2014 ikiz anneleri

Senin doktor fenaymış kız:)benim doktorum çok rahat valla:)sen kendini iyi hissettiğin herşeyi yap diyo.cay kısıtlaması falan gerksiz ya

benim doktor çok katı yaa...
Bir sürü şeyi yasakladı.. 10 dakikadan fazla yürüyüş ve ayakta durmak bile yasak.
şerbetli tatlılar yasak. Çok pimpirikli bir adam.
Siz et ne kadar yiyorsunuz haftada ?[/QUOTE]

Etten bende tiksindim desemyumurta zaten tadını bilmiyorum hiç sevmem

benim doktor çok katı yaa...
Bir sürü şeyi yasakladı.. 10 dakikadan fazla yürüyüş ve ayakta durmak bile yasak.
şerbetli tatlılar yasak. Çok pimpirikli bir adam.
Siz et ne kadar yiyorsunuz haftada ?

Etten bende tiksindim desemyumurta zaten tadını bilmiyorum hiç sevmem[/QUOTE]

o zaman nerden alcaz biz bu proteini yahuu

Mandalina tüketiyorum canım ama turşu suyunu ilk defa duydum
çayla aram yok ama bende sabah kahvaltısında içiyorum ama açık içiyorum
Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)[/QUOTE]
bende bilmiyodum bunu ama fazla turşu tüketmemeye çalışıyorum,ödem için yoksa bayılırım
Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)
bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.
çay - kahvede yasak. kahve kaferinden dolayı, çay da demir emilimini engelliyormuş. Haftada 1-2 bardak en fazla içtiğim..
İkiz oldukları için demir ihtiyacı çok çok artıyormuş.

Benim en büyük sorunum et... Et yiyemiyorum, tiksindim resmen.. İğrenç geliyor.
Doktor da kesin yemen gerek dedi, nasıl ocak hiç bilmiyorum Protein işini çözmem gerek...[/QUOTE]

evet demir ihtiyacı fazla ,üstelik benm hemogram hep düşük demirde...ama dr günde bir fincan içebilirsin dedi türk kahvesine-rafine kahveler zararlı daha çok..her kontrolden sonra ; bak hava ne güzel yürüyün biraz,çok evde oturma diyor
benim dr çok mu rahat acaba????

protein çok çok önemli arkadaşım.birşekilde yemeye çalış,en kaliteli protein yumurta ve kırmız ette var malesef
ben haftada en az 3-4 kere et yerim,hergün mutlaka bir yumurta,kaşar peynir ve 1 kase yağurtla protein kalciyum tamamdır...

Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)
bende bilmiyodum bunu ama fazla turşu tüketmemeye çalışıyorum,ödem için yoksa bayılırım

bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.
çay - kahvede yasak. kahve kaferinden dolayı, çay da demir emilimini engelliyormuş. Haftada 1-2 bardak en fazla içtiğim..
İkiz oldukları için demir ihtiyacı çok çok artıyormuş.

Benim en büyük sorunum et... Et yiyemiyorum, tiksindim resmen.. İğrenç geliyor.
Doktor da kesin yemen gerek dedi, nasıl ocak hiç bilmiyorum Protein işini çözmem gerek...[/QUOTE]

evet demir ihtiyacı fazla ,üstelik benm hemogram hep düşük demirde...ama dr günde bir fincan içebilirsin dedi türk kahvesine-rafine kahveler zararlı daha çok..her kontrolden sonra ; bak hava ne güzel yürüyün biraz,çok evde oturma diyor
benim dr çok mu rahat acaba????

protein çok çok önemli arkadaşım.birşekilde yemeye çalış,en kaliteli protein yumurta ve kırmız ette var malesef
ben haftada en az 3-4 kere et yerim,hergün mutlaka bir yumurta,kaşar peynir ve 1 kase yağurtla protein kalciyum tamamdır...[/QUOTE]
Yok kız doktorun normal senin:)çokta kısıtlamamk lazım bencede,kendimizi hasta gibi hissederiz sonra:)hamileyiz.senin beslenmen çok gzlmiş ya imrendim valla.yoğurt bende yiyorum bide yumurta yiyebilsem

çözüm üretemedin mi yumurta işine?
baharat yada yeşillik falan.eşim köyden getirtiyor zaten kokusuz bAYA.ama ben çok dikkat ediyorum beslenmeme...inşallah sağlkla gelir minişler.
canım bol bol kaşar ve fındık ye sende.bebeği çok beslediğini söylemişti arkadaşım.onada doktoru demiş üçüz olunca,ama bebişlerin maşallahı var şimdi

Şuan fındık yiyorum:)inşallah 2şer kiloyu gwcer bebişlerimiz:)

Allah yardımcınız olsun. Sağlıklı bir şekilde bebişler gelecek inş. Evrene pozitif düşünceler gönderelim ki öyle olsun

kaşarı da ilk defa duydum yaa hiç yemiodum ben bi deneyim bakalım :) yumurta yemek için ben bildiğin yeşilliğe boğuluorum :) eşim çocuklar ot kafalı olcak bu kadar yeme dio :)

kaşarı da ilk defa duydum yaa hiç yemiodum ben bi deneyim bakalım :) yumurta yemek için ben bildiğin yeşilliğe boğuluorum :) eşim çocuklar ot kafalı olcak bu kadar yeme dio :)

Yeşillikten faydalı şeymi var:)ye sen bakma eşinebende yiyorum tere roka:)ekmek arası yapıp:)

bende sürekli tıkınıyorum valla :)
elimin altında her daim mandalina, çikolata falan var...

Mandalina aşkı başladı bende hamile kalınca:)ayva bide:)çikolata canım istemiyo hiç nedense eskiden çok yerdim.bide ben acaip salatalık yiyorum:)salatalığın %90 ı su zaten kızlar sizde yeyin bol bol

Kızlar artık herşeyden pimpiriklenir oldum:)günde ne kadar çay içiyosunuz,3 fincan içiyorum ben fazlamı acaba?

günde iki bardak açık çay içebilirmişiz. çay içersek türk kahvesi içmeyecekmişiz. ama benim şeker yüksek çıktığı için zaten diyet yapıyorum:18: birde çay ve kahveyi kaldırırsam, ben napacağım o zaman çok mutsuz oluyorum, basıyolar bana

Canım çok teşekkür ederim gönlüme su serptin Allah hepimizi sag salim yavrularımıza kavuştursun inşallah.

kızlar bizim randevu pazartesiye kaldı kendimi hazırlamıştım bebişlerimi görücem diye sabah sabah iptal haberi gelince üzüldüm

bende sürekli tıkınıyorum valla :)
elimin altında her daim mandalina, çikolata falan var...

çok tatlı yiyince şeker problemi olabiliyor.
ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde 21. haftada bana doktor meyva ve tatlıyı pek tüketme bu sana sonra sorun olabilir demişti. Ve 5 hafta sonra şeker yüklemesinde aynen dedikleri çıktı. :26: nasıl biliyorlar yaaaa, anlamıyorum. tuzlu demedi, şeker konusunun altını çizdi...adam resmen medyum gibi konuştu. boşuna Prof demiyorlar demek ki

canım bebişlerin hayırlısıyla gelir inşaallah iyi tarafından düşün ilk kavuşanlar siz olacaksınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…