Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar,nasılsınız inşaallah hepimizin bebikleri çook iyidir..
Allah'ım bana birşeyler olmaya başlıyor.Bitter çikolatayı çok severim,hamilelikten evvel hergün ama hergün mutlaka yerdim,tabi çikolata yiyince gün içinde yediklerime dikkat ederdim o keyiften yoksun kalmamak için:) Dolayısıyla da bende kilo milo yapmadı hiç,aslında kolay kilo alan biri de değilim,hamile kaldıktan sonra aylarca çikolatadan tiksindim resmen,yemek için zorladığım zamanlarda bile yiyemedim ama 2 gündür bildiğiniz 1 paket çikolatayı(80 gr) hop diye bitiriyorum(gerçi %70 kakaolu bitter yiyorum,şekeri azdır onun) Ama korkuyorum kızlar,bebişlere olumsuz bir etkisi olur mu,var mı bu şekilde çikolata veya bu aralar herhangi bir besine düşkünlük yaşayan...he bi de hergün mutlaka kocamaaan bi tane ayva yiyorum,tabi gün içine dağıtarak ve yanına başka meyvelerle beraber..
İkiniz için de dua ediyoruz,güzel olacak herşey inşaallah..
Ben daha şeker yükleme yaptırmadım,şu tarihte yapacağız diye bilgi de vermedi doktorum,hiç bilgim yok ama inşaallah yavrularına bir zararı olmadan üstesinden gelirsin,geçmiş olsun..
Benim de bu aralar akıntım artmaya ve sarıya dönmeye başladı,koku-kaşıntı yok,korkuyorum aklıma geldikçe,sanırım çok geçmeden bir test yaptırmaya giderim..
çok tatlı ve çok haklısın:)
Kanı parmaktan mı alıyorlar ay hiç bilgim yok şeker testleri hakkında,bir bakınayım netten,of ya iğneden korkmam ama parmak ucu da çok kötü acıtır ya
Hamilelik hesabı haftayla yapıldığı için 1 ay 4 hafta alınıyor ve 7x4=28 gün yapıyor,yani her ayda eksik gün kalıyor,dolayısıyla 13.haftayı da bitirince önceki 3 ayın eksikleri tam dolmuş oluyor ve gün hesabıyla gerçekten 3. ayın bitmiş oluyor.ama çoğu insan direkt haftaya göre söylüyor hamileliğini,12yi görür görmez 3 diyen var.kafana göre takılabilirsin yani sana kalmış,ama benim mantığıma uyan yazdığım gibi olan..
Namaz konusuna gelince ben hala ayakta kılıyorum çok şükür(23.hft)Zorlandığım zamanlar olmuyor mu tabi ki oluyor,hele yemekten hemen sonra kılıyorsam,yediklerimi fazla kaçırmışsam ohoo..Ama yavaş ağilmeye çalışıyorum,yemekten sonra biraz vakit geçmesini bekliyorum,bazen de sadece farzı kılıyorum.Ben te kaç hafta öncesinden eşime de dedim yakında oturarak kılacağım gibi duruyor diye,ama rabbim yardım ediyor inan,normal zaman olsa eğilip kalkamam ama namazda yardım geliyor,elinden geldiğince devam et,sonra olmadı oturarak kılarsın,bırakmamamız lazım diye düşünüyorum,yavrularımızın maneviyatı artıyordur.
Hoşgeldin Azmirah,rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşaallah.
Maşallah,inşaallah hiç sıkıntı olmaz,ben de detaylıya Recep bey'e gitmiştim.
miden mi küçüldü,ben sanki benimki büyüyor gibi hissediyorum ya,çok acıkmaya başladım bu ara
hayali bile çok güzel,inşaallah nasip olur.
Merhaba TCTRSVL,beni hatırladın mı,Recep bey'le ilgili msj atmıştım sana,biz de 2 hafta önce ona gittik,bana da tatlıya dikkat et dedi,ki nerdeyse hiç tüketmem,çook eskiden beri tatlıyla aram yok,hamilelikle beraber zaten canım istemiyor,istediği nadir zamanlarda da ben dikkat ediyorum,ama deli gibi meyve yerim,korkmaya başladım,bizde de sorun çıkmaz inşaallah ilerleyen zamanlarda,senin şekerin de inşaallah yavrularına sıkıntı oluşturmadan olması gereken seviyeye iner,geçmiş olsun.