2014 ikiz anneleri

canım ben kılıorum hala ayakta..bazen şişkinlik olduğunda zorlanıorum ama az yiyince sıkıntı olmuo zaten..kılabildiğim kadar kılıcam..ben secdedeyken kıpırdanıolar çok hoşuma gidio kızlarım da namaz kılıo diorum :)

Aramıza hoşgeldin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi dünyaya getiririz
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyi olucak herşey Rabbim yardımcınız olsun
bebeklerin kilosu ne kadar oldu ciğer geliştirici falan vuruyorlar mı nasıl bir tedavi görüyorsun
tekrardan Rabbim güç kuvvet versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Namazı bende oturarak kılıyorum niye doğru olmasınki kılmamamaktan iyidir eğer çok kötü bir durumdaydın gözün ile bile kılabilirsiniz diyorlar bence sakıncası yok

Şalgam ı nası yaptınız anlatırmışın? Benimde canım istiyo ama korkumdan içemiyorum da..eger yapabilirsem bende iceyim.

Evet canim kendin yaparsan gonul rahatligiyla icebilirsin adana salgam tarifi 5 litrelik bir kavanozun icine 2 kilo siyah havucu temizleyip yani kenarlarindan hafifce kaziyip yikayip ve uzunlamasina 4 e bolup koyuyorsun. Biraz agiz tarafinda bosluk olacak sekilde suyunu ekliyorsun 1 cay bardagi tuz ve 1 tatli kasigi limon tuzunu da ekle icine. 1 su bardagi nohut ve 1 su bardagi bulguru bir bezin icine koy ya da dikersen daha iyi olur ama icinde nohut ve bulgur sisecegi icin bosluk birak sikistirma bu hazirladigin nohut bulgur bohcasini da kavanozun ivine koy.kavanozunu sicak ya da ilik bir odada beklet 1hafta sonra salgam olmaya baslar tadina bakip kontrol edersin tadina gore tuz ya da eksisi sana az gelirse sonradan tatli kasigiyla ekleme yapablirsin

Son düzenleme:
Kızlar herkese hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul etsin
ben hafiften grip oldum baş ağrısı burun akıntısı anlayacağınız keyfim yok
her sabah uyandığımda tek fark ettiğim hareketlerimin biraz daha kıstlandığını inşallah sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza bebeklerimizi alırız ( âmin)

aynen dünyanın meyvesini yiyorum yine aynı hazımsız napcaz??? folic asit kullanıomusun o yapıyomuş sanırım yemediğim içmediğim kalmadı geçmiyo bi türlü

benim de öle yaa midem küçüldü resmen akşam yemek yemiorum meyve yedim önceki gün yine nefes alamadım aslında hazımsızlık problemim de yok ama midem çok yemeği kabul etmio

geçmiş olsun canım..bol bol dinlen
kızlar bu kaşıntı belası çok fena ayak tabanım ve eller dayanamıyorum ( Allah hiçbirinize yaşatmasın...
canım neden oluyormuş acaba?çok zordur yaageçmiş olsun
günaydın canımcım..zaten en kritik haftalar geçti senin için...sağlıkla kavuşun inşallah minişlere,sonra da bizler tabii
Kızlar benim oğlanlar sinemayı sewmedisesler yükseldikçe rahatsız ettiler onlarda beni:)tekmelediler sinemadan çıkana kadar
kız koorkmuştur yavrucaklar benimkilerde davul sesinde coşuyolar:)
maşaallah sayfalar su gibi akıyor allah hepimizin yardımcısı olsun bende yarın şeker yüklemesi yaptırıcam inşaallah yüksek çıkmazz
inşallah canım..bende 10 gün sonra yaptırıcam.bakalım sonuçlara

bende takvimi güncelledim canım.5 haziran son adet tarihiydi.ilkin bdt 12 marttı,sonra 17 marta çktı,sonra 10,sonra 7 en son ayrıntılıda 3 mart göründü.ama artık güncellemiyorum

benim de öle yaa midem küçüldü resmen akşam yemek yemiorum meyve yedim önceki gün yine nefes alamadım aslında hazımsızlık problemim de yok ama midem çok yemeği kabul etmio

aynen bende öyleyim.birde sağdaki oğlum hep mideme yakın,çok baskı yapıyor,diğeride sol kasığımda oda aşağı baskı yapıyor
hayırlısı ile 10-12 hafta geçseydi artıkın

Canım benim bebeklerimin birindede beyninde kist görülmüştü senin haftalarındayken...ama doktorum aynen senin doktorunla aynı şeyi söledi.tek başına bu hiç bişey ifade etmez dedi.zamanla kaybolcaktır büyük ihtimal dedi.bende çok korkmuştum buraya yazdım hatta...içimiz rahat etsin diye ayrıntılı ult gönderdi 2 hafta sonra doktorum...ama o kist kaybolup gitmişti 2 haftada:)sende rahat ol doktorlar gecer diyosa var bi bildikleri.strese sokma kendini.
Vallahi aceleci çıktı sizinkiler:)ama ciğerleri geliştiyse miniklerin sorun olcağını sanmıyorum canım..bak güzel yanını düşün hastanede yatmanın:)ewe tekrar döndüğünde bebeklerle dönceksin:)hayali ne güzel

Aman dikkat et canım havalar bozdu...ğortakal mandalina ye bol bol c vitamini al,ama en iyisi turşu suyu,doldur bi su bardağı iç.inşallah toparlarsın hemen

aynen bende öyleyim.birde sağdaki oğlum hep mideme yakın,çok baskı yapıyor,diğeride sol kasığımda oda aşağı baskı yapıyor
hayırlısı ile 10-12 hafta geçseydi artıkın

Aahh o haftalar bi geçse gitse:)burda bebeklerimizi konuşcaz ya şaka gibibide hemen yaz gelsede bebeklerle kendimizi sokaklara atsak

o zaman demek ki dogru yapmisim ccanim ben universite hastanesine gittim arif hoca cok iyiydi kendi doktorumdan daha cok ilgilendi minnaklarimin gelisen organlarini da gosterdi icimi rahatlatti hocam ben sizi artik birakamam dedim 4 hafta donra detayli bakacak canim sen gittin mi

Son düzenleme:
Aahh o haftalar bi geçse gitse:)burda bebeklerimizi konuşcaz ya şaka gibibide hemen yaz gelsede bebeklerle kendimizi sokaklara atsak
ayyyyyyy..hayali bile güzel yaallah nasip etsin
bende gittim canım,gerçekten çok tatlı ve çok kibar:)
benim oğluşun birinin ağzını burnunu pek beğendi...bende doğuma kadar ara ara gidicem yine.
Kızlar artık herşeyden pimpiriklenir oldum:)günde ne kadar çay içiyosunuz,3 fincan içiyorum ben fazlamı acaba?
fazla değildir tatlım takılma fazla.bende 1-2 fincan çay ve mutlaka 1 türk kahvesi içiyorum.bişecikler olmaz inşallahartık büyüdüler

Paranoyak oldum iyice:)yok kasılmaydı yok caydı kahveydi:)rahat olmak lazım aslında gerçekten

Aman dikkat et canım havalar bozdu...ğortakal mandalina ye bol bol c vitamini al,ama en iyisi turşu suyu,doldur bi su bardağı iç.inşallah toparlarsın hemen[/QUOTE]
Mandalina tüketiyorum canım ama turşu suyunu ilk defa duydum
çayla aram yok ama bende sabah kahvaltısında içiyorum ama açık içiyorum

Aman dikkat et canım havalar bozdu...ğortakal mandalina ye bol bol c vitamini al,ama en iyisi turşu suyu,doldur bi su bardağı iç.inşallah toparlarsın hemen
çayla aram yok ama bende sabah kahvaltısında içiyorum ama açık içiyorum[/QUOTE]

Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)

çayla aram yok ama bende sabah kahvaltısında içiyorum ama açık içiyorum

Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)[/QUOTE]

bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.
çay - kahvede yasak. kahve kaferinden dolayı, çay da demir emilimini engelliyormuş. Haftada 1-2 bardak en fazla içtiğim..
İkiz oldukları için demir ihtiyacı çok çok artıyormuş.

Benim en büyük sorunum et... Et yiyemiyorum, tiksindim resmen.. İğrenç geliyor.
Doktor da kesin yemen gerek dedi, nasıl ocak hiç bilmiyorum Protein işini çözmem gerek...

Aaaa sen bi bak turşu suyunu:)ben turşu hergün mutlaka yiyorum grip olmayım diye:)

bana doktorum turşu ve tursu suyunu yasakladı... Tuz içierdiği için ödem yapar dedi.
çay - kahvede yasak. kahve kaferinden dolayı, çay da demir emilimini engelliyormuş. Haftada 1-2 bardak en fazla içtiğim..
İkiz oldukları için demir ihtiyacı çok çok artıyormuş.

Benim en büyük sorunum et... Et yiyemiyorum, tiksindim resmen.. İğrenç geliyor.
Doktor da kesin yemen gerek dedi, nasıl ocak hiç bilmiyorum Protein işini çözmem gerek...[/QUOTE]

Senin doktor fenaymış kız:)benim doktorum çok rahat valla:)sen kendini iyi hissettiğin herşeyi yap diyo.cay kısıtlaması falan gerksiz ya

Senin doktor fenaymış kız:)benim doktorum çok rahat valla:)sen kendini iyi hissettiğin herşeyi yap diyo.cay kısıtlaması falan gerksiz ya[/QUOTE]

benim doktor çok katı yaa...
Bir sürü şeyi yasakladı.. 10 dakikadan fazla yürüyüş ve ayakta durmak bile yasak.
şerbetli tatlılar yasak. Çok pimpirikli bir adam.
Siz et ne kadar yiyorsunuz haftada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…