Merhaba annişler:)
bebeklerin hayırlı olsun canım,Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah.ben ilk hareketleri 13-14. hafta arası minik gıdıklamalarla hissettim,ama asla evet bunlar bebiş diyemedim,bağırsak hareketlerim de o hisse benziyordu çünkü.Ama gerçekten bebek dediğim hareketler 16-17 arası ortaya çıktı,kişiden kişiye değişiyor,birkaç hafta içinde kesin olarak hissedersin,sonra haftalar geçtikçe güçleniyorlar,ilerde durmayacaklar,biraz daha sabret olur mu:)
Doğum korkusu 1-2 kez bende de oldu,benim de en çok korktuğum zamansız gelmeleri,kötü birşey olması Allah korusun..eutrox'u ben de kullanıyorum,hipotiroidi çıktı,sık sık kontrole de gidiyorum,10-15 gün sonra yine gitmem lazım.İlaç saatlerini nasıl ayarlayacağımı şaşaırdım bu kez:) eutrox'dan 4 saat sonraya kadar almam yasak olan ilaçları yazmıştı dr,öğlene kadar ilaç alamıyorum yani,progestan da baş dönmesi,halsizlik yapabilir dedi onu da gece alayım diyorum,diğerlerini de aralara serpiştireceğim artık.Birbirlerinin etkisini kırarlar mı yakın zamanda alırsam onu bilemedim.
Ne güzel,darısı bize,ben daha doğru dürüst hiçbirşey almadım,ağırlaşmadan almalı,yımamalı yerleştirmeliyiz..Güle güle kullansın minişler:)
Evet çok güzel şeyler yazıyor,biz de görürüz inşaallah en az o haftaları,bu arada tehlikeli kısımlardan biri atlatılmış oluyor,az da olsa rahatlayabilirsin bence:) akciğerlerle ilgili bu ayrıntıyı öğrendiğime sevindim kendi adıma..
benimkiler 2 oğluş Rabbim bağışlarsa:) İnşaallah canım sağlıkla gelsinler ve burdan veya tlf.dan,yakınsak gerçek hayattan arkadaşlıklar devam eder.