- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.081
Senin doktor fenaymış kız:)benim doktorum çok rahat valla:)sen kendini iyi hissettiğin herşeyi yap diyo.cay kısıtlaması falan gerksiz ya
benim doktor çok katı yaa...
Bir sürü şeyi yasakladı.. 10 dakikadan fazla yürüyüş ve ayakta durmak bile yasak.
şerbetli tatlılar yasak. Çok pimpirikli bir adam.
Siz et ne kadar yiyorsunuz haftada ?
Etten bende tiksindim desemyumurta zaten tadını bilmiyorum hiç sevmem
Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)[/QUOTE]Mandalina tüketiyorum canım ama turşu suyunu ilk defa duydum
çayla aram yok ama bende sabah kahvaltısında içiyorum ama açık içiyorum
bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)
bende bilmiyodum bunuAaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)
çözüm üretemedin mi yumurta işine?
baharat yada yeşillik falan.eşim köyden getirtiyor zaten kokusuz bAYA.ama ben çok dikkat ediyorum beslenmeme...inşallah sağlkla gelir minişler.
canım bol bol kaşar ve fındık ye sende.bebeği çok beslediğini söylemişti arkadaşım.onada doktoru demiş üçüz olunca,ama bebişlerin maşallahı var şimdi
herkese hayırlı akşamlar,haber vermek istedm dualarınz için hepınize teşekkürler.biz hala hast.doguma kadar çıkmak yokmuş.doktorla uzun uzun konuştuk bugün kritik dönemdesin heran dogumun başlayabilir dedi.ORKİDELE BEN NE KADAR ACELECİ ÇIKTIK BÖYLE AYNI GÜN GOGURACAZ GALİBA.ama biz böyle oldu diye sizde endişelenmeyin.herkesin vücudu farklı.yine haber vermeye çalışacam.
çözüm üretemedin mi yumurta işine?
baharat yada yeşillik falan.eşim köyden getirtiyor zaten kokusuz bAYA.ama ben çok dikkat ediyorum beslenmeme...inşallah sağlkla gelir minişler.
canım bol bol kaşar ve fındık ye sende.bebeği çok beslediğini söylemişti arkadaşım.onada doktoru demiş üçüz olunca,ama bebişlerin maşallahı var şimdi
Kızlar benim ağzım hiç boş durmuyo:)siz nasılsınız bu konuda
kaşarı da ilk defa duydum yaa hiç yemiodum ben bi deneyim bakalım :) yumurta yemek için ben bildiğin yeşilliğe boğuluorum :) eşim çocuklar ot kafalı olcak bu kadar yeme dio :)
bende sürekli tıkınıyorum valla :)
elimin altında her daim mandalina, çikolata falan var...
Kızlar artık herşeyden pimpiriklenir oldum:)günde ne kadar çay içiyosunuz,3 fincan içiyorum ben fazlamı acaba?
Canım benim bebeklerimin birindede beyninde kist görülmüştü senin haftalarındayken...ama doktorum aynen senin doktorunla aynı şeyi söledi.tek başına bu hiç bişey ifade etmez dedi.zamanla kaybolcaktır büyük ihtimal dedi.bende çok korkmuştum buraya yazdım hatta...içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ult gönderdi 2 hafta sonra doktorum...ama o kist kaybolup gitmişti 2 haftada:)sende rahat ol doktorlar gecer diyosa var bi bildikleri.strese sokma kendini.
Vallahi aceleci çıktı sizinkiler:)ama ciğerleri geliştiyse miniklerin sorun olcağını sanmıyorum canım..bak güzel yanını düşün hastanede yatmanın:)ewe tekrar döndüğünde bebeklerle dönceksin:)hayali ne güzel
Aman dikkat et canım havalar bozdu...ğortakal mandalina ye bol bol c vitamini al,ama en iyisi turşu suyu,doldur bi su bardağı iç.inşallah toparlarsın hemen
kızlar bizim randevu pazartesiye kaldı kendimi hazırlamıştım bebişlerimi görücem diye sabah sabah iptal haberi gelince üzüldüm
bende sürekli tıkınıyorum valla :)
elimin altında her daim mandalina, çikolata falan var...
herkese hayırlı akşamlar,haber vermek istedm dualarınz için hepınize teşekkürler.biz hala hast.doguma kadar çıkmak yokmuş.doktorla uzun uzun konuştuk bugün kritik dönemdesin heran dogumun başlayabilir dedi.ORKİDELE BEN NE KADAR ACELECİ ÇIKTIK BÖYLE AYNI GÜN GOGURACAZ GALİBA.ama biz böyle oldu diye sizde endişelenmeyin.herkesin vücudu farklı.yine haber vermeye çalışacam.