2014 ikiz anneleri

sakın ev tozlu dağınık diye kendini strese sokma canım.bırak ne düşünürlerse düşnsünler,önemli olan sen ve bebişler...
benim haftada birgün yardımcım geliyor ama gelmeseydide kendimi riske sokmazdım...

Ewe temizlikçi gelince bende yoruluyorum:)kaç haftadır almıyorum kimseyi,eşim süpürüyo sadece.hafta içi halılarımı yıkamaya göndercem.perdeleri falan yıkıycam eşime taktırıcam.sonra temizlikçi gelir süpürür siler.

Haklısın bazen abarttığım oluyor oraya buraya yetişeceğim diye,onlardan önemli değil ya,bir süre böyle olacak artık napalım..

benim eşim perdeleri yıkatmadı bana bu sene,katlamalı perde benimkiler hep,tek başıma sökemiyorum,sökmüyor yıkamayayım diye,bebeklerden sonra da bir süre yıkayamam zaten,bakalım perdeler nereye kadar açık renk duracak:)

yaa şöyle aslında,
67 kg ile hamile kaldım ama ilk 3,5 ay içinde 7 kg verdim.
Sonra tekrar kilo almaya başladım, şu an yine 67 oldumm. AMa sadece göbeğim var, diğer yerlerim pek almadı gibi...

arkadaşlar ben 49 ilo hamile kaldım 5-6 kilo aldım
ben de az aldım diye üzülüyorum
az mı almışım

az kilo alıp telaşlanan kızlar bence sevinin yahuubebişlerin gelişimi iyiyse ve siz zayıfsanız daha ne olsunnn
ben 13 kilo almış oldum 24.haftada:18::18: sanırım 30. haftada yuvarlanıcam artık

Son düzenleme:
Ne kadar sanşlısınızı benim yardımcım tek eşim doğumdan sonrada öyle olur annemin gelme olayı zor abla zaten yok zor zor.....

Maşallah canım ben şimdiden oturarak mı kılayim diyorum utandim Sende çok zorlanirsan artik oturarak kıl bence dinimiz kolaylik dini... Rabbim alnı secdeye değen evlatlar nasip etsin...
Namazı bende oturarak kılıyorum niye doğru olmasınki kılmamamaktan iyidir eğer çok kötü bir durumdaydın gözün ile bile kılabilirsiniz diyorlar bence sakıncası yok
Canim ben daha 12. Haftadayim göbekte yok gereksiz pimpiriklilik mi yapiyorum diye düşündüm. Senin oturarak kılman çok normal. Allah kabul etsin...

Kızlar artık herşeyden pimpiriklenir oldum:)günde ne kadar çay içiyosunuz,3 fincan içiyorum ben fazlamı acaba?
Günde iki açık çay deniliyor. Birde yemeklerden önce ve sonra içmemeye çalış canım hele kansizlik varsa demiri tutuyor.1- 2 saat olsun arasi...

Çok sağol Canim hesabi anladim sayilir namazı hala ayakta kılıyosun maşallah bende Rabbim kuvvet verdiği sürece devam edicem inşallah ayakta...

yaa şöyle aslında,
67 kg ile hamile kaldım ama ilk 3,5 ay içinde 7 kg verdim.
Sonra tekrar kilo almaya başladım, şu an yine 67 oldumm. AMa sadece göbeğim var, diğer yerlerim pek almadı gibi...
Hmm sen cok vermişsin tabi.ben 53 ile hamile kaldım 51 e düştüm simdi sanki bi yarım kilo artmiş gibiyim iste tabi ben senden 6 hafta küçüğüm 6 haftaya biraz koyarım üstüne bende:)
az kilo alıp telaşlanan kızlar bence sevinin yahuubebişlerin gelişimi iyiyse ve siz zayıfsanız daha ne olsunnn
ben 13 kilo almış oldum 24.haftada:18::18: sanırım 30. haftada yuvarlanıcam artık
Amaan herkesin bünyesine gore değişiyor bence bebeklerin sıhhatli olsun da önemli degil verirsin iki oğlanın pesinde:)

Bence kilo olayını pek takmayın ve kesinlikle 25. Haftadan sonra alınıyor bende ilk başlarda verdim ve 20. Haftaya kadar ya 1 kilo yada 2 kilo aldım ama şimdi hergün yaklaşık 400 gr ekleniyor tabi yiyip içip yatıyoruz hiç hareket yok normal bence
Bebişler sağlıklı olsunda bir topuk açar veririz kiloları zaten iki bebeği emzir bak derken kendiliğinden giderler

Ne kadar sanşlısınızı benim yardımcım tek eşim doğumdan sonrada öyle olur annemin gelme olayı zor abla zaten yok zor zor.....

Benim de ablam yok,annem de çok uzun duramaz sonuçta bekar kardeşlerim var,erkekler,kendilerine bakarlar tabi de temizlik filan bilmezler,annem de rahat edemez gider bir süre sonra(şehir dışına evlendim ben),sağlıklı şekilde zamanında doğsunlar da nedense sonrası için bi cesaret var bende,bakarım gibi geliyor,sonuçta Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez diyorum,tek korkum erken doğum ve Allah korusun kötü bir durumla karşılaşmak,bunlar olmasın da bakarım hallederim diye düşünüyor insan..Allah yardımcımız olsun.

Amin,inşaallah öyle olur yavrularımız..
İnşaallah devam edersin sen de,zorlama kendini,bir şekli uygulayamadığında kolaylık sağlanan başka şekiller var sonuçta,Allah kabul etsin şimdiden ibadetlerini inşaallah.

arkadaşlar anne bebek çantası yada bebek bakım çantası diyorlar sanırım

dün bir int sitesinde görmüştüm takım olarak pust ile sanırım kaçırdım şimdi hangi sitede olduğunu bulamadım

siz hangi çantadan aldınız bana önerir misiniz etrafımdakilere de soramıyorum

Ben pierre cardin' den aldım. büyük bayağı. iki bebek için yeter herhalde diye düşünüyorum. İnternetten aldık, çarşıda 120 TL idi, int.'ten 80 li bişeye aldık.Pb-205 Datsi sanırım modeli.

Bakım öantaları gereksiz bencebebek için ayrı canta aldım zaten,bi yere giderken kıyafet vs koymaya...cantasız aldım bakım ürünlerini,sampuan duş jeli pudra nemlendirici süt lif aldım bide.

kizlarr bugun doktordan geldim.cok sukurr meleklerim iyi amma aralarindaki fark 4gun iken 7gun olmus.yani biri 12iken biri 11haftalik bol bol su ic dedi.midem bulandi icin icemiyorum o zaman ayran icdedi.aranizda bole olan varmi bu farki nasil kapatavilirim.ayrica ikinci pruloton.seklaj sordum rahim ignemi vurundum.erken dogum riskini onleme amacli cok sukur kanama alanim yokmus.seklaj sordum rahim uzunlugu ve kisaligi ile ilgiliymis olctu iyi dedi suan gerek yok dedi..

CNım aradaki fark 2 hafta olöadığı sürece sorun olmuyo diye biliyorum.inş bi sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…