- 19 Şubat 2013
- 81
- 0
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.221
Bide su konuda ¥ardim eder misiniz?16 haftada¥im ama hissetmedim ¥a da ben mi anlami¥oeum.siz ne zaman hissettiniz ikizleri
Oh negüzel:)kızlar haftallar ilerledikçe bende doğum korkusu başlıyo sizdede varmıKızlar biz geldik.Allaha çok şükür herşey yolunda çıktı...dr ciğer geliştirici iğne verdi...pazartesi yaptıracağız.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
Tek başıma kullanmam zaten canım.bide rahat olmamın sebebi küçük bi yerde yaşıyorum.trafik ve kalabalık burda pek yok:)ben kullanıyorum canım ama galiba sen daha yeni başlayacaksın temkinli kullan ben uzun süredir kullandığım halde fazla çıkmamaya çalışıyorum
Ayşe herşey yolunda olduğuna sevindim niye ciğer giştirici vuruluyorsun canım benim Dr biraz sancım olduğu halde iğne falan vermedi çok mu rahat bir Doktorum var acaba:26:
Sağolun kızlar:)insanın böle arkadaşları olması ne güzel:)Eger araba kullanmaya yeni baslayacaksan yanında esın falan yokken kullanma canim panik olursun bise olur allah korusun her zaman kullanıyorsan dedim ben yavaş yavaş kullan diye..allah korusun erken dogum riskimiz var araban da yeni ama eger cok istiyosan akşamları yada sakın yerlerde biraz kullan eşinle falan alış canım biraz..
Durudenizle seninkiler sürpriz seven bebekler:)inş en uygun zamanda doğarlar canım gönlünüzü ferah tuthn siz hep.en riskli zamanları atlattınızMerhaba kızlar benim durumda değişiklik yok. Hala hastanedeyim. Doguma kadar da buradayım. Dogumun ne zaman olacağı sürpriz. Insallah baya bi bekler benim aceleciler
Canım kullandığın ilaçları bende kullanıyom:)coraspin,demir hapı,progestan şğne,magnezyum ve tiroid hapı.bendede küçük bi tiroid sorunu vardı:)hapımın ismi eutrox hatta.korkma bi zararı yok ilçlarımızınMerhaba hanımlar,biz de geldik:)
Bugün doktor kontrolüm vardı,ama doktorumu ve hastanemi yine değiştirdim,inşaallah bundan sonra değiştirmem..Aslında değiştirmenin iyi olmadığını biliyorum fakat biraz bilgisizliğime geldi,hamileliğimin ilk 3 ayı memleketteydim,orda ünv hastanesine gittim,dönünce de hem ist.a yabancı olduğumdan hem etrafta yönlendirecek kimse olmadığından birkaç dr değiştirmiş oldum,en son gittiğim dr Allah razı olsun ticari kaygıları düşünmeden''bizim hastanenin yoğun bakımı iyi değil,başka yer araştır'' dedi,ben de öyle yaptım ve inşaallah dr ile bir sorun çıkmazsa artık tek bir yerle devam etmek istiyorum..
Kızlar size birkaç sorum var,yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
1.si dr çok şükür kasılmam,kanamam vb olumsuz durumlarım olmamasına rağmen bugün bana 200mg progestan,haftada 1 pruluton iğne,magnezyum ve vitamin(elevitteki iddialar yüzünden şimdiye kadar hiç kullanmadım)yazdı.ilaçları eczaneden alırken kadın bana kanaman mı var,bunlar genelde onu durdurmak için dedi.Şimdi benim dr.um tehlikeli zamanlara doğru ilerlediğimizden tedbir amaçlı mı yazdı acaba? Aslında bunu belirten cümleler kurdu,ilaçlarını,iğneleri yap ki inşaallah 36-37lere kadar dursun dedi,ama korkuyorum işte,bu iğne ve progestanın bebişlere herhangi bir zararı olur mu?Bunun yanı sıra tiroit için ilaç alıyorum,bi de demir var,hangi birini ne zaman içeceğimi de şaşırdım
Haftaya şeker yükleme ve birkaç test yapacaklarmış,her hafta parmaktan şekerine de baktır dedi:26:Bunca şey haliyle korkuttu,he bi de 6.aydan sonra çoğul gebelikte sorunlar başlar,bilgin olsun,hazır ol dedi..:26:hastaneye yatan arkadaşlarımızın haberlerini okudukça zaten korkuyordum,bi de koca poşet ilaçla eve dönünce bilemedim,lütfen kullananlar şimdiye kadarki tecrübelerini,onlara olumlu-olumsuz etkilerini yazabilir mi??
ay evet düşüncesi bile çok güzel,amin inşaallah..
onlar daha minicik,hap kadarlar yerim onları:)
Senin için dua ediyoruz,lütfen sık sık haberdar et bizi..
Bide su konuda ¥ardim eder misiniz?16 haftada¥im ama hissetmedim ¥a da ben mi anlami¥oeum.siz ne zaman hissettiniz ikizleri
Bende 13+6 yim bebekler 3-4 gun onden gidiyor ama ben şimdilik adet tarihime gore hesapliyorum..bi hafta kadar var aramızda ne guzel bi sürü dogum haberi arka arkaya alırız ins:)beyazcım siz kaç haftalıksınız biz 12+3. 12+5 deyiz:))))
Korkma canım ins kolay geçer ve söyle duşunelim neler yasadık bizler hamile kalmak için mesela..ikiz hamileliği geçirmek bile bi ayrı tecrübe sonuçta ins herkes nası yapıyosa oyle doğururuz bizde:) hemde ikizlerimiz kucağımıza gelicek hemen unuturuz doğumun sıkıntılarını ins..masallah sen herseyi hazırladın bi dogum yapman kaldı:) ins vaktinde zamanında hayırlısıyla kucağına alırsın hepimiz alırız canım:)Bide kızlar ben doğumdan korkmaya başladım yavaş yavaşbugün hastanede giyeceğim pijamalrı ayarladık.içim tuhaf oldu tırstım resmen (
Bende 13+6 yim bebekler 3-4 gun onden gidiyor ama ben şimdilik adet tarihime gore hesapliyorum..bi hafta kadar var aramızda ne guzel bi sürü dogum haberi arka arkaya alırız ins:)
Korkma canım ins kolay geçer ve söyle duşunelim neler yasadık bizler hamile kalmak için mesela..ikiz hamileliği geçirmek bile bi ayrı tecrübe sonuçta ins herkes nası yapıyosa oyle doğururuz bizde:) hemde ikizlerimiz kucağımıza gelicek hemen unuturuz doğumun sıkıntılarını ins..masallah sen herseyi hazırladın bi dogum yapman kaldı:) ins vaktinde zamanında hayırlısıyla kucağına alırsın hepimiz alırız canım:)
Bide kızlar ben doğumdan korkmaya başladım yavaş yavaşbugün hastanede giyeceğim pijamalrı ayarladık.içim tuhaf oldu tırstım resmen (
Bide kızlar ben doğumdan korkmaya başladım yavaş yavaşbugün hastanede giyeceğim pijamalrı ayarladık.içim tuhaf oldu tırstım resmen (
belli mi olur canım ahh şalgam sen nelere kadirsin derim ))) inşallah canım benimkilerin ikisi de kız olsa hayır dememönce tabi hayırlısını dilerim wasp ben de artık öğrenmek istiyorum yaa cünkü neyse ona göre sevicem halaa minnaklarım diye seviyorum erkekse oğlişim kızsa çileğim diye sevicem teyzesi ben çarşamba gidicem 4 gün kaldı inşallah söyler :44:
ooo maşalllahh sen yarıyı geçmissın rabbım sağlık versın sen moralını yüksek tut cinsiyet bellidir bak burdan daha gaz problemlerini uyumalarını dis çıkarmalarını konuşcaz:))))sanırım ben de kullanmayı tercih edeceğim,onlar bize emanet sonuçta,kendilerini koruyacak durumda değiller,önlem alması gereken biziz,Rabbim hiçbirimize acılarını yaşatmaın inşaallah.
23 haftalığız flufem,genelde haftalarından birkaç gün önde çıkıyorlar çok şükür,hiç geriye düşmeyiz inşaallah.
000 maşalllah bizimkilere arkadaş çogaldıııı desene yakın olsak da gerçekten arkadaş yapsak ne olur ama:)Bende 13+6 yim bebekler 3-4 gun onden gidiyor ama ben şimdilik adet tarihime gore hesapliyorum..bi hafta kadar var aramızda ne guzel bi sürü dogum haberi arka arkaya alırız ins:)
Korkma canım ins kolay geçer ve söyle duşunelim neler yasadık bizler hamile kalmak için mesela..ikiz hamileliği geçirmek bile bi ayrı tecrübe sonuçta ins herkes nası yapıyosa oyle doğururuz bizde:) hemde ikizlerimiz kucağımıza gelicek hemen unuturuz doğumun sıkıntılarını ins..masallah sen herseyi hazırladın bi dogum yapman kaldı:) ins vaktinde zamanında hayırlısıyla kucağına alırsın hepimiz alırız canım:)
Eveeet cok guzel seyler yazıyo bak bi nefes alabilirsin artık:)Kızlaaarr bakın benim gebelik takvimime :))27 hafta yazıyo vee çok gzl şeyler yazıyo:)
Valla iki cocuk büyütürken arkadasın bebeklere degil bize lazım oldugunu düşünmeye başladım :)) rahat rahat kimseye gidemeyiz iki çocukla:) düşünsene mesela ikimiz bi araya gelsek 4 cocuk ne tatlı olurlar:) ama burayı takip etmeye hep devam edelim birbirimizden cok şey öğreniyoruz..doğumdan sonra bile cok lazımız birbirimize..000 maşalllah bizimkilere arkadaş çogaldıııı desene yakın olsak da gerçekten arkadaş yapsak ne olur ama:)
canım biz dr yalvara yalvara öğrendik adam çok umutlanmayın dedi ama biz hemen havaya girdik iki kız dedi bakalım ne olacak ilerleyen vakitte tahmini doğum 20 mayıs ama 1 ay önce doğarlar dedi sende öğrenince yaz hemen senide merak ediyorum:)
Korku hiç bitmiyoki canım.erken doğum korkusu var hepimşzde.hayırla sğlıkla kucağımıza alalım hepimiz.senin kanama sebebi ne?bebeklerle ilgilimi?Allahın izniyle herşey guzel olur inşallah canım ne guzel yaklaşmışsın ben o gunleri görecemmi çok korkuorum kötü bişe olur die riskli haftalar var önümde kahverengi geliyo hala ööle işte
Eveeet cok guzel seyler yazıyo bak bi nefes alabilirsin artık:)
Valla iki cocuk büyütürken arkadasın bebeklere degil bize lazım oldugunu düşünmeye başladım :)) rahat rahat kimseye gidemeyiz iki çocukla:) düşünsene mesela ikimiz bi araya gelsek 4 cocuk ne tatlı olurlar:) ama burayı takip etmeye hep devam edelim birbirimizden cok şey öğreniyoruz..doğumdan sonra bile cok lazımız birbirimize..
Doğum korkusu 1-2 kez bende de oldu,benim de en çok korktuğum zamansız gelmeleri,kötü birşey olması Allah korusun..eutrox'u ben de kullanıyorum,hipotiroidi çıktı,sık sık kontrole de gidiyorum,10-15 gün sonra yine gitmem lazım.İlaç saatlerini nasıl ayarlayacağımı şaşaırdım bu kez:) eutrox'dan 4 saat sonraya kadar almam yasak olan ilaçları yazmıştı dr,öğlene kadar ilaç alamıyorum yani,progestan da baş dönmesi,halsizlik yapabilir dedi onu da gece alayım diyorum,diğerlerini de aralara serpiştireceğim artık.Birbirlerinin etkisini kırarlar mı yakın zamanda alırsam onu bilemedim.Canım kullandığın ilaçları bende kullanıyom:)coraspin,demir hapı,progestan şğne,magnezyum ve tiroid hapı.bendede küçük bi tiroid sorunu vardı:)hapımın ismi eutrox hatta.korkma bi zararı yok ilçlarımızın
Cevap yazamadığım gözden kaçırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmayın çok yoruldum bugünbebiklerin camaşırlarını yerleştirdik annem yaptı hep ama bende yoruldum.
Kızlaaarr bakın benim gebelik takvimime :))27 hafta yazıyo vee çok gzl şeyler yazıyo:)
ooo maşalllahh sen yarıyı geçmissın rabbım sağlık versın sen moralını yüksek tut cinsiyet bellidir bak burdan daha gaz problemlerini uyumalarını dis çıkarmalarını konuşcaz:))))