- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
- Konu Sahibi durudenizderya
- #3.861
kızlar bir sorum daha olacak sizlere....tetanoz aşısını nerede oldunuz hastanedeki dr mu muayenehanedeki dr mu yoksa sağlık ocağında mı?
Sağlık ocağında yapılıyo ben orda yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir sorum daha olacak sizlere....tetanoz aşısını nerede oldunuz hastanedeki dr mu muayenehanedeki dr mu yoksa sağlık ocağında mı?
İlk günler kanamam oldu sonra çok şükür geçti.evet canım alttan bakıldı.arada sırada zonklama oluyor ama dikişden kaynaklanmadığını düşünüyorum...
ben sağlık ocağında oldum canım.2.dozumu oldum diğerini doğumdan sonra olucam
tamam cnm teşekkür ederim.sağlık ocağı mı beni arayacak gel diye.20.haftamdayım aramadılar o yüzden sormak istedim
Yok canım aramıyolar.doktorun sana tarih vermedimi?şu gün yaptır diye.benim öyle olmuştu.doktorun sana yaptırman greken zamanı söler.yada sen sor tam zamanı çünkü 20 hafta.
canim tetenoz 1. Ve 2. Igneleri hangi haftada oldunSağlık ocağında yapılıyo ben orda yaptırdım
canim tetenoz 1. Ve 2. Igneleri hangi haftada oldun
ben sağlık ocağında oldum canım.2.dozumu oldum diğerini doğumdan sonra olucam
kızlar ya ben 24 haftalık oldum sağlık ocağı yeni aradı daha, dr a sorucam dedim, ilk dozun zamanı geçmiş bu durumda nasıl olucak bilemedim? cuma günü doktora sorup ona göre sağlık ocağına gidicem ???
yaa benm karnım filan agrıyo biraz zorlanmaya başladım sizler nasılsınız genişlemeden midir acaba? o kadar olucak diyolar ama Allahım yardım etsin, size göre belki biraz daha fazla olabilir malum fazlamız da var, hayırlısı ..
kızlar ya ben 24 haftalık oldum sağlık ocağı yeni aradı daha, dr a sorucam dedim, ilk dozun zamanı geçmiş bu durumda nasıl olucak bilemedim? cuma günü doktora sorup ona göre sağlık ocağına gidicem ???
yaa benm karnım filan agrıyo biraz zorlanmaya başladım sizler nasılsınız genişlemeden midir acaba? o kadar olucak diyolar ama Allahım yardım etsin, size göre belki biraz daha fazla olabilir malum fazlamız da var, hayırlısı ..
slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....
Sor bakalım doktoruna ne diycek.24 haftada nerdeyse ikşnci dozu olman gerekiyodu.ağrıların normaldir canım kolaymı:)daha fazla dikkat etmen dinlenmen lazım senin.tahminen doğumun ne zaman canım kaçıncı haftada olcak
hiç belli değil, klasik 30. haftayı atlatmayı umuyoruz, ben 33. hafta diorum kafamda, dr 34 olsa ii olur filan dedi ama çok planlanamıyor.. ikizlerde 38. haftaya bile gelinebiliyor bizim durum daha farklı tabi, ben şimdiden ufaktan zorlanıyorum bugünüme şükür .. Ocak ayına geçince artık ne zaman olursa gibi bişey, senin ne zaman doğumun canım?
Tamam canim yarin salatalik ve su ya baslicam bunn sen de basla tatlim[/QUOTE]kabızlık için önerim var arkdaşlar salatalık yedikten sonra su için üzerine ishal bile yapabilir sabah aç karnına yedikten sonra yaparsanız etkili oluyor.kuru şeyler yemeyin.kahvaltıda öğlen akşam sebze tüketin geçiyor.salatalık domates biber hem vitaminli hemde bağırsakları çalıştırıyor.
Canım hoşgeldin:))değerin çok gzl katlanmış olabilir valla:)benimde hiiç bulantım olmak canım korkma.herkes ikizde daha çok kusarsın dedi ama ben hiç bulanmadım bile:)inş rabbim güzel gönlüne göre versin.sende bize katılırsın inş.ne zamN gitcen kese görmeye
slm kızlar sıze bırşey sormak ıstıyorum kan değerlerine bkayım dedım sayfalar çok fazla :))) beımde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı bu ıkıncı dondurulmuşlarla oldu ıkı tane 5.gun blast transfer edildi.9gun değerim 406 12gun 1783 açıkçası ikiz olsun çok istiyorum burda yazılanları okudukça bı acayıp oluyorum rabbım banada tattıracakmı ıkız annesı olmayı acaba? korkularmda var tabı her zaman yuksek değerler iyiye işaret olmadığınıda okudum. ayrıca ne ağrım ne bulantım hiçbirşey yok iyimidir bilemedim. cumartesı kontrolum var ınşallah bu sefer rabbım yuzume guler ve keselerım sağlıklı bır şekılde olması gereken yerde gozukur. sanırım ıkıze kendımı çok alıştırdım..bu arada 7 gun hafıf lekelenmem oldu sonra bıkaç gun daha oldu kahve şeklinde.. sevgıler....
kızlar bebeklerimden birini sürekli hissediyorum fakat diğerini hiç hissetmiyorum sizde de aynı şey oluyor mu