2014 ikiz anneleri

Kızlar biz geldik.Allaha çok şükür herşey yolunda çıktı...dr ciğer geliştirici iğne verdi...pazartesi yaptıracağız.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
Oh negüzel:)kızlar haftallar ilerledikçe bende doğum korkusu başlıyo sizdede varmı
Tek başıma kullanmam zaten canım.bide rahat olmamın sebebi küçük bi yerde yaşıyorum.trafik ve kalabalık burda pek yok:)
Sağolun kızlar:)insanın böle arkadaşları olması ne güzel:)
Merhaba kızlar benim durumda değişiklik yok. Hala hastanedeyim. Doguma kadar da buradayım. Dogumun ne zaman olacağı sürpriz. Insallah baya bi bekler benim aceleciler
Durudenizle seninkiler sürpriz seven bebekler:)inş en uygun zamanda doğarlar canım gönlünüzü ferah tuthn siz hep.en riskli zamanları atlattınız
Canım kullandığın ilaçları bende kullanıyom:)coraspin,demir hapı,progestan şğne,magnezyum ve tiroid hapı.bendede küçük bi tiroid sorunu vardı:)hapımın ismi eutrox hatta.korkma bi zararı yok ilçlarımızın

Cevap yazamadığım gözden kaçırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmayın çok yoruldum bugünbebiklerin camaşırlarını yerleştirdik annem yaptı hep ama bende yoruldum.

Bide kızlar ben doğumdan korkmaya başladım yavaş yavaşbugün hastanede giyeceğim pijamalrı ayarladık.içim tuhaf oldu tırstım resmen(

beyazcım siz kaç haftalıksınız biz 12+3. 12+5 deyiz:))))
Bende 13+6 yim bebekler 3-4 gun onden gidiyor ama ben şimdilik adet tarihime gore hesapliyorum..bi hafta kadar var aramızda ne guzel bi sürü dogum haberi arka arkaya alırız ins:)
Bide kızlar ben doğumdan korkmaya başladım yavaş yavaşbugün hastanede giyeceğim pijamalrı ayarladık.içim tuhaf oldu tırstım resmen(
Korkma canım ins kolay geçer ve söyle duşunelim neler yasadık bizler hamile kalmak için mesela..ikiz hamileliği geçirmek bile bi ayrı tecrübe sonuçta ins herkes nası yapıyosa oyle doğururuz bizde:) hemde ikizlerimiz kucağımıza gelicek hemen unuturuz doğumun sıkıntılarını ins..masallah sen herseyi hazırladın bi dogum yapman kaldı:) ins vaktinde zamanında hayırlısıyla kucağına alırsın hepimiz alırız canım:)

İnşLlah canım.ewet çok istedik bebeğimiz olmasını ama ne biliyim korkuyo yinede insan:18:inş bebeklerim beni çok yoran bebekler olmaz aksi bebekler olmaz,şimdi tek duam bu:)

önce atamızı saygıyla analım.allah rahmet etsin inşallah.

canım korkma ya.bence en güzel an doğum anı
benim korkumsa erken doğum..şöyle 32.haftayı bir atlatsam ohh çekicem walla

Ewet ya flufem hattlattın.dünün yorgunluğundan bugüne tam başlyamadım:)rahmetle özlemle anıyorum büyük insanı...

Allahın izniyle herşey guzel olur inşallah canım ne guzel yaklaşmışsın ben o gunleri görecemmi çok korkuorum kötü bişe olur die riskli haftalar var önümde kahverengi geliyo hala ööle işte

bak benim içime doğuyo en az biri kız:))))

ooo maşalllahh sen yarıyı geçmissın rabbım sağlık versın sen moralını yüksek tut cinsiyet bellidir bak burdan daha gaz problemlerini uyumalarını dis çıkarmalarını konuşcaz:))))

000 maşalllah bizimkilere arkadaş çogaldıııı desene yakın olsak da gerçekten arkadaş yapsak ne olur ama:)

Kızlaaarr bakın benim gebelik takvimime :))27 hafta yazıyo vee çok gzl şeyler yazıyo:)
Eveeet cok guzel seyler yazıyo bak bi nefes alabilirsin artık:)
000 maşalllah bizimkilere arkadaş çogaldıııı desene yakın olsak da gerçekten arkadaş yapsak ne olur ama:)
Valla iki cocuk büyütürken arkadasın bebeklere degil bize lazım oldugunu düşünmeye başladım :)) rahat rahat kimseye gidemeyiz iki çocukla:) düşünsene mesela ikimiz bi araya gelsek 4 cocuk ne tatlı olurlar:) ama burayı takip etmeye hep devam edelim birbirimizden cok şey öğreniyoruz..doğumdan sonra bile cok lazımız birbirimize..

ooy ne güzel iki kız geliyo demek rabbim bizede gösterir inş. tabiki yazcam bi öğrensek sonucu bizde çok merak ediyoruz.. benim canımda çok ekşi çekiyo ama belli olmuyo canım ya bizim arkadaş ekşi yiye yiye oğlan doğurdu:)

Allahın izniyle herşey guzel olur inşallah canım ne guzel yaklaşmışsın ben o gunleri görecemmi çok korkuorum kötü bişe olur die riskli haftalar var önümde kahverengi geliyo hala ööle işte
Korku hiç bitmiyoki canım.erken doğum korkusu var hepimşzde.hayırla sğlıkla kucağımıza alalım hepimiz.senin kanama sebebi ne?bebeklerle ilgilimi?

Rahat nefesi ancak 2 yaşlarına geldiklerinde alırız:)

Merhaba annişler:)

Bide su konuda ¥ardim eder misiniz?16 haftada¥im ama hissetmedim ¥a da ben mi anlami¥oeum.siz ne zaman hissettiniz ikizleri

bebeklerin hayırlı olsun canım,Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşaallah.ben ilk hareketleri 13-14. hafta arası minik gıdıklamalarla hissettim,ama asla evet bunlar bebiş diyemedim,bağırsak hareketlerim de o hisse benziyordu çünkü.Ama gerçekten bebek dediğim hareketler 16-17 arası ortaya çıktı,kişiden kişiye değişiyor,birkaç hafta içinde kesin olarak hissedersin,sonra haftalar geçtikçe güçleniyorlar,ilerde durmayacaklar,biraz daha sabret olur mu:)

Doğum korkusu 1-2 kez bende de oldu,benim de en çok korktuğum zamansız gelmeleri,kötü birşey olması Allah korusun..eutrox'u ben de kullanıyorum,hipotiroidi çıktı,sık sık kontrole de gidiyorum,10-15 gün sonra yine gitmem lazım.İlaç saatlerini nasıl ayarlayacağımı şaşaırdım bu kez:) eutrox'dan 4 saat sonraya kadar almam yasak olan ilaçları yazmıştı dr,öğlene kadar ilaç alamıyorum yani,progestan da baş dönmesi,halsizlik yapabilir dedi onu da gece alayım diyorum,diğerlerini de aralara serpiştireceğim artık.Birbirlerinin etkisini kırarlar mı yakın zamanda alırsam onu bilemedim.

Cevap yazamadığım gözden kaçırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmayın çok yoruldum bugünbebiklerin camaşırlarını yerleştirdik annem yaptı hep ama bende yoruldum.

Ne güzel,darısı bize,ben daha doğru dürüst hiçbirşey almadım,ağırlaşmadan almalı,yımamalı yerleştirmeliyiz..Güle güle kullansın minişler:)

Kızlaaarr bakın benim gebelik takvimime :))27 hafta yazıyo vee çok gzl şeyler yazıyo:)

Evet çok güzel şeyler yazıyor,biz de görürüz inşaallah en az o haftaları,bu arada tehlikeli kısımlardan biri atlatılmış oluyor,az da olsa rahatlayabilirsin bence:) akciğerlerle ilgili bu ayrıntıyı öğrendiğime sevindim kendi adıma..

ooo maşalllahh sen yarıyı geçmissın rabbım sağlık versın sen moralını yüksek tut cinsiyet bellidir bak burdan daha gaz problemlerini uyumalarını dis çıkarmalarını konuşcaz:))))

benimkiler 2 oğluş Rabbim bağışlarsa:) İnşaallah canım sağlıkla gelsinler ve burdan veya tlf.dan,yakınsak gerçek hayattan arkadaşlıklar devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…