- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.941
kullanıyordu canım
allah kolaylık versin arkadaşım,sağlıkla gelsin minişlerin inşallah
üzülme,dualarım seninle
kolundan yap canım,en iyisi koldan yaplmasıymış.drum eşime öğretti o yapıyor çoktandır.
saol ayşecim ve tüm arkadaşlarım...iyi ki varsınız.
benimde aynı tatlm.inşallah bol bol sütümüz olacak...
Canım hamileykende yapilabilirdi pıhtılaşmayla ilgili testler niye yapilmadiki hani öyle bir sorun yoksa kolay değil çünkü her gün iğne olmak hem kanın fazla sulanması da iyi değildir. Tabi doktorun çok daha iyisini bilir de... Bende gerek yok dedikleri halde sırf içim rahat etsin diye hamilelikten sonra yaptırdim...Benim dusugum var canim pihtilasma testi yapamadan hamile kaldim o yuzden dr.um tehlikeye atmak istemedi igne oluyorum canimcimkocis zavallim bisey olcak diye odu patlio
Bizimde ayri yumurta ikizi canim degistirip durdular yerlerini simdilik iyiler hatta artik birbirleriyle ugrasmaya bile basladilar biri hareket etti mi digeri de basliyor hareketlenmeyetek yumurtada bi zamana kadar doner bence ama sonra yer daraliyor napcaklar sikisip kaliyor zavallimlar
Nasıl sewindim biliyomusun:)rabbim duaları karşılıksız bırakmadı.inşallah çoo güzel bi hamilellik geçirip bebeklerini kucağına alcaksn gözün aydın:)Kızlar bundan birkaç gün önce karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için acil Ankara'ya sevk etmişti AKSARAYdaki dahiliye ve kadın doğumcum Ankara'da hacettepede Prof Dr Yusuf bayraktar hocama muayene oldum ve korkulacak bir şey olmadığını tedaviyle ve ikiz olan gebeliklerde hormon seviyeleri çok yüksek olduğu için saframın iyi çalışmadığını ilaç tedavisi ile düşürüleceğini söyledi.Ayrıca saframda çamur görünüyordu bilginiz olsun o çamur safra yoluna düşmediği sürece bi tehlikesi yokmuş eğer ki iç hastalıkları ile ilgili bir sorununuz olursa hocamı şiddetle tavsiye ederim insana inanılmaz moral veriyor bence en önemliside o zaten sevgiyle sağlıkla kalın ....
Full site ye bastım simdi eski haline dönemiyorum :) nolacak?
kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Size bişey danışmak istiyorum daha dogrusu yardımınıza ihtiyacım var :) Deniz'le Ege düşünüorum oğlanların ismini.Kayınvalidemde özellikle cift isim istiyo iki kısmetli olsunlar diye (nedense böyle düşünüo) :)) Kırmak istemiorum Denizle Egeye uygun ikinci isim ne olabilir ?
Canım benim tahmini dogum tarihleri dahil ayni kaderi yaşıyor gibiyiz. Sağlıcakla atlatacagiz bu gunleri. Ben de hala hastanedeyim. Sancılar tekrar başladı. Dualarim seninle ve buradaki tüm arkadaslarimla
Sağol kuzum. Hepimiz sağlıkla alalım kucagimizaEwet canım sizin doğum tarihleride aynı galiba.bence burda en çok birbirinizin desteği mutlu eder sizibiz tabiki ikinizindr yanındayız.inşallah 4 kuzucukta sağlıkla gelirler dünyaya
Orkideciğim Inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz kendine iyi bak canımCanım benim tahmini dogum tarihleri dahil ayni kaderi yaşıyor gibiyiz. Sağlıcakla atlatacagiz bu gunleri. Ben de hala hastanedeyim. Sancılar tekrar başladı. Dualarim seninle ve buradaki tüm arkadaslarimla
hoşgeldinnnnnnnn.benim de iki tane blastosist transfer edilmiş değerim 12.ya da 14.gün 899 du senin de bence çoğul gebelik hadi gözün aydın ,tebrik ediyorum.belki de üçüz olabilir.haftaya da keseleri görürsün inş cnm.bol bol dua et hiç kalkma iyi beslen.bol sıvı al.belirtin olmaması çok normal çünkü çok yeni daha.keyfini çıkar.benim de 5.gün lekelenmem olmuştu.tutmuştur inş. hayırlısıyla
Canım öncelikle gözün aydınnninşallah saglikla bebişlerini kucağina alirsin, bu arada benim bildiğim dondurulmuşlarla değer tazeden yüksek çıkıyor ama inşallah gönlünden geçen hayirlisi ile gerçekleşir
çok teşekkürler. aminn ınşallah cumlemız. Allah hepımızın gonlunden geçenı sağlıklı hayırlı nasıp eder ınşallah bende rabbımden çok ıstedım ınşallah cumartesı ununden sonra bende ıkızler kervanına katılırım.
Erkeğe isim bulmakta zor yakıza isim çokta.eşinle babalarınızın ismini koyun başlara:)biz öle yapcaz.ikinci isimlerini sölicez ama yine:)bu arada aklım senin isimlere kaydı:)bizde eymen ve ege koycaktık.ama deniz ve egede çok gzl
bence dikkatli beslen bir süre sonra tekrar test yaptır canım..sorun olacağını sanmam.Kızlar Merhabalar,
Dün şeker yükleme testim vardı, ona gittim. 50 gr şeker yükleme testi sonucum 145 çıktı( sınır 140. Normalde 140 üstü için doktorlar ikinci bir 100 gr lık test yapıyorlarmış ama benim doktor öyle bişey demedi. Ben internetten öğrendim sonradan. Dedi ki biraz yüksek, kızartmadan, unludan hamur işinden, şekerden, tuzdan uzak dur dedi ama diyetisyene filan göndermedi. Haftada 1 kez şekerini ölç dedi. 150 üstüne çıkarsa hemen gel dedi. Ben napayım kızlar? Ödüm kopuyor erken doğum olursa, çocuklarımdan birinin suyu filan artarsa diye... Napayım, 100 lük test de isteyeyim mi sizce?
günaydın canım..o enfeksiyondan ben neler çektim yaaakızlarr nerelerdesiniz bugün..pek sakin ortalık.ben gece uyuyamadım yine yatınca sancım oluyor.idrar kültürü istedi dr.kanda bi değerim yüksekmiş onu kontrol etmek için istedi .bakalım ne çıkacak
Kızlar Merhabalar,
Dün şeker yükleme testim vardı, ona gittim. 50 gr şeker yükleme testi sonucum 145 çıktı( sınır 140. Normalde 140 üstü için doktorlar ikinci bir 100 gr lık test yapıyorlarmış ama benim doktor öyle bişey demedi. Ben internetten öğrendim sonradan. Dedi ki biraz yüksek, kızartmadan, unludan hamur işinden, şekerden, tuzdan uzak dur dedi ama diyetisyene filan göndermedi. Haftada 1 kez şekerini ölç dedi. 150 üstüne çıkarsa hemen gel dedi. Ben napayım kızlar? Ödüm kopuyor erken doğum olursa, çocuklarımdan birinin suyu filan artarsa diye... Napayım, 100 lük test de isteyeyim mi sizce?