2014 ikiz anneleri

Kızlar yazılmış ve gözümden kaçmışsa özür dilerim;bebişlerin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı aldınız/almayı düşünüyorsunuz?
Dün biraz forumda gezindim,okudum,bir de size sorayım istedim.

Kızlar yazılmış ve gözümden kaçmışsa özür dilerim;bebişlerin çamaşırlarını yıkamak için hangi deterjanı aldınız/almayı düşünüyorsunuz?

Dalin detrjan ve yumuşatıcı kullandım ben miss gibi koktu bebek gibi:KK16:

Merhaba annişler:)

bebeklerin hayırlı olsun canım,Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah.ben ilk hareketleri 13-14. hafta arası minik gıdıklamalarla hissettim,ama asla evet bunlar bebiş diyemedim,bağırsak hareketlerim de o hisse benziyordu çünkü.Ama gerçekten bebek dediğim hareketler 16-17 arası ortaya çıktı,kişiden kişiye değişiyor,birkaç hafta içinde kesin olarak hissedersin,sonra haftalar geçtikçe güçleniyorlar,ilerde durmayacaklar,biraz daha sabret olur mu:)

Doğum korkusu 1-2 kez bende de oldu,benim de en çok korktuğum zamansız gelmeleri,kötü birşey olması Allah korusun..eutrox'u ben de kullanıyorum,hipotiroidi çıktı,sık sık kontrole de gidiyorum,10-15 gün sonra yine gitmem lazım.İlaç saatlerini nasıl ayarlayacağımı şaşaırdım bu kez:) eutrox'dan 4 saat sonraya kadar almam yasak olan ilaçları yazmıştı dr,öğlene kadar ilaç alamıyorum yani,progestan da baş dönmesi,halsizlik yapabilir dedi onu da gece alayım diyorum,diğerlerini de aralara serpiştireceğim artık.Birbirlerinin etkisini kırarlar mı yakın zamanda alırsam onu bilemedim.

Ne güzel,darısı bize,ben daha doğru dürüst hiçbirşey almadım,ağırlaşmadan almalı,yımamalı yerleştirmeliyiz..Güle güle kullansın minişler:)

Evet çok güzel şeyler yazıyor,biz de görürüz inşaallah en az o haftaları,bu arada tehlikeli kısımlardan biri atlatılmış oluyor,az da olsa rahatlayabilirsin bence:) akciğerlerle ilgili bu ayrıntıyı öğrendiğime sevindim kendi adıma..

benimkiler 2 oğluş Rabbim bağışlarsa:) İnşaallah canım sağlıkla gelsinler ve burdan veya tlf.dan,yakınsak gerçek hayattan arkadaşlıklar devam eder.

Ben eutrox aç karnına alıyorum canım senindemi öle.kahvaltıdan yarım saat önce.öğlende demir ilacımı alıyorum.ewet canım çok ağırlaşmadan tamamlamak lazım.küvet kaldı benim alıncak.onuda intten alcam

Selam hanimlar hayirli pazarlar..
cok şükür herkes iyi.orkide ve durudenizderya sizlerde hic caninizi sikmayin Allahin izniyle saglikla gelicek bebişler hem suan dogsalar bile hic bir riski yok sadece kuvezde uzun kalirlar.hemen kucaginiza alacaginiz vakit dogsunlar inşallah.
kizlar deterjan bende daline aklim kayiyordu Sedefcim kullanmis memnun olduguna gore bende dalin alirim.
kanama ve lekelenmesi olan arkadaşlarım tedirgin olmayin bol bol dinlenme ve dua ile yavrulariniza hicbiseycik olmaz.ben 12.ci haftadan sonra tam oh diyecegim riskli haftalar gecti derken 2-3 gun sonrasi resmen sakir sakir adet gordum hemde ne sanciyla aglamakli dr gittim dr u beklerken Rabbimden guc kuvvet diliyordum cunku o an yasadiklarima kotu haber alip cikarim dr dan diye cok kotu durumdaydim.ama Allaha sukur dr bakti hersey normal icrde anormal hicbir durum yoktu hatta dr neredeyse benden suphelenecekti yalan söylüyor herhalde diye.ama kanama var diye proluton depot 3 gunde bir igne vuruldum.yogun kanama yani adet gibi 9 gun surdu sonrasinda kahverengi lekelenmeler 20 gun daha devam etti 1 ay araliksiz yattim annemde sadece wc yemek ve ignemin oldugu gun kalktim.sonrasinda bir daha leke dahi gelmedi Allaha Şükür gelmesinde.dr ne kadar bisey yok desede lekeyi görünce korkuyordum.yasadiklarimi anlatmamin sebebi kanama az yada cok hic farketmiyor Rabbim bagisladiktan sonra hic korkmayin dua ile insallah atlatilir hersey.iiiz hamile olupta kanama leke gormeyen 1000 kiside 1 kisidir.ikiz gebelikte lekelenme normal gibi bisey.sadece kanama lekelenme varsa dr a hatirlatmaniz gereken coraspin ve aspirin turu ilac kullaniyorsaniz bunu bildirin yeterli.
hepiniz Allaha emanetsiniz yavrularimizi Rabbim saglikla kucagimiza aldirsin insallah.

arkadaşlar dunden beri karnım taş gibi sert sabahtan beri sancılarım da var bıçak batması gibi. yumru gibi karnım küçücuk oldu. bebekler hareket etmiyor hiç bu durumu yaşayan var mi

arkadaşlar dunden beri karnım taş gibi sert sabahtan beri sancılarım da var bıçak batması gibi. yumru gibi karnım küçücuk oldu. bebekler hareket etmiyor hiç bu durumu yaşayan var mi

Canım benimde oluyo karnımda yamulma sertleşme ama sen sancımda var diyosun git bence bi doktora.harekette etmediler diyosun.

biraz önce oturunca hissettim ama iki üç defa hareket ettiler. yamulmadan ziyade karnım toplaniyor küçük ve taş gibi oluyor sancı da var çok korkuyorum :KK43:

Korku hiç bitmiyoki canım.erken doğum korkusu var hepimşzde.hayırla sğlıkla kucağımıza alalım hepimiz.senin kanama sebebi ne?bebeklerle ilgilimi?

Rahat nefesi ancak 2 yaşlarına geldiklerinde alırız:)

bebeklerle alakalı değil rahimde ööle kanama alanı var organize olmuş diyor doktor.perinatologa haftaya gdecem hayırlısı bakalım

Doktoruna bi danış canım nolur nolmaz rahmin kasiliyo falan olabilir ins önemsiz bi durumdur..

Kızlar benim esim yurtdışına çıktı 10 günlüğüne is seyahati:) onun yokluğunda kendimi avutuyorum :) bugunde kayınvalideme geldim gun dolduruyorum aksam gezmeye gidicez birlikte siz beler yapıyosunuz?

Kızlar benim esim yurtdışına çıktı 10 günlüğüne is seyahati:) onun yokluğunda kendimi avutuyorum :) bugunde kayınvalideme geldim gun dolduruyorum aksam gezmeye gidicez birlikte siz beler yapıyosunuz?

Ne güzel benim yerime de gezin :) Benim en büyük lüksüm kadınlar kulubüne girebilmek En Büyük KK
Önce bebek tutunsun diye yat, sonra kanama oldu yat, şimdi kanama durdu ama kanama alanı olduğu için yine yat, sağlık olsun, bebeklerim benimle olsun diyorum ve razı geliyorum...
Hasta değil hamile olmak istiyorum, inşallah ben de hamileleğin güzelliklerini yaşarım. Siteye de pek giremiyorum. Tüm ikiz bebek annelerine sağlıklı hamilelikler diliyorum :KK16:

Amaan nolsun:)kocam bi kanepede ben bi kanepede yatıyoz film izliyoz:)canım tatlı istedi gidip yiycektik sonra erindim hazırlanmaya:)böyle bi pazar işte:)sen bizim yerimizede gez

Ne güzel benim yerime de gezin :) Benim en büyük lüksüm kadınlar kulubüne girebilmek En Büyük KK
Önce bebek tutunsun diye yat, sonra kanama oldu yat, şimdi kanama durdu ama kanama alanı olduğu için yine yat, sağlık olsun, bebeklerim benimle olsun diyorum ve razı geliyorum...
Hasta değil hamile olmak istiyorum, inşallah ben de hamileleğin güzelliklerini yaşarım. Siteye de pek giremiyorum. Tüm ikiz bebek annelerine sağlıklı hamilelikler diliyorum :KK16:
Aman bebeklerimiz saglıklı olsun da önemli degil bende yeni ayaklandim daha..ins allah guzel fırsatlar versin hamileliğimiz de guzel geçsin..bizde yemek yedik ağırlık çöktü uzanıyorum simdi..
Amaan nolsun:)kocam bi kanepede ben bi kanepede yatıyoz film izliyoz:)canım tatlı istedi gidip yiycektik sonra erindim hazırlanmaya:)böyle bi pazar işte:)sen bizim yerimizede gez
:) bizim en guzel pazar keyfimiz de sizle aynı:) uzanıp sohbet etmek film izlemek :)

kızlar dün arkadaşlarla mersin -tarsus gezisi yaptık minnaklarımla :KK76: :KK76: musmutlu gezdik :KK76: bebişlerim yolda biraz zıpladılar ama bizim için değişiklik oldu bu sabah atamızı andık allah rahmet eylesin eve geldim artık dinleniyoruz eşimle evde film izliyoruz :nazar:

kızlar dün arkadaşlarla mersin -tarsus gezisi yaptık minnaklarımla :KK76: :KK76: musmutlu gezdik :KK76: bebişlerim yolda biraz zıpladılar ama bizim için değişiklik oldu bu sabah atamızı andık allah rahmet eylesin eve geldim artık dinleniyoruz eşimle evde film izliyoruz :nazar:

Oh iyi yapmışsınız:)gezerken kendinizi yormamaya dikkat edin kızlar.

kizlar bebek gelisimi tarzinda kitap aldinizmi bugun bi kitap aldim.cok sacma bisiymiss bosuna aldim.karnimda agriyinca aman bu oluversin diye acele ettim.bugun bebislerin bornozu aldim english homeden cok tatlilarr..bekliyorum fikirlerinizii..

annem saf olan beyaz hacisakir diyoo ben dalin istiyomm ama o izin vermiyoo bilmiyomm.dalin mis gibi kokmustur dogal diyolae ama kizim en guzeli bu tenini alerji olmaz diyo.hele yikama gunleri gelsin rabbim o gunleride gostersin insallahh hepimizee kiZlarr

X