- Konu Sahibi durudenizderya
- #4.061
Bir türlü şu ay hafta hesabını kafam basmadı kızlar herkes kaç aylık diye soruyor? bugün maşallah 12+0 olduk, yani 13. haftadayız (bir üstünü söylemeyi öğrendim artık ) ilk dönem bitti demiş bugünki hamilelik takviminde ama nette 13. haftanın sonu 3. ayın bitimi diyor, iyice kafam karıştı şimdi 3 ay bitince mi ben 3 aylığım diyicem?? yani aynı yaşta olduğu gibi biten ay mı söyleniyor? bu konuda yardımcı olabilecek olayı çözmüş arkadaşların yardımını bekliyorummm
Diğer sorum ise aranızda namaz kılanlarınız varsa kaçıncı haftaya kadar ayakta normal bir şekilde kıldınız? benim normalde karnım çıkmamıştı ama yeni yeni biraz çıkmaya başladı sanki secde yaparken daha zorlanıyorum gibi geldi, acaba psikolojik mi? bu kadar erkende oturarak kılmak doğru mu bilemedim, normalde dolaptan bir şey alırken falan rahat çömelebiliyorum siz ne dersiniz :26:
canım ben kılıorum hala ayakta..bazen şişkinlik olduğunda zorlanıorum ama az yiyince sıkıntı olmuo zaten..kılabildiğim kadar kılıcam..ben secdedeyken kıpırdanıolar çok hoşuma gidio kızlarım da namaz kılıo diorum :)