap sevinirim
bornoz u da bilemiyorum bebişlerimi banyodan sonra da bornozlu tutmam ki daha minnacık onlar normal bebek havlusu alıcam biraz büyüdüklerinde bornoz alırım diye düşünüyorum

eweett yaa kitap olarak tavsiye edenlerr cokk isime yariycak.netten okuyamiyorum.radyosyondan korkuyorum.seybilcim bu bornoz panco tarzinda bornoz gibi dgl kucukkende kullanima uygun ..

Evet ben de aç karna alıyorum kahvaltıdan en az 30-40 dk önce dedi dr. demiri geceleri alıyordum,şimdi onu gün içine alacağım,aslında demiri 2 kez almam lazım değerlerim düşük çıkıyor.Hadi hayırlısı,bayağı azaltmışsın alınacakları,dün eşimle avmde gezerken bir bebek küveti gördüm kocaman,ben daha minik düşünmüştüm,acaba eski usül leğende mi yıkasak diyorum bazen:)Önce acil ihtiyaçları almayı düşünüyorum kıyafet,bez vb küveti ben de sonlara bırakmayı düşünüyorum,belki de almam şu an emin değilim.

arkadaşlar dunden beri karnım taş gibi sert sabahtan beri sancılarım da var bıçak batması gibi. yumru gibi karnım küçücuk oldu. bebekler hareket etmiyor hiç bu durumu yaşayan var mi

Bir doktora gitsen ne olur ne olmaz,senin haftanda olup da hareket etmemeleri normal değil gibi,inşaallah önemli bir durum yoktur canım.

Bu arada kızlar bebeklerinize yalnızmı bakacksınız yoksa bi süre yanınızda kim olcak?

Bir süre annem gelecek Allah izin verirse ama öyle çook uzun kalamaz,ayrı şehirlerdeyiz,kardeşlerim için içi rahat etmez bilirim onu,sağlıklı doğsunlar da bakarız inşaallah..Ama hem ev hem bebek götüremem,eve temizlik için yrd almak isterim inşaallah şartlar elverir.

kizlar bebek gelisimi tarzinda kitap aldinizmi bugun bi kitap aldim.cok sacma bisiymiss bosuna aldim.karnimda agriyinca aman bu oluversin diye acele ettim.bugun bebislerin bornozu aldim english homeden cok tatlilarr..bekliyorum fikirlerinizii..

Dün ben de English Home'a uğradım,çook tatlı bebek eşyaları vardı,hele bi erkek tulumu ve battaniyesi gördüm,bayıldımm Güle güle kullansın bebişin..

Hacışakir'e güvenmiyorum ya,zaten ülkemizin malı olmadığını öğrendiğimden beri gıcığım.Kızlar dün forumdan okuduğum kadarıyla anne adayları en çok Dalan-Roxy toz sabun ve Dalin sıvı deterjan tercih etmiş,dalan'ın bu ürününü gören/duyan/kullanan var mı?Ben marketlerde hiç görmedim,duymamıştım da,nette bir iki yerde satışını gördüm ama siteler güvenilir mi,bu deterjan iyi mi bilemedim.

Ben kullandım canım 2 gün önce yıkadım bebişlerin çamaşırlarını yumuşacık oldular kokusu öyle çok yoğun değil -olmasın da zaten :) - %100 bitkisel diyor ama bilemiyorum tabii şimdilik memnun kaldım..

kizlar aranizda hergun bi fincan kahve icen arkadas vardi isim hAtirlamiyorym.zararli diye okudum bugunku kitapta bebegin solunum yollarini cok ciddi etkilermis.doktorumda zaten onermemisti ama oneren biri doktor var diye bende iciyodum.bugun tesadufen esim gosterdi hatta cikolata bile zararliymiss..ben yazayim icimde kalmasin dedim

Benimde kayınvalidem ve annem yardımcı olur.kayınvalidem yan apartmnda zaten.inş akıllı olurlarda tek başımada bakabilirşm:)
Ewet canım bi eksikleri kalmadı şükür...yalnız bakabilirsem bende temizliği hiç takmam alırım bi yardımcı,almasmda çok önemsemem:)

Güle güle giysinler canım.bende havlu aldım şimdilik.ikiz anneliği diye bi kitap aldım bende intten..yeni başladım.güzel şeyler yazıyo beslenmeleri uykuları gazları...

Flufemdi o:)inş okurda bırakır kahveyi.o tiryaki gibi çok seviyodu galiba

arkadaslar mrb bende gecen hafta ikiz beklediimi ogrendim ancak doktor biri kucuk kaybolup gidebilir dedi cok uzuldum.bu durumu yasayan var mi 2 hafta sonra kontrol var zaman gecmiyo

Hrkeze merhabaa İyi akşamlar napıosunuz güzel anneler nasıl gidio? ben fazla giremiorum topigi fazla takip edemiorum umarım bi yaramazlık yoktur

Bende gun asırı icmeye başladım ya napiim hiç çay içmiyorum tiksiniyorum yani bari bi fincan kahve iceyim diyorum ablam da icmişti hemde fincan fincan napıyım kafeiniz de yasanmiyo ki..
arkadaslar mrb bende gecen hafta ikiz beklediimi ogrendim ancak doktor biri kucuk kaybolup gidebilir dedi cok uzuldum.bu durumu yasayan var mi 2 hafta sonra kontrol var zaman gecmiyo
Belli olmaz canım bi arkadas da senin gibi ilk hafta duymamadı sesi sonradan büyümüştü dua et ins ikizlerin seninle kalır..

Hrkeze merhabaa İyi akşamlar napıosunuz güzel anneler nasıl gidio? ben fazla giremiorum topigi fazla takip edemiorum umarım bi yaramazlık yoktur
selam canım...sen nasılsın bebişlerle?
ne güzel düşünmüşsün..bende çok ısrar etmiştim mersinde doğurayım,yaza kadar annemde kalayım diye ama eşim bensiz bile evde kalamazken oğullarını asla bırakmazdı...
eşin anlayışlıymış canım
bende çok araştırdım canım,rafine kahve,alkol ve nikotin plasentadan geçebilen maddeler ama ben türk kahvesi içiyorum,plasentadan geçse bile zararı olduğunu düşünmüyorum ve içmezsem çok mutsuz oluyorum,sigaray bıraktım ama kahve içiyorum,bebişlerimede hiçbişe olmaz inşallahhh.

hatta ablam kahve pişirirken kokusu mis gibi geliyo ya,bebişlerimde coşuyo.sanırım onlarıda bağımlı yaptm

kızlar gebeliğimin başından beri midee bulantısı yaşamayan ben,dün öğüre öğüre mafoldum...noluyoruz dedim
sanırım tok karnına uzanmaktan oluyo:18:
birde çok çok uyumaya başladım.geceleri bile uyayamazken 2 gündür gündüzleride uyuyorum.çok ilginç şeyler oluyo bana

bide bişey sorucam,böyle vajinada bir tuhaflık hissediyor musunuz?nasıl anlatsam bilemedim. sanki genişleme,gıdıklanma gibi bir his?

Olmazmı kızz:)benim oda kilo aldı.arada sızlama gibi bişi hissediyorum,bebeklerin tekmesini hissediyorum oramda.

Olmazmı kızz:)benim oda kilo aldı.arada sızlama gibi bişi hissediyorum,bebeklerin tekmesini hissediyorum oramda.

benimkilerden birinin kafası oraya yakın ya..sanırım o gıdıklıyo..allah korusun çıkacakmış gibi..
bu hamielik beni obsesif yaptı.çıldırıcam sanırımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…