2014 ikiz anneleri

çok şükür ben ve oğlanlar iyiyiz,inanın iyiyiz demeye korkar oldum.
detaylı usg ye de girdim bu arada..oğluşlar şükür sağlıklılar.birinin plaseentası rahim ağzına yakın olduğu için kanamalar oluyomuş:KK53:bebişler 23+1 çıktılar.570-600 gramlar.hamdolsun:nazar::nazar:

kıızlar bide kötü haber vericem,özge55 vardıı hatırlarsanız,oda haziranda tüp yaptırmıştı sanırım...geçen hafta erken doğum yapmış:KK14::KK14:bebeklerden biri canlı doğmuş ama maalesef ciğerleri yetmemiş..allah sabır versin.

dikkatli olalm bacılar,rabbim evlatlarımızı ve bizi korusun:nazar:

kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz

canımmm dularımızdasın hep iyi düşün iyi haberlerini bekliyoruz :KK16:

Allah yardımcınız olsun...

Diğer sitede bu adresi vermiştin, bulup geldim :)

Arkadaşlar bi sorum var. Yarın kadın doğum doktorumla sabah 8.20 de randevum var. Saat 11.00 da da tüp bebek doktorumla görüşeceğim. İkisinde de ultrasona gireceğim. Bebeklerime zarar verir mi? 11.00 dakini iptal ettirmeli miyim? Doktorum herşeye bişey olmaz dediği için biliyorum ki gel diyecek. Ama ben sizlere inanmak istiyorum. Acil cevap bekliyorum.

canım hiç bi şi olmaz

detaylı usg ye de girdim bu arada..oğluşlar şükür sağlıklılar.birinin plaseentası rahim ağzına yakın olduğu için kanamalar oluyomuş:KK53:bebişler 23+1 çıktılar.570-600 gramlar.hamdolsun:nazar::nazar:

kıızlar bide kötü haber vericem,özge55 vardıı hatırlarsanız,oda haziranda tüp yaptırmıştı sanırım...geçen hafta erken doğum yapmış:KK14::KK14:bebeklerden biri canlı doğmuş ama maalesef ciğerleri yetmemiş..allah sabır versin.

canım çok sevindim iyi olmanıza :KK16: özge için de çok üzüldüm kaç haftalıkken erken doğum yapmış :KK53:

İyisin dimi sewindim:)özgeyi ben hatırlamadım ya çok üzüldüm:KK43:sen o kadar uğraş tüple,tutsun.sonra kaybet:KK43:rabbim düşmanıma yaşatmasın allah onunda sabrını versin inşallah en kısa zamanda biraz olsun toparlanır.ciğer geliştirici yapmamışlarmıki?

şükür gördük bu günleri aralık başında nasipse, ağırlaştım baya ama bebişler için katlanıcaz artık:)Allah ım hepimize vaktinde doğum nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Çok güzel ya imreniyorum valla 30 lu haftalara gelenlere.sanki bize zaman hiç geçmiycek gibi:KK43:bide korkuyorum kanaması riski olan arkadaşları duyunca allah hepsine hayırlı doğumlar yaptırsın.neler yapıyodun bizim haftalarımızda anlatsana.ne kadar kısıtlıyodun hayatını?

Bazi olumsuz erken doğum haberlerini duyunca Rahim ağzina dikiş ne kadar çözümdür diye düşündüm. Aranızda kimler yaptırdı ?zor birşey mi? Sonrasinda dikişten yana sıkıntı hissediliyor mu ve kaçıncı hafta atıldı? Saniyorum 12. Haftalardan sonra benim de tam zamanım. Geçen ikiz doğum yapan bi tanidik vardi eniştesi Kadin dogumcu hic riske atmayip herhalukarda dikiş atalım demiş, 36 dan sonra doğum yapti maşallah, baglantimiz pek yok ona da soramiyorum? Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben çok şükür ki dikiş attırmadım,gerek olmadı hamdolsun,benim bildiğim rahim boyu kısaysa yapılıyor ve benimkini kontrol ederlerken ultrasonla ölçtüler,alttan bakmadılar.İnşaallah gerek kalmaz senin için de..

kızlar bir sorum daha olacak sizlere....tetanoz aşısını nerede oldunuz hastanedeki dr mu muayenehanedeki dr mu yoksa sağlık ocağında mı?:KK34:

sağlık ocakları yapıyor ve aramıyorlar,sana tarih vermiş olmaları lazım(20.haftada bir gün belirleyip)O tarihte gidiyorsun,2.doz da 1 ay sonra.

kızlar ben hast.yatıyorum kanamaların tekrar başladı birazda suyun gelmiş dediler.dualarınızı bekliyorz

Allah yardımcın olsun,inşaallah birkaç hafta daha dururlar ve sağ salim gelirler,Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,hepimizin en korktuğu durumla karşı karşıyasın,dualarımızdasın..

Arkadaşlar bi sorum var. Yarın kadın doğum doktorumla sabah 8.20 de randevum var. Saat 11.00 da da tüp bebek doktorumla görüşeceğim. İkisinde de ultrasona gireceğim. Bebeklerime zarar verir mi? 11.00 dakini iptal ettirmeli miyim? Doktorum herşeye bişey olmaz dediği için biliyorum ki gel diyecek. Ama ben sizlere inanmak istiyorum. Acil cevap bekliyorum.

Ben bir kere bir doktordan kötü şeyler duydum,hüngür hüngür ağladım ve rahatlamak,başka doktorun fikrini almak için hemen ertesi gün başka birine gittim,çok da araştırdım netten,doktorlar zararsız diyor.

Kızlar bu pruluton dediğiniz iğneden doktorum hiç bahsetmedi ya,gidince sormayı düşünüyorum,bebekler üzerinde olumsuz bir yan etkisi var mı,bilen var mı aranızda?

Ben çok şükür ki dikiş attırmadım,gerek olmadı hamdolsun,benim bildiğim rahim boyu kısaysa yapılıyor ve benimkini kontrol ederlerken ultrasonla ölçtüler,alttan bakmadılar.İnşaallah gerek kalmaz senin için de..

sağlık ocakları yapıyor ve aramıyorlar,sana tarih vermiş olmaları lazım(20.haftada bir gün belirleyip)O tarihte gidiyorsun,2.doz da 1 ay sonra.

Allah yardımcın olsun,inşaallah birkaç hafta daha dururlar ve sağ salim gelirler,Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın,hepimizin en korktuğu durumla karşı karşıyasın,dualarımızdasın..

Ben bir kere bir doktordan kötü şeyler duydum,hüngür hüngür ağladım ve rahatlamak,başka doktorun fikrini almak için hemen ertesi gün başka birine gittim,çok da araştırdım netten,doktorlar zararsız diyor.

Kızlar bu pruluton dediğiniz iğneden doktorum hiç bahsetmedi ya,gidince sormayı düşünüyorum,bebekler üzerinde olumsuz bir yan etkisi var mı,bilen var mı aranızda?

Olumsuz bi yan etki sölemedi bana doktorum.erken doğumu önleme amaçlı bi iğne canım

iyi olmana sevindim cnm seninle birgün var aramızda inşaallah sabırsız olmazlar korkuyorum..

Çok güzel ya imreniyorum valla 30 lu haftalara gelenlere.sanki bize zaman hiç geçmiycek gibi:KK43:bide korkuyorum kanaması riski olan arkadaşları duyunca allah hepsine hayırlı doğumlar yaptırsın.neler yapıyodun bizim haftalarımızda anlatsana.ne kadar kısıtlıyodun hayatını?
Arkadaşım 12. Haftadan itibaren çalışmıyorum evdeyim ama yürüyüş falan yaptım gezdim seyahat falan da yaptım 30. Haftadan itibaren biraz daha kısıtladım kendimi çok bunaldım ama bebişler için katlanıyorum 1-2 haftaya da annemi çağırmayı düşünüyorum çünkü basit ev işlerine bile zorlanmaya başladım hiç kötü şeyler düşünme dicem ama insanın elinde değil biliyorum ki ben de hala korkuyorum bol bol dua et ve bugünlerini değerlendir 30. Haftadan itibaren birden ağırlaşıyorsun:))

Kızlar bu tetanoz aşısı hamilelikte mutlaka yapılıyor mu? Nedeni ne? Benim doktorum bişey söylemedi bu konuda...

Arkadaşım 12. Haftadan itibaren çalışmıyorum evdeyim ama yürüyüş falan yaptım gezdim seyahat falan da yaptım 30. Haftadan itibaren biraz daha kısıtladım kendimi çok bunaldım ama bebişler için katlanıyorum 1-2 haftaya da annemi çağırmayı düşünüyorum çünkü basit ev işlerine bile zorlanmaya başladım hiç kötü şeyler düşünme dicem ama insanın elinde değil biliyorum ki ben de hala korkuyorum bol bol dua et ve bugünlerini değerlendir 30. Haftadan itibaren birden ağırlaşıyorsun:))

Anladım canım bende evdeyim hp.10 güne bi iğneye gidiyorum,onda işlerim varsa hLlediyorum çıkmışken.merdiven falan inip çıktınmı ben ondan çok korkuyorum

Anladım canım bende evdeyim hp.10 güne bi iğneye gidiyorum,onda işlerim varsa hLlediyorum çıkmışken.merdiven falan inip çıktınmı ben ondan çok korkuyorum

Yani bizim ev asansörlü ama gerektiğinde merdiven inip çıktığımda oldu korkma inşallah hiç bişi olmz bi de evde oyalanayım die bebek şekerlerimizi kapı süsünü falan hazırladım bişeylerle uğrasmak iyi geliyo:nazar::nazar:

Kızlar bu tetanoz aşısı hamilelikte mutlaka yapılıyor mu? Nedeni ne? Benim doktorum bişey söylemedi bu konuda...

Yani bizim ev asansörlü ama gerektiğinde merdiven inip çıktığımda oldu korkma inşallah hiç bişi olmz bi de evde oyalanayım die bebek şekerlerimizi kapı süsünü falan hazırladım bişeylerle uğrasmak iyi geliyo:nazar::nazar:

Ne güzel gecirmişsin vaktini:)göz açıp kapayıncata kadar gecse bizimkide:)inşallah sağlıkla kucağına alırsın.doğduklarında herşyin daha rahat olcağına inanıyorum,uykusuzluk yorgunluk olur ama korku olmaz,ağrı sancı olmaz.hayırla gelsinler

Canım bu aşı doğum sırasında ameliyatta kullanılan Aletlerden mikrop kapmamak için.çoğu doktor istiyo aşının yapılmasını

slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....

Canım öncelikle gözün aydınnn :KK16: inşallah saglikla bebişlerini kucağina alirsin, bu arada benim bildiğim dondurulmuşlarla değer tazeden yüksek çıkıyor ama inşallah gönlünden geçen hayirlisi ile gerçekleşir :KK16:

Canım çok geçmiş olsun :KK43:( inşallah güzel haberlerle gelirsin... Sende bebişlerin de Allah'a emanet olun...

Maşallaaah Canim bebişlerine... Altlı üstlü mü yan yana mı senin oğluşla??? Daha önceki haftalarda da olmuş muydu Canim kanaman??
Bu arada arkadaşa da çok üzüldüm Rabbim sabır versin :KK43:( hiçbirimize yaşatmasını:KK43:(

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ? Size bişey danışmak istiyorum daha dogrusu yardımınıza ihtiyacım var :) Deniz'le Ege düşünüorum oğlanların ismini.Kayınvalidemde özellikle cift isim istiyo iki kısmetli olsunlar diye (nedense böyle düşünüo) :)) Kırmak istemiorum Denizle Egeye uygun ikinci isim ne olabilir ?

zümrem hamile misin? hem de ikiz mi? maşallah size kaç aylık oldunuz? cinsiyetleri belli oldu mu? normal yolla mı oldu ikizler? çok soru sordum he ama şaşırdım birden görünce napıym :KK31:

Yok be kocan korkmuş yazık:KK1:ama doktor sölerdi öyle bişey olsa demi,rahat ol canım.bu arada hap kullanıyorum ben coraspin,pıhtılaşma için.seninki neden iğne?
Benim dusugum var canim pihtilasma testi yapamadan hamile kaldim o yuzden dr.um tehlikeye atmak istemedi igne oluyorum canimcim:KK1: kocis zavallim bisey olcak diye odu patlio:KK1:
aynen benim de öyle olmuştu, sağdan sola yer değiştirdiler, hepsi ayrı yumurta benim, tek yumurta ikizleri belki değiştiremiyordur bilemiyorum?
Bizimde ayri yumurta ikizi canim degistirip durdular yerlerini simdilik iyiler hatta artik birbirleriyle ugrasmaya bile basladilar biri hareket etti mi digeri de basliyor hareketlenmeye:KK1: tek yumurtada bi zamana kadar doner bence ama sonra yer daraliyor napcaklar sikisip kaliyor zavallimlar:KK1:

X