2014 ikiz anneleri

Dr.a sorayim bakayim koldan yapabilirsem daha rahat olur tabi gobekten benden cok esim panikte yani gormen lazim koldan agri yapmiyor dimi canim

Canım hamileykende yapilabilirdi pıhtılaşmayla ilgili testler niye yapilmadiki hani öyle bir sorun yoksa kolay değil çünkü her gün iğne olmak hem kanın fazla sulanması da iyi değildir. Tabi doktorun çok daha iyisini bilir de... Bende gerek yok dedikleri halde sırf içim rahat etsin diye hamilelikten sonra yaptırdim...

Kızlar bundan birkaç gün önce karaciğer enzimlerim yüksek çıktığı için acil Ankara'ya sevk etmişti AKSARAYdaki dahiliye ve kadın doğumcum Ankara'da hacettepede Prof Dr Yusuf bayraktar hocama muayene oldum ve korkulacak bir şey olmadığını tedaviyle ve ikiz olan gebeliklerde hormon seviyeleri çok yüksek olduğu için saframın iyi çalışmadığını ilaç tedavisi ile düşürüleceğini söyledi.Ayrıca saframda çamur görünüyordu bilginiz olsun o çamur safra yoluna düşmediği sürece bi tehlikesi yokmuş eğer ki iç hastalıkları ile ilgili bir sorununuz olursa hocamı şiddetle tavsiye ederim insana inanılmaz moral veriyor bence en önemliside o zaten sevgiyle sağlıkla kalın ....

Nasıl sewindim biliyomusun:)rabbim duaları karşılıksız bırakmadı.inşallah çoo güzel bi hamilellik geçirip bebeklerini kucağına alcaksn gözün aydın:)
Full site ye bastım simdi eski haline dönemiyorum :) nolacak?

Napcan eski siteye dönüp bu daha güzel:)siteden tamamen çıkış yapıp tekrar girersen eski haline dönüyo

kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz

Canım benim tahmini dogum tarihleri dahil ayni kaderi yaşıyor gibiyiz. Sağlıcakla atlatacagiz bu gunleri. Ben de hala hastanedeyim. Sancılar tekrar başladı. Dualarim seninle ve buradaki tüm arkadaslarimla

Kız ben telefonda bi kere full site yaptım simdi hep oyle acıyo siteyi nası düzelecek bu cok zor oluyo boyle kiiiz yardım et:) çıktım yeniden girdim bütün sayfalarımı sildim olmuyo bu sinir oldum

Son düzenleme:

Erkeğe isim bulmakta zor yakıza isim çokta.eşinle babalarınızın ismini koyun başlara:)biz öle yapcaz.ikinci isimlerini sölicez ama yine:)bu arada aklım senin isimlere kaydı:)bizde eymen ve ege koycaktık.ama deniz ve egede çok gzl

Canım benim tahmini dogum tarihleri dahil ayni kaderi yaşıyor gibiyiz. Sağlıcakla atlatacagiz bu gunleri. Ben de hala hastanedeyim. Sancılar tekrar başladı. Dualarim seninle ve buradaki tüm arkadaslarimla

Ewet canım sizin doğum tarihleride aynı galiba.bence burda en çok birbirinizin desteği mutlu eder sizibiz tabiki ikinizindr yanındayız.inşallah 4 kuzucukta sağlıkla gelirler dünyaya

Orkideciğim Inşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz hepimiz kendine iyi bak canım

hoşbulduk canım.. inşallah sağlıklı olsunda tek ıkız farketmez artık ınşallah hersey cumartesı bellı olacak bu arada ben çalışıyorum dınlenme ımkanım yokkı (( ama elımden geldığınce dıkkatlı hareket edıyrum yormuyorumkendımı. ınşallah rabbım bu sefer mucızemı nasıp eder. teşekkürler..

Kızlar Merhabalar,

Dün şeker yükleme testim vardı, ona gittim. 50 gr şeker yükleme testi sonucum 145 çıktı ( sınır 140. Normalde 140 üstü için doktorlar ikinci bir 100 gr lık test yapıyorlarmış ama benim doktor öyle bişey demedi. Ben internetten öğrendim sonradan. Dedi ki biraz yüksek, kızartmadan, unludan hamur işinden, şekerden, tuzdan uzak dur dedi ama diyetisyene filan göndermedi. Haftada 1 kez şekerini ölç dedi. 150 üstüne çıkarsa hemen gel dedi. Ben napayım kızlar? Ödüm kopuyor erken doğum olursa, çocuklarımdan birinin suyu filan artarsa diye... Napayım, 100 lük test de isteyeyim mi sizce?

İlk oğlum içinde deniz istemiştim.Taha Emir Deniz seceneklerini eşime sordum.Emiri secti :) Valla baba isimlerini istemiorum acıkcası biri sami biri ibrahim :) onlara yakışmıo bu isimler cok kararsızım bende.Gercektende dogru diorsun kızlara daha cok isim var begendigim erkekte zorlanıorum :)

kızlarr nerelerdesiniz bugün.. pek sakin ortalık.ben gece uyuyamadım yine yatınca sancım oluyor.idrar kültürü istedi dr.kanda bi değerim yüksekmiş onu kontrol etmek için istedi .bakalım ne çıkacak

bence dikkatli beslen bir süre sonra tekrar test yaptır canım..sorun olacağını sanmam.
ben 10 gün sonra yaptrıcam şeker testi,çok mu geç olur acaba?
kızlarr nerelerdesiniz bugün.. pek sakin ortalık.ben gece uyuyamadım yine yatınca sancım oluyor.idrar kültürü istedi dr.kanda bi değerim yüksekmiş onu kontrol etmek için istedi .bakalım ne çıkacak
günaydın canım..o enfeksiyondan ben neler çektim yaaa aman dikkat et canım.inşallah sonuç iyidir.

ya benim de 143 çıktı..bana da sana sölediklerini sölediler ama ben kendi doktoruma cumartesi göstercem sonucumu..işin garibi ben çok yemek de yemiorum..benim suyum da fazla biraz naparsam bilmiorum wallaa

Hanımlar merhaba,

Doktorum dün yatış pozisyonuyla ilgili bir şeyi netleştirdi. Tam dik şekilde sola yatmak da doğru değilmiş, kalbimiz solda olduğu ve zaten bebeklerden dolayı ekstra yük bindiği için sıkışabilirmiş. İdeal olan, sola eğimli şekilde yatmakmış (hatta ingilizce tıp literatüründe de bu şekilde geçermiş ama yanlış çeviri bu yanlış anlamaya neden olmuş); bu da yatarken sırtımızın sağ tarafına bir yastık koyarak yapılabiliyor. Ne sırt üstü ne tam sola yatmış oluyorsunuz. Böylelikle kalçamızın sol tarafı da ağrımıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…